رفتن به مطلب

چرا زن ها ........؟

Lean

ارسال های توصیه شده

درود

%D8%AF%D9%88-%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%84%D8%B9%D9%85%D9%84-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D8%A8.jpg

مستقیم میرم سر اصل مطلب ، چند روز پیش کتابی دست یکی از آشنایان خانم که تحصیلات عالیه دارند و سال هاست تدریس می کنند دیدم که توجهم رو جلب کرد به نام دوهزار دستورالعمل مجرب: به همراه نسخه‌های منتشر نشده از مرحوم نخودکی (ره) کتاب رو گرفتم و تورقی زدم سرشار از اوراد، کلمات و عبارات عجیب غریب یکی برای بهبود درد شکم ، یکی برای جلب مهر و محبت ، یکی برای افزایش قوای جنسی و...... محتوای این کتاب به قدری برام مضحک بود بیشتر به کتاب طنز و فکاهی شباهت داشت تا یک مقوله جدی و برام این سوال مطرح شد:

چرا زن ها

بیشتر از آقایون به مسائل ماورائی اعتقاد و باور دارند؟

بیشتر به دنبال خرافه و فال و... هستند؟

بیشتر مذهبی هستند و باور های ایمانی دارند ولو اینکه این قوانین به ضرر اونها باشه؟

بیشتر از مردها بر باور هاشون پافشاری می کنند؟

vse5tgg9befgl0yqmrb.jpg

• Like 42
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 77
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

به نظرم ضعف زن ها توی پذیرش منطق نسبت به مرد ها عامل هر چهارتا سواله:ws38:

البته به جز گزینه ی سوم که اصلا قبولشم ندارم

• Like 12
لینک به دیدگاه

مرسی.جالبه:ws3:

در مورد فال و خرافه که من خودم به شدت مخالفم.یعنی واسم به قول شما خیلی خنده دار و عصبی کننده هست.من فقط فال حافظ رو قبول دارم.:w16:

خب هر کسی اعتقادات خودشو داره.(البته نه در مفهوم کلی-فقط توی جزییات با هم اختلاف نظر دارن)الان خانواده ی خودم به عنوان مثال خانم ها اعتقادات مذهبی بیشتری دارن تا اقایون.و در مورد مسائل مذهبی اینم واسه من سواله چرا آقایون نمیخوان خیلی چیزها رو در مورد مذهب قبول کنن؟؟حتی با وجود برهان هم قبول نمیکنن:ws52:

اینکه پافشاری میکنند هم خوب اگه چیزی رو بهش اعتقاد قلبی نداشته باشن بهش پافشاری نمیکنند .اینکه بر باورهاشون پافشاری کنند خیلی هم خوبس:whistle:

• Like 14
لینک به دیدگاه

مطمعنید از این موضوع؟فکر نمیکنم در این حد باشه؟

ایمان داشتن که یه بحث جداس.

پافشاری رو باورها هم به مرد و زن بودن ربطی نداره

من به همون اندازه که خانومایی دیدم که به فال اعتقاد دارن همون اندازه آقایون رو هم دیدم متاسفانه

به مسائل ماورایی هردوشون اعتقاد دارن اما خانوما فقط فکر کنم دعا زیاد میخونن

این کتابیم که دست آشناتون دیدید جامع و کلی ربطش ندید به اکثر خانوما همه یجور نیستن

• Like 14
لینک به دیدگاه
به نظرم ضعف زن ها توی پذیرش منطق نسبت به مرد ها عامل هر چهارتا سواله:ws38:

میشه دلایل منطقی خود آقایون را در مورد نپذیرفتنش بیان کنید؟؟؟؟:ws38: (البته بیشتر در مورد 3 و 4)

• Like 10
لینک به دیدگاه
میشه دلایل منطقی خود آقایون را در مورد نپذیرفتنش بیان کنید؟؟؟؟:ws38: (البته بیشتر در مورد 3 و 4)

آهان

ببخشید

مورد سوم رو اشتباه نوشتمicon_pf%20%2834%29.gif و اصلا قبول هم ندارم (الان تصحیحش میکنم)

