masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رنگین کمان ماداگاسکار: اهی رنگینکمان ماداگاسکار Madagascar Rainbowfish_Red-Tailed برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نام: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رنگین کمان ماداگاسکار_Madagascar Rainbowfish_Red-Tailed Silverside ~ Madagascan Rainbow نام علمی:Bedotia geayi خانواده:Bedotiidae زادگاه:استرالیا_ماداگاسکار_ا یسلند سایز نهایی:15 سانتی متر سایز تانک:150 لیتر شرایط اب: ph اب بین 6.5 تا 8.5 .دمای اب بین 22 تا 25 درجه.سختی اب بین 8 تا 25 درجه. تغذیه:همه چیز خوارند.کرم های توبیفیکس و یا غذای گرانول برای انها مناسب است. سازگاری:از طرف این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خطری دیگر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ان را تهدید نمیکند.این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با سایر اعضای خانواده مشکلی ندارد. تعیین جنسیت: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نر بزرگ تر و درخشان تر از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ماده است. تکثیر:ماده تخم های خود را بر روی سطوح شنی یا سنگی میگزارد.برای تکثیر این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کافیست دما را بالا ببریم و جفت را به خوبی تغذیه کنید. لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ اصول و مباني تغذيه آبزيان بهر حالتفاوتهاي بيشماري ميان ماهيان وجود دارد. از جملهاين تمايزها ميتوان به ساختارهاي متفاوت دهان ماهيها اشاره كرد كه در پي تفاوهتهاي نحوه و نوع تغذيهآنها ايجاد شده است. به عنوان مثال دهان ماهيانشكارگر در طول دوران طوري تكامل يافته كه بتوانندطعمه هاي نسبتا بزرگ را بدام انداخته و ببلعند. ايننوع از ماهيان معمولا طعمه را از سر آن گرفته ودرسته فرو ميدهند. برخي ماهي ها از همنوعان خودنيز تغذيه ميكنند مانند اسكار. اين ماهي در صورتشكار طعمه صرفنظر از نوع و اندازه آن را ميبلعد. البته اين عادت بد در برخي موارد هنگام بلعيدن لقمهايي بسيار بزرگتر از دهانش حتي منجر به مرگ آن نيزميشود! برخي از ماهي ها دندان دارند و برخي فاقددندان هستند. مثلا پيرانها( Piranha ) از روش بريدنو قطع كردن استفاده ميكنند از طرف ديگر پاكو( Pacu ) ?كه از خانواده همين ماهيست داراي دندانهاييست كهتوان شكستن ميوها را نيز دارد. به استثناي روششكار و بلعيدن غذا بطور كلي نحوه گوارش? و هضم غذادر ماهيان يكسان است. همانطور كه بعدا بيشتر توضيحخواهم داد بعضي ماهي ها معده و روده هاي بزرگي دارندكه به همان اندازه توانايي هضم مقداري زيادي غذا رادر هر وعده دارند و برخي ديگر همچون ****** وماهي Angel ?شكم كوچكي دارند بنابراين به همان نسبت بايدوعده هاي غذايي آنها بيشتر و در انداره هاي كوچكترباشد. غذاي بلعيده شده از معده به روده ها ميرودجاييكه عمل گوارش كامل شده و مواد غذايي جذب بدنميشوند. نمكهاي صفرايي كه توسط كبد توليد شده اند دركيسه صفرا ذخيره شده و باعث خنثي شدن اسيد معده و حلشدن چربيها ميشوند. وجود برخي از اسيدها براي جذبويتامينها ضروري است بهمين خاطر براي جلوگيري ازآسيب ديدن كبد ماهي بايد از دادن ويتامين بدون ايناسيدها خودداري كرد. لوزالمعده نيز توليد آنزيمهاييميكند كه باعث شكسته و جذب شدن كربوهيدراتهاميشوند.?? مواد غذايي و فوايد آنها پروتئينها و مواد انرژي زا: پروتئينها از جمله مواد اصلي و ضروري براي رشدماهيها هستند و بطور كلي قسمت بيشتر وزن آنها راتشكيل ميدهند اما در تهيه برنامه رژيم غذايي مناسببراي بيشتر ماهيها لزومي ندارد كه پروتئينها را دردرجه اول اهميت قرار دهيم. از طرف ديگر پروتئينهاخود داراي تركيباتي چون آمينو اسيدها هستند كه دربدن ماهي از آنها براي ساختن آنزيمها و بافتهاي جديداستفاده ميشود. با اين وجود درجه نياز ماهي بهپروتئينها و طبعا اهميت آنها در طي رشد و تكاملساختار بدن ماهيها با توجه به منبع و شكل آماده سازيغذا متفاوت است. طبق تحقيقات به عمل آمده اكنونميدانيم كه ماهيهاي ديگر و بطور كلي غذاهاي درياييبهترين نوع غذا براي ماهيهاي آكواريمي هستند چراكهآمينو اسيدهاي موجود در آنها براحتي هضم و جذبميشوند. به ياد داشته باشيد كه غذاهايي كه در درجهحرارت بالا تهيه شده اند خواص غذايي خود را از دستداده اند زيرا در آمينو اسيدها بر اثر گرماي زياد بامواد ديگر تركيب ميشوند و ديگر براحتي قابل جذبنخواهند بود. ساختار بيولوژيكي ماهيها كاراييبسيار بالايي در تبديل غذا به بافتها دارد بهمينخاطر است كه ماهيها نسبت به ديگر حيوانات براي رشدبه غذاي كمتري نياز دارند. بنابراين زياد غذا دادنبه ماهي نتنها به هدر دادن منابع مالي و زماني استبلكه باعث آلودگي و كاهش كيفيت آب آكواريمها نيزخواهد شد. اين مسئله و استفاده بيرويه از مواد وداروهاي شيميايي بويژه بر اي كساني كه از ماهيهاينواحي گرمسير استوايي نگهداري ميكنند حائض اهميتاست. پروتئين براي نوزاد ماهيها????? نوزاد از تخم در آمده ماهيبسرعت رشد ميكند و به همان نسبت نياز به وعده هايغذايي سرشار از پروتئينها و مواد معدني دارد. درزيستگاه وحشي آنها در طبيعت پروتئينها بطور خالصتقريبا 50 درصد وعده هاي غذايي آنها را تشكيل ميدهد. پس ما بايد سعي كنيم تا در زيستگاه مصنوعي آنها - يعني آكواريمها -? نيز اين مواد را در غذاي آنهابگنجانيم. هرچقدر كه ماهي از نظر سني و حجمي بزرگترميشود نياز آن به پروتئين كمتر ميشود بطوري كه 35 تا 40 درصد پروتين (در هر وعده)? براي ماهيهاي جوانبالغ كافي است. چربيها و اسيدهاي چرب وظيفه اصلي چربيها توليد انرژيبراي فعاليتهاي عضلاني است تا پروتئينها صرف رشدبدني ماهي شوند گرچه كربوهيدراتها نيز ميتوانند بهجاي چربيها عمل كنند. اگر رژيم غذايي مناسب برايماهي تهيه شود بطوري كه انرژي لازم به آن برسد بدونچاق شدن ، ماهي رشد كامل خود را هم خواهد كرد. بخصوصكه ماهيهاي آكواريمي استعداد بيشتري براي چاق شدندارند زيرا براي بدست آوردن غذا انرژي زيادي صرفنميكنند. رنگدانه هاي كاروتنويد رنگدانه هاي كارتنويد كه درچربي حل ميشوند (كاروتين و زانتوفيليس) باعث رنگبخشيدن به پوست ، گوشت و تخمهاي بسياري از ماهيهاهستند. من مقاله اي خواندم كه حاكي از اهميت ويژهغذايي اين رنگدانه ها نيز بود. حتي يكي از عواملكه در بقاي تخمهاي لقاء يافته و خارج شدن لارو ازآنها تاثير دارد تمركز همين ذرات در نطفه تخم و رژيمغذايي ماهي ماده قبل از تخم ريزي است. همچنين ذراتكاروتنويد بنوعي وظيفه محافظت از غشاء بسيار نازك وديگر قسمتهاي حساس تخمها را دارند. فراموش نكنيد كهدر صورت وجود رنگدانه هاي كاروتنويد در غذاي ماهيبايد مقدار ويتامين E و آنتي اكسيدان ها را نيزافزايش داد. ?