اما موردای دیگه ناشی از همونه که عرض کردم

توضیحشم اینکه اولا یه زن نسبت به یه مرد خیلی ساده تره

ثانیا به راحتی حرف ها رو قبول میکنه

و سر همین سادگیش به راحتی به یه حرف ایمان میاره

و مسلما پافشاری میکنه

• Like 4
لینک به دیدگاه
آهان

ببخشید

مورد سوم رو اشتباه نوشتمicon_pf%20%2834%29.gif و اصلا قبول هم ندارم (الان تصحیحش میکنم)

اما موردای دیگه ناشی از همونه که عرض کردم

توضیحشم اینکه اولا یه زن نسبت به یه مرد خیلی ساده تره

ثانیا به راحتی حرف ها رو قبول میکنه

و سر همین سادگیش به راحتی به یه حرف ایمان میاره

و مسلما پافشاری میکنه

من اصلا با حرفتون موافق نیستم.زن ساده تره؟؟؟؟؟این زنی که شما در موردش صحبت میکنید زن امروزی نیست.این زنی بوده که حق همه چیز رو در گذشته ازش گرفته بودن.

به نظر من الان خانما خیلی منطقی هستن.و بدون دلیل هم چیزی رو قبول نمیکنن.امااااااا آقایونی رو دیدم که حتی با دلیل و برهان نمیخوان اعتقاداتشون رو عوض کنن.به نظر من این دسته از افراد جز کسایی هستن که از تغییر واهمه دارن.(البته من هیچ موقع جمع نمیبندم.برای من مفهموم خانم و اقا در خیلی از موارد تفاوتی نداره)من میگم انسان ها.

• Like 10
لینک به دیدگاه

سلام به دوستان

به نظر من این جور اعتقادات بین خانومها و حتی آقایون خیلی کم شده

جواب سوال دوم اینکه بیشتر خانومها به عنوان تفریح به این جور چیزا میپردازن

و جواب سوال سوم:این موضوع در مورد آقایونم صدق میکنه تنها به خانومها منتهی نمیشه

واما سوال چهارم که کمی سیاسی هستش:w02:

از اونجایی که بیشتر آدما تظاهر به انتقاد پذیری میکنند و وقتی ازشون حتی یه انتقاد ساده و سالم میشه

تمام تلاششون رو میکنن که کارشون رو درست و خوب و بدون عیب نشون بدن..این پافشاری بر باور و عقیده مجددا هم شامل آقایون و هم خانومها میشه

حالا چرا گفتم سیاسیه:icon_redface:

به خاطر اینکه الان اگه ما روی هر کدوم از حرفامون پافشاری کنیم در حقیقت سوال آخر آقا مهدی رو تایید کردیم:w16:

• Like 10
لینک به دیدگاه

به خاطر اینکه الان اگه ما روی هر کدوم از حرفامون پافشاری کنیم در حقیقت سوال آخر آقا مهدی رو تایید کردیم:w16:

گندم جان شما وکیل خوبی میشی:ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه
من اصلا با حرفتون موافق نیستم.زن ساده تره؟؟؟؟؟این زنی که شما در موردش صحبت میکنید زن امروزی نیست.این زنی بوده که حق همه چیز رو در گذشته ازش گرفته بودن.

به نظر من الان خانما خیلی منطقی هستن.و بدون دلیل هم چیزی رو قبول نمیکنن.امااااااا آقایونی رو دیدم که حتی با دلیل و برهان نمیخوان اعتقاداتشون رو عوض کنن.به نظر من این دسته از افراد جز کسایی هستن که از تغییر واهمه دارن.(البته من هیچ موقع جمع نمیبندم.برای من مفهموم خانم و اقا در خیلی از موارد تفاوتی نداره)من میگم انسان ها.

خب منم کلی گفتم

و الا خیلی مردا هستن که دست خانوما رو تو این زمینه (فال و اینجور چیزا) از پشت بستن

ولی در کل زن ها نسبت به مردها احساسی تر عمل میکنن در صورتی که مرد ها در کل منطقی تر هستن:w16:

• Like 5
لینک به دیدگاه

ولی در کل زن ها نسبت به مردها احساسی تر عمل میکنن در صورتی که مرد ها در کل منطقی تر هستن:w16:

خب این دیگه بر میگرده به ذات انسان ها و قابل تغییر نیست.:ws37:بهتره خانم ها و اقایون رو همیشه از این دید نگاه کنیم.نه اینکه زن ساده هست و منطق نداره

پاینده باشید:a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه
خب این دیگه بر میگرده به ذات انسان ها و قابل تغییر نیست.:ws37:بهتره خانم ها و اقایون رو همیشه از این دید نگاه کنیم.نه اینکه زن ساده هست و منطق نداره