نكته اساسي ديگري در ضمينه غذايماهي بايد به آن توجه كرد اينست كه مقدار نامناسببرخي از مواد معدني و آمينو اسيدها و ويتامينها دربرنامه غذايي ماهي ميتواند منجر به بروز آب مرواريدو در نهايت كوري ماهي شود كه مشكل بسياري از علاقهمندان به نگهداري ****** است. آنها معمولا شكايتميكنند كه حاله سفيد ابر مانندي بر روي چشم ماهيظاهر شده و غالبا آنرا اشتباها نوعي انگل تصورميكنند و سعي ميكنند كه آنرا با داروها و آنتيبيوتيكهاي مختلف درمان كنند. در صورتي كه حاله سفيدهمان آب مرواريد است كه بر اثر سوء تغذيه ايجادشده. در آخر بايد بگويم نمونه يك برنامه غذاييمتنوع و مقوي كه كليه مواد مورد نياز ماهي را به آنميرساند ميتواند شامل مواد زير باشد: ميگوي آبشور ، گوشت تازه ماهي بصورت ريز ريز شده ، جلبكهايدريايي ، گوشت قلب گاو كه چربيها و رگها و اضافات آنكاملا جدا شده باشند. همچنين اضافه كردن سبزيجات بهغذاي آماده سودمند خواهد بود. براي داشتن ماهي اي سالم و تندرست تغذيه صحيح و مكفي همان اندازه اهميت دارد كه كيفيت آب در سلامت آن موثر است لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ مقدمه رشد ماهیان و عواملی که روند رشد تحت تأثیر آنهاست برای پرورش دهنده ماهی ، در درجه اول اهمیت قرار دارند. زیرا حداکثر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در حداقل مدت زمان با حداقل مقدار غذا ، هدف اصلی اوست. ماهی جانوری خونسرد است و جهت حفظ درجه حرارت بدن خود ، مجبور به صرف انرژی نیست. بدین لحاظ ، یک ماهی نسبت به یک جانور خونگرم ، از لحاظ تبدیل مواد غذایی به پروتئین بدن ، از کارآیی و استعداد بیشتری برخوردار است. تغذیه ماهیان انرژی مورد نیاز ماهی از غذا تأمین میشود، بهر حال این انرژی در اصل از خورشید تولید میشود. انرژی خورشید بوسیله گیاهانی که برای ساختن کربوهیدراتها ، انرژی مصرف مینمایند، به غذا تبدیل میگردد. جانوران این گیاهان را خورده و انرژی ذخیره شده را جهت انجام فعالیتهای خود مورد استفاده قرار میدهند.بنابراین گیاهان به عنوان تولید کنندگان اولیه مواد غذایی شناخته شدهاند، که این مواد به صور دیگر تبدیل میگردد و سپس در اختیار ماهیان قرار میگیرد. ترکیبات آلی مورد نیاز ماهیها پروتئینها برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ترکیبات آلی پیچیدهای هستند که از واحدهای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ساخته شدهاند و از طریق اسیدهای دیواره روده به داخل برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جذب و یا جهت تولید انرژی میسوزند. منابع گیاهی و غالبا حیوانی در تأمین پروتئین مصرفی ، در جیره غذایی مصرفی ، تغذیه مصنوعی پرورش دهندگان گنجانده میشود. چربیها این مواد از واحدهای اصلی به نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تشکیل میشوند . اطلاعات در مورد جزئیات نیاز ماهی به چربی در دست نیست، لذا در غذاهای ویژه مصنوعی اهمیتشان در درجه دوم قرار دارد. کربوهیدراتها این مواد شامل گروه وسیعی از مواد شامل برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، نشاسته و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هستند. این مواد غالبا در تغذیه مصنوعی ماهیانی بکار میروند که از طریق آنزیم آمیلاز ، قادر به بهرهوری از محصولات گیاهی هستند. ویتامینها برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام که در غلات و حبوبات و سبزیجات و خمیر ترش (Yeast) و بافت حیوانی یافت میشود و کمبود آن باعث کمی رشد و تشنجها است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، که در خمیر ترش ، غلات وحبوبات موجود است و کمبود آن کم خونی ماهی را به دنبال دارد. اسید اسکوربیک که در سبزیجات و بافت حیوانی موجود و کمبود آن باعث خونریزی بافتها میشود. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در روغن ماهی موجود و از طریق گنجاندن پودر ماهی در جیره غذایی تأمین میشود. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از طریـق تأثیر نور ماوراء بنفـش در پوست ماهی ساخته میشود و کمبود آن اختلال در فرآیند استخوان سازی را باعث میشود. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در بافت گیاهی و سبزیجات موجود و کمبود آنان باعث کم خونی و اختلال در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میگردد. استحصال تخم و بچه ماهی در صنعت تکثیر و پرورش آبزیان ، واژه تخم یا بچه ماهی به مراحل جوانی حیوان مورد استفاده جهت ماهیدار نمودن استخرهای پرورش ماهی اطلاق میگردد. تهیه و تأمین بچه ماهی در زمینه پرورش ماهیان تحت تأثیر وجود اختلافی مهم بین رفتار تخم ریزی گونههای مختلف ماهیان قرار دارد. به عبارت دیگر برخی از انواع ماهیان آب شیرین از روی میل در استخرهای پرورش ماهی تخمریزی میکنند و تأمین تخم به راحتی صورت میگیرد و برخی در کارگاه تخمریزی میکنند. بهترین نوع ماهی شناخته شده که به سهولت در استخر تخمریزی مینمایند ، ماهی تیلاپیا است. نوع دیگری از سیستم تکثیر ماهیانی که در آب شیرین استخرها به حد بلوغ و تخمریزی و بهرهبرداری میرسد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام است. البته وجه تمایز آن با ماهیان دیگر آب شیرین ، در استفاده از استخرهای بتونی بوده که ویژه اینگونه ماهیان است. در صورت عدم استفاده از این گونه استخرها لازم است در شرایط حوضچه تخمریزی ماهیان قزلآلای مولد از استخر برداشته و با استفاده از دست ، از طریق وارد آوردن فشار بر روی بدن ماهی تخم کشی صورت و سپس تخمهای بارور شده را به خارج از حوضچه (استخرهای غیر بتونی) هدایت کرد. آب منـشاء آب شـیرین جـهت پرورش ماهیان ، بارندگی است که با توجه به موقعیت جغرافیایی و آب و هوایی محل تغییر میکند. چشمهها و چاهها در اثر نفوذ آب باران در زمین بوجود آمدهاند که جهت پرورش و تکثیر ماهیان مورد بهرهبرداری قرار میگیرند. گاهی نیز از هرز آبهای جمع شده در زمینهای شیبدار با منشاء باران در تکثیر و پرورش استفاده میگردد. مردابها ، دریاچهها و رودخانهها منابع ذخیره هرز آبها هستند. برای یک استخر پرورش ماهی ، نیازمند یک مقدار آب اولیه جهت آبگیری متناسب با حجم مورد نیاز استخر هستیم. مقدار آب مورد نیاز برای پرورش ماهی در آبهای شیرین از مجموع عوامل زیر تعیین میگردد: حجم استخر در شروع دوره پرورش ماهی تلفات نفوذی در طول دوره پرورش ماهی تلفات تبخیری در طول دوره پرورش ماهی در صورتی که کل آب شیرین مورد استفاده جهت پر کردن استخر در مواقعی از سال برای تأمین آب استخر کافی نباشد، ساختن یک مخزن ذخیره آب ، پرورش دهندگان را قادر خواهد ساخت تا در مواقع پر آبی ، آب را جهت زمان خشکسالی و کم آبی ذخیره و استفاده نمایند. اگر استخر به شکل مربع مستطیل باشد با در هم ضرب کردن دو ضلع و ارتفاع کل آب مورد نیاز برآورد میشود. ارتـفاع × عــرض × طــول کــه تـعــیین ارتــفاع از طــریــق تـخـمین میانگین عمق آب صورت میگیرد که به صورت ارتفاعات مختلف سطح استخر قابل استحصال است . کارگاههای پرورش ماهی مدیریت اینگونه استخرها مستلزم تأمین آب کافی و هنر ایجاد شرایط مطلوب محیطی لازم برای حداکثر رشد و حداقل میزان مرگ و میر جمعیت ماهیان موجود در استخر است. ورود آب به استخر از طریق یک ورودی تحت کنترل انجام میگیرد که هدف از آن تأمین جریان مرتب و قابل تنظیم آب ممانعت از فرار ماهیان و جلوگیری از ورود گونههای نامطلوب به داخل استخر میباشد. ایـن آب از طـریق یـک خروجی قابل کنترل به نام مانک (Monk) از استخر خارج میگردد و به تولید کننده امکان میدهد که هر گونه لایه آب موجود در کف استخر را که احتمالا کیفیت آن پایین آمده و بایستی با آب تازه تعویض گردد را تخلیه سازد. دستورالعملهای عمومی در رویه پرورش ماهیان آبهای شیرین در این خصوص پرورش دهندگان ماهی میتوانند از محیطهای آبی و تسهیلاتی استفاده کنند که برای پرورش ماهی کپور و دیگر گونههای ماهی آبهای شیرین مناسبترند ، تا برای ماهیان قزلآلا و فنون این کار در حال حاضر کاملا مرسوم و رایج است. ایجاد استخرهای ماهی در اصل رویهای از آبزدایی و کنترل منظم مناطق باتلاقی با استفاده از سدهای ساده که به تدریج استخرهایی مناسب تولید ماهی در کنار آن ایجاد شد، ریشه گرفته است. از لحاظ فنی کلیه گونههای ماهی آب شیرین را میتوان پرورش داد و این بسته به انتخاب بازار است. در ذیل برخی از مسایلی که در رویههای پرورش و تکثیر ماهیان آب شیرین باید بدانها توجه داشت مد نظر قرار میگیرد. ضد عفونی استخر استخرها که در اندازههای متفاوتی هستند (از 100 متر مربع برای تخمریزی گرفته تا بیش از 10 هکتار برای پرورش ماهیان استخرهای نمونه یا در زمین حفر میشوند و یا بوسیله پشتههای خاکی ساخته میشوند که در هر حال باید قابل زهکشی باشند و این کار معمولا بوسیله سیستم (مانک) صورت میگیرد. بهترین و ارزانترین روش ضد عفونی استخرها خنگ گذاشتن و به آیش درآوردن آن است. تخمریزی بطور معمول ماهیان آب شیرین در دمای حدود 22 درجه سانتیگراد تخمریزی میکند و استخرهای تخمریزی در آغاز ماه مه ، هنگامی که حرارت آب به سرعت زیاد میشود، آماده میگردند. در استخرها بذر علف افشانده میشود یا گیاهان دیگر امکان رویش مییابند، بطوری که رستنیهای