پاینده باشید:a030:

خو منم کلی گفتم

چرا میزنین عاخه؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3

ذات زن ها در کل ساده تر هست نسبت به مرد ها

مثلا یه مرد ممکنه علی الظاهر پولی نداشته باشه

اما در خفا و حساب های دیگش...............:gnugghender:

• Like 2
لینک به دیدگاه

در مورد مسائل ماورایی بعضی مواقع یک سری اتفاق ها می افته که غیر قابل توجیه هستند (برا خودم هم اتفاق افتاده) مثلا برای هر کسی فال زدم نتیجه اش درست بوده(به جز برا خودم) اتفاق های زیادی برام افتاده در مورد مسائل ماورایی پس نمی تونم مسائل ماورایی رو رد کنم (من ماورا رو اینطور تفسیر می کنم که موجوداتی زنده وجود دارند از جنس انرژی که تشکیل ماورا داده اند)

ولی درمورد عقائد : از تغییر عقیده می ترسن و تحملش رو ندارن وقتی این اتفاق برای خودم افتاد برای مدت زیادی از لحاظ فکری نابود بودم و چند سال طول کشید تا با عقائد جدیدم کنار اومدم چون قبول کردن شرایط جدید خیلی سخته و دخترها کم تحمل تر پس تغییر در اونها سخت تره

• Like 4
لینک به دیدگاه
خو منم کلی گفتم

چرا میزنین عاخه؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3

ذات زن ها در کل ساده تر هست نسبت به مرد ها

مثلا یه مرد ممکنه علی الظاهر پولی نداشته باشه

اما در خفا و حساب های دیگش...............:gnugghender:

کی زدم؟؟!:ws3: قدر این ذات ساده رو باید دونست.این سادگی از نظر من یعنی زیبایی:hapydancsmil:(البته باز هم میگم هم شامل حال خانما میشه هم اقایون-درصدش ممکنه در مورد خانما یکم بیشتر باشه)

• Like 3
لینک به دیدگاه
کی زدم؟؟!:ws3: قدر این ذات ساده رو باید دونست.این سادگی از نظر من یعنی زیبایی:hapydancsmil:(البته باز هم میگم هم شامل حال خانما میشه هم اقایون-درصدش ممکنه در مورد خانما یکم بیشتر باشه)

درسته

اما این رو هم نباید رد کرد که خیلی ها از این سادگی سوء استفاده میکنن

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام به دوستان

به نظر من این جور اعتقادات بین خانومها و حتی آقایون خیلی کم شده

جواب سوال دوم اینکه بیشتر خانومها به عنوان تفریح به این جور چیزا میپردازن

و جواب سوال سوم:این موضوع در مورد آقایونم صدق میکنه تنها به خانومها منتهی نمیشه

واما سوال چهارم که کمی سیاسی هستش:w02:

از اونجایی که بیشتر آدما تظاهر به انتقاد پذیری میکنند و وقتی ازشون حتی یه انتقاد ساده و سالم میشه

تمام تلاششون رو میکنن که کارشون رو درست و خوب و بدون عیب نشون بدن..این پافشاری بر باور و عقیده مجددا هم شامل آقایون و هم خانومها میشه

آورین آورین بهت امیدوار شدم:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

نظرات دوستان رو خوندم و هنوز این عقیده که زن ها در این زمینه در اکثریت هستن رو قبول دارم

سفره حضرت ابوالفضل ، رقیه و....

روضه خونی

آش نذری

ختم انعام

و

.

.

.

همه اینا به کدوم جنس تعلق داره ، بله درست گفتید خانوم ها:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه
آورین آورین بهت امیدوار شدم:ws3:

دیدی دستتو خوندم آقا مهدی:w02:

نظرات دوستان رو خوندم و هنوز این عقیده که زن ها در این زمینه در اکثریت هستن رو قبول دارم

سفره حضرت ابوالفضل ، رقیه و....

روضه خونی

آش نذری

ختم انعام

و

.

.

.

همه اینا به کدوم جنس تعلق داره ، بله درست گفتید خانوم ها:w16:

با این یکی شدیدا موافقم

اما این یه کم با بقیه فرق میکنه...مثل ورد و جادو نیست..

روضه خونی که دیگه عزاداریه:w58:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...