مناسب موجود باشد، تا تخمها به آنها بچسبند. استخرها در اکثر اوقات سال ، خـالی هستند امـا درست قـبل از تخمریزی از آب پر میشوند و فرصت گرم شدن مییابند. آنها تنها وقتی مورد استفاده قرار میگیرند که درجه حرارت آبشان بالای 18 درجه سانتیگراد باقی بماند. ماهیهای تولید مثل کننده آب شیرین در دستههایی شامل 2 نر و یک ماده انتخاب میشوند. نرها به سادگی شناسایی میشوند. به این ترتیب که وقتی که حفره شکمی آنها به آرامی فشار داده شود، اسپرم از منفذ آن خارج میشود. مادهها در این زمان به واسطه حفره شکمی متورم و منفذهای برجسته قابل تشخیصاند. ماهی کپور معمولا در 4 سالگی بالغ میشود ، گرچه نرهای آن میتوانند زودتر بالغ شوند. دستههای ماهیان بلافاصله بعد از آبگیری استخر ، وارد آن میشوند و تخمریزی بعد از حدود 36 ساعت صورت میگیرد. مادهها روی گیاهان مرکز استخر تخم میریزند و هر ماهی حدود 000ر100 تخم به ازاء هر کیلوگرم از وزن بدن تولید میکند. ماهیهای تولید مثل کننده را پس از تخمریزی بلافاصله از استخر بیرون میآورند تا تخمها را نخورند. مراحل لاروی معمولا تخم ماهیان آب شیرین از جمله کپور پس از گذشت 100 درجه روز (یعنی 4 روز در دمای 25 درجه سانتیگراد) سرباز میکند. لاروها به طول 5 میلیمتر هستند و تنها یک کیسه غذایی کوچک با خود همراه دارند. هنگام آماده سازی استخر تخمریزی یا نزدیک به این زمان ، استخرهای نوزاد پروری بزرگتر از استخرهای تخمریزی هستند و باید حدود 1.2 متر عمق داشته باشند. این استخرها اختصاصا برای تولید لارو بکار میروند و باید تنها حاوی مواد غذایی در چنان اندازه و کیفیتی باشند کـه مـناسب تـغذیه لاروهـا بـاشند. کنترل بیماری کنترل بیماری تا حد زیاد مسئلهای است مربوط به بهداشت استخر. استخرها حتیالامکان باید در طول زمستان ، خشک نگه داشته شوند و با آهک زنده ، فرمالین یا سود سوزآور ضد عفونی گردند. ماهیان تولید مثل کننده همیشه باید از بچه ماهیها و ماهیان در حال رشد بزرگتر و جدا نگاه داشته شوند. ماهیان باید به خاطر انگلها یا سایر علائم بیماری بطور مکرر در فصل رشد و ترجیحا حداقل ماهی یک بار بطور کامل معاینه شوند و اگر بیماری آنان محرز گردید، سریع و بطور موثر درمان شوند. دقت در انتخاب ماهیان تولید مثل کننده اهمیت فراوانی دارد تا در درجه اول موجب انتقال بیماری به مزرعه نشوند. کنترل شکارچیان کنترل شکارچیان (عمدتا پرندگان و حشرات آبزی) ، بیشتر با پیشگیری از ورود آنان تا نابود ساختن آنها باید فراهم گردد. گرین هاوسها واقعا در مقابل شکارچی مقاوم هستند. مسئله عمده دیگر بویژه در اواخر فصل که گرمای آب بیشتر و محصول ماهی موجود در آب بالاست. آلودگی استخر بوسیله خود ماهیان میباشد. در این حالت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مورد نیاز ضایعات دفع شده از ماهی ، و همچنین مصرف اکسیژن توسط ماهیان در حال رشد ، سبب کاهش میزان اکسیژن محیط میگردد. برای مقابله با این موضوع میتوان آب را در طول شب که میزان اکسیژن در پایینترین حد خود است، هوا داد یا آب آن را بطور دائم عوض کرد، گرچه مورد اخیر با اتلاف حرارت آب همراه است. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده