رفتن به مطلب

درباره ماهی ها


ارسال های توصیه شده

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
رنگین کمان ماداگاسکار:

اهی رنگینکمان ماداگاسکار Madagascar Rainbowfish_Red-Tailed

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

 

 

 

 

نام:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
رنگین کمان ماداگاسکار_Madagascar Rainbowfish_Red-Tailed Silverside ~ Madagascan Rainbow

 

نام علمی:Bedotia geayi

 

خانواده:Bedotiidae

 

زادگاه:استرالیا_ماداگاسکار_ا یسلند

 

سایز نهایی:15 سانتی متر

 

سایز تانک:150 لیتر

 

شرایط اب: ph اب بین 6.5 تا 8.5 .دمای اب بین 22 تا 25 درجه.سختی اب بین 8 تا 25 درجه.

 

تغذیه:همه چیز خوارند.کرم های توبیفیکس و یا غذای گرانول برای انها مناسب است.

 

سازگاری:از طرف این

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
خطری دیگر
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
ان را تهدید نمیکند.این
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
با سایر اعضای خانواده مشکلی ندارد.

 

تعیین جنسیت:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
نر بزرگ تر و درخشان تر از
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
ماده است.

 

تکثیر:ماده تخم های خود را بر روی سطوح شنی یا سنگی میگزارد.برای تکثیر این

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
کافیست دما را بالا ببریم و جفت را به خوبی تغذیه کنید.

لینک به دیدگاه

اصول و
مباني تغذيه آبزيان

بهر حال
تفاوتهاي بيشماري ميان ماهيان وجود دارد. از جمله
اين تمايزها ميتوان به ساختارهاي متفاوت دهان ماهي
ها اشاره كرد كه در پي تفاوهتهاي نحوه و نوع تغذيه
آنها ايجاد شده است
.

به عنوان مثال دهان ماهيان
شكارگر در طول دوران طوري تكامل يافته كه بتوانند
طعمه هاي نسبتا بزرگ را بدام انداخته و ببلعند. اين
نوع از ماهيان معمولا طعمه را از سر آن گرفته و
درسته فرو ميدهند
.

برخي ماهي ها از همنوعان خود
نيز تغذيه ميكنند مانند اسكار. اين ماهي در صورت
شكار طعمه صرفنظر از نوع و اندازه آن را ميبلعد
.
البته اين عادت بد در برخي موارد هنگام بلعيدن لقمه
ايي بسيار بزرگتر از دهانش حتي منجر به مرگ آن نيز
ميشود
!

برخي از ماهي ها دندان دارند و برخي فاقد
دندان هستند. مثلا پيرانها
( Piranha )
از روش بريدن
و قطع كردن استفاده ميكنند از طرف ديگر پاكو
( Pacu ) ?
كه از خانواده همين ماهيست داراي دندانهاييست كه
توان شكستن ميوها را نيز دارد
.

به استثناي روش
شكار و بلعيدن غذا بطور كلي نحوه گوارش? و هضم غذا
در ماهيان يكسان است. همانطور كه بعدا بيشتر توضيح
خواهم داد بعضي ماهي ها معده و روده هاي بزرگي دارند
كه به همان اندازه توانايي هضم مقداري زيادي غذا را
در هر وعده دارند و برخي ديگر همچون ****** وماهي
Angel ?
شكم كوچكي دارند بنابراين به همان نسبت بايد
وعده هاي غذايي آنها بيشتر و در انداره هاي كوچكتر
باشد
.

غذاي بلعيده شده از معده به روده ها ميرود
جاييكه عمل گوارش كامل شده و مواد غذايي جذب بدن
ميشوند. نمكهاي صفرايي كه توسط كبد توليد شده اند در
كيسه صفرا ذخيره شده و باعث خنثي شدن اسيد معده و حل
شدن چربيها ميشوند. وجود برخي از اسيدها براي جذب
ويتامينها ضروري است بهمين خاطر براي جلوگيري از
آسيب ديدن كبد ماهي بايد از دادن ويتامين بدون اين
اسيدها خودداري كرد. لوزالمعده نيز توليد آنزيمهايي
ميكند كه باعث شكسته و جذب شدن كربوهيدراتها
ميشوند
.??

مواد غذايي و فوايد
آنها

پروتئينها و مواد انرژي زا
:
پروتئينها از جمله مواد اصلي و ضروري براي رشد
ماهيها هستند و بطور كلي قسمت بيشتر وزن آنها را
تشكيل ميدهند اما در تهيه برنامه رژيم غذايي مناسب
براي بيشتر ماهيها لزومي ندارد كه پروتئينها را در
درجه اول اهميت قرار دهيم
.

از طرف ديگر پروتئينها
خود داراي تركيباتي چون آمينو اسيدها هستند كه در
بدن ماهي از آنها براي ساختن آنزيمها و بافتهاي جديد
استفاده ميشود. با اين وجود درجه نياز ماهي به
پروتئينها و طبعا اهميت آنها در طي رشد و تكامل
ساختار بدن ماهيها با توجه به منبع و شكل آماده سازي
غذا متفاوت است. طبق تحقيقات به عمل آمده اكنون
ميدانيم كه ماهيهاي ديگر و بطور كلي غذاهاي دريايي
بهترين نوع غذا براي ماهيهاي آكواريمي هستند چراكه
آمينو اسيدهاي موجود در آنها براحتي هضم و جذب
ميشوند. به ياد داشته باشيد كه غذاهايي كه در درجه
حرارت بالا تهيه شده اند خواص غذايي خود را از دست
داده اند زيرا در آمينو اسيدها بر اثر گرماي زياد با
مواد ديگر تركيب ميشوند و ديگر براحتي قابل جذب
نخواهند بود
.

ساختار بيولوژيكي ماهيها كارايي
بسيار بالايي در تبديل غذا به بافتها دارد بهمين
خاطر است كه ماهيها نسبت به ديگر حيوانات براي رشد
به غذاي كمتري نياز دارند. بنابراين زياد غذا دادن
به ماهي نتنها به هدر دادن منابع مالي و زماني است
بلكه باعث آلودگي و كاهش كيفيت آب آكواريمها نيز
خواهد شد. اين مسئله و استفاده بيرويه از مواد و
داروهاي شيميايي بويژه بر اي كساني كه از ماهيهاي
نواحي گرمسير استوايي نگهداري ميكنند حائض اهميت
است
.

پروتئين براي نوزاد
ماهيها
?????

نوزاد از تخم در آمده ماهي
بسرعت رشد ميكند و به همان نسبت نياز به وعده هاي
غذايي سرشار از پروتئينها و مواد معدني دارد. در
زيستگاه وحشي آنها در طبيعت پروتئينها بطور خالص
تقريبا 50 درصد وعده هاي غذايي آنها را تشكيل ميدهد
.
پس ما بايد سعي كنيم تا در زيستگاه مصنوعي آنها
-
يعني آكواريمها -? نيز اين مواد را در غذاي آنها
بگنجانيم. هرچقدر كه ماهي از نظر سني و حجمي بزرگتر
ميشود نياز آن به پروتئين كمتر ميشود بطوري كه 35 تا
40
درصد پروتين (در هر وعده)? براي ماهيهاي جوان
بالغ كافي است
.

 

چربيها و اسيدهاي
چرب

وظيفه اصلي چربيها توليد انرژي
براي فعاليتهاي عضلاني است تا پروتئينها صرف رشد
بدني ماهي شوند گرچه كربوهيدراتها نيز ميتوانند به
جاي چربيها عمل كنند. اگر رژيم غذايي مناسب براي
ماهي تهيه شود بطوري كه انرژي لازم به آن برسد بدون
چاق شدن ، ماهي رشد كامل خود را هم خواهد كرد. بخصوص
كه ماهيهاي آكواريمي استعداد بيشتري براي چاق شدن
دارند زيرا براي بدست آوردن غذا انرژي زيادي صرف
نميكنند
.

 

رنگدانه هاي
كاروتنويد

رنگدانه هاي كارتنويد كه در
چربي حل ميشوند (كاروتين و زانتوفيليس) باعث رنگ
بخشيدن به پوست ، گوشت و تخمهاي بسياري از ماهيها
هستند. من مقاله اي خواندم كه حاكي از اهميت ويژه
غذايي اين رنگدانه ها نيز بود
.

حتي يكي از عوامل
كه در بقاي تخمهاي لقاء يافته و خارج شدن لارو از
آنها تاثير دارد تمركز همين ذرات در نطفه تخم و رژيم
غذايي ماهي ماده قبل از تخم ريزي است. همچنين ذرات
كاروتنويد بنوعي وظيفه محافظت از غشاء بسيار نازك و
ديگر قسمتهاي حساس تخمها را دارند. فراموش نكنيد كه
در صورت وجود رنگدانه هاي كاروتنويد در غذاي ماهي
بايد مقدار ويتامين
E
و آنتي اكسيدان ها را نيز
افزايش داد
.

?
نكته اساسي ديگري در ضمينه غذاي
ماهي بايد به آن توجه كرد اينست كه مقدار نامناسب
برخي از مواد معدني و آمينو اسيدها و ويتامينها در
برنامه غذايي ماهي ميتواند منجر به بروز آب مرواريد
و در نهايت كوري ماهي شود كه مشكل بسياري از علاقه
مندان به نگهداري ****** است. آنها معمولا شكايت
ميكنند كه حاله سفيد ابر مانندي بر روي چشم ماهي
ظاهر شده و غالبا آنرا اشتباها نوعي انگل تصور
ميكنند و سعي ميكنند كه آنرا با داروها و آنتي
بيوتيكهاي مختلف درمان كنند. در صورتي كه حاله سفيد
همان آب مرواريد است كه بر اثر سوء تغذيه ايجاد
شده
.

در آخر بايد بگويم نمونه يك برنامه غذايي
متنوع و مقوي كه كليه مواد مورد نياز ماهي را به آن
ميرساند ميتواند شامل مواد زير باشد
:

ميگوي آب
شور ، گوشت تازه ماهي بصورت ريز ريز شده ، جلبكهاي
دريايي ، گوشت قلب گاو كه چربيها و رگها و اضافات آن
كاملا جدا شده باشند. همچنين اضافه كردن سبزيجات به
غذاي آماده سودمند خواهد بود
.

براي داشتن ماهي اي سالم و تندرست تغذيه صحيح و مكفي همان اندازه اهميت دارد كه كيفيت آب در سلامت آن موثر است

لینک به دیدگاه

مقدمه

 

رشد ماهیان و عواملی که روند رشد تحت تأثیر آنهاست برای پرورش دهنده ماهی ، در درجه اول اهمیت قرار دارند. زیرا حداکثر

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
در حداقل مدت زمان با حداقل مقدار غذا ، هدف اصلی اوست. ماهی جانوری خونسرد است و جهت حفظ درجه حرارت بدن خود ، مجبور به صرف انرژی نیست. بدین لحاظ ، یک ماهی نسبت به یک جانور خونگرم ، از لحاظ تبدیل مواد غذایی به پروتئین بدن ، از کارآیی و استعداد بیشتری برخوردار است.

 

تغذیه ماهیان انرژی مورد نیاز ماهی از غذا تأمین می‌شود، بهر حال این انرژی در اصل از خورشید تولید می‌شود. انرژی خورشید بوسیله گیاهانی که برای ساختن کربوهیدراتها ، انرژی مصرف می‌نمایند، به غذا تبدیل می‌گردد. جانوران این گیاهان را خورده و انرژی ذخیره شده را جهت انجام فعالیتهای خود مورد استفاده قرار می‌دهند.بنابراین گیاهان به عنوان تولید کنندگان اولیه مواد غذایی شناخته شده‌اند، که این مواد به صور دیگر تبدیل می‌گردد و سپس در اختیار ماهیان قرار می‌گیرد.

 

 

 

salmonidae1.JPG

ترکیبات آلی مورد نیاز ماهیها

 

پروتئینها

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
ترکیبات آلی پیچیده‌ای هستند که از واحدهای
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
ساخته شده‌اند و از طریق اسیدهای دیواره روده به داخل
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
جذب و یا جهت تولید انرژی می‌سوزند. منابع گیاهی و غالبا حیوانی در تأمین پروتئین مصرفی ، در جیره غذایی مصرفی ، تغذیه مصنوعی پرورش دهندگان گنجانده می‌شود.

چربیها

 

این مواد از واحدهای اصلی به نام

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
تشکیل می‌شوند . اطلاعات در مورد جزئیات نیاز ماهی به چربی در دست نیست، لذا در غذاهای ویژه مصنوعی اهمیتشان در درجه دوم قرار دارد.

کربوهیدراتها

 

این مواد شامل گروه وسیعی از مواد شامل

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
، نشاسته‌ و
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
هستند. این مواد غالبا در تغذیه مصنوعی ماهیانی بکار می‌روند که از طریق آنزیم آمیلاز ، قادر به بهره‌وری از محصولات گیاهی هستند.

ویتامینها

 

 

  • برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
    که در غلات و حبوبات و سبزیجات و خمیر ترش (Yeast) و بافت حیوانی یافت می‌شود و کمبود آن باعث کمی رشد و تشنجها است.
  • برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
    ، که در خمیر ترش ، غلات وحبوبات موجود است و کمبود آن کم خونی ماهی را به دنبال دارد.
  • اسید اسکوربیک که در سبزیجات و بافت حیوانی موجود و کمبود آن باعث خونریزی بافتها می‌شود.
  • برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
    در روغن ماهی موجود و از طریق گنجاندن پودر ماهی در جیره غذایی تأمین می‌شود.
  • برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
    از طریـق تأثیر نور ماوراء بنفـش در پوست ماهی ساخته می‌شود و کمبود آن اختلال در فرآیند استخوان سازی را باعث می‌شود.
  • برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
    و
    برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
    در بافت گیاهی و سبزیجات موجود و کمبود آنان باعث کم خونی و اختلال در
    برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
    می‌گردد.

 

 

 

salmonidae2.JPG

استحصال تخم و بچه ماهی

 

در صنعت تکثیر و پرورش آبزیان ، واژه تخم یا بچه ماهی به مراحل جوانی حیوان مورد استفاده جهت ماهی‌دار نمودن استخرهای پرورش ماهی اطلاق می‌گردد. تهیه و تأمین بچه ماهی در زمینه پرورش ماهیان تحت تأثیر وجود اختلافی مهم بین رفتار تخم ریزی گونه‌های مختلف ماهیان قرار دارد. به عبارت دیگر برخی از انواع ماهیان آب شیرین از روی میل در استخرهای پرورش ماهی تخم‌ریزی می‌کنند و تأمین تخم به راحتی صورت می‌گیرد و برخی در کارگاه تخم‌ریزی می‌کنند.

 

بهترین نوع ماهی شناخته شده که به سهولت در استخر تخم‌ریزی می‌نمایند ، ماهی تیلاپیا است. نوع دیگری از سیستم تکثیر ماهیانی که در آب شیرین استخرها به حد بلوغ و تخم‌ریزی و بهره‌برداری می‌رسد

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
است. البته وجه تمایز آن با ماهیان دیگر آب شیرین ، در استفاده از استخرهای بتونی بوده که ویژه اینگونه ماهیان است. در صورت عدم استفاده از این گونه استخرها لازم است در شرایط حوضچه تخم‌ریزی ماهیان قزل‌آلای مولد از استخر برداشته و با استفاده از دست ، از طریق وارد آوردن فشار بر روی بدن ماهی تخم کشی صورت و سپس تخمهای بارور شده را به خارج از حوضچه (استخرهای غیر بتونی) هدایت کرد.

آب

 

منـشاء آب شـیرین جـهت پرورش ماهیان ، بارندگی است که با توجه به موقعیت جغرافیایی و آب و هوایی محل تغییر می‌کند. چشمه‌ها و چاهها در اثر نفوذ آب باران در زمین بوجود آمده‌اند که جهت پرورش و تکثیر ماهیان مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرند. گاهی نیز از هرز آبهای جمع شده در زمینهای شیب‌دار با منشاء باران در تکثیر و پرورش استفاده می‌گردد. مردابها ، دریاچه‌ها و رودخانه‌ها منابع ذخیره هرز آبها هستند. برای یک استخر پرورش ماهی ، نیازمند یک مقدار آب اولیه جهت آبگیری متناسب با حجم مورد نیاز استخر هستیم. مقدار آب مورد نیاز برای پرورش ماهی در آبهای شیرین از مجموع عوامل زیر تعیین می‌گردد:

 

  • حجم استخر در شروع دوره پرورش ماهی
  • تلفات نفوذی در طول دوره پرورش ماهی
  • تلفات تبخیری در طول دوره پرورش ماهی

در صورتی که کل آب شیرین مورد استفاده جهت پر کردن استخر در مواقعی از سال برای تأمین آب استخر کافی نباشد، ساختن یک مخزن ذخیره آب ، پرورش دهندگان را قادر خواهد ساخت تا در مواقع پر آبی ، آب را جهت زمان خشکسالی و کم آبی ذخیره و استفاده نمایند. اگر استخر به شکل مربع مستطیل باشد با در هم ضرب کردن دو ضلع و ارتفاع کل آب مورد نیاز برآورد می‌شود. ارتـفاع × عــرض × طــول کــه تـعــیین ارتــفاع از طــریــق تـخـمین میانگین عمق آب صورت می‌گیرد که به صورت ارتفاعات مختلف سطح استخر قابل استحصال است .

 

 

 

salmonidae3.JPG

کارگاههای پرورش ماهی

 

مدیریت اینگونه استخرها مستلزم تأمین آب کافی و هنر ایجاد شرایط مطلوب محیطی لازم برای حداکثر رشد و حداقل میزان مرگ و میر جمعیت ماهیان موجود در استخر است. ورود آب به استخر از طریق یک ورودی تحت کنترل انجام می‌گیرد که هدف از آن تأمین جریان مرتب و قابل تنظیم آب ممانعت از فرار ماهیان و جلوگیری از ورود گونه‌های نامطلوب به داخل استخر می‌باشد. ایـن آب از طـریق یـک خروجی قابل کنترل به نام مانک (Monk) از استخر خارج می‌گردد و به تولید کننده امکان می‌دهد که هر گونه لایه آب موجود در کف استخر را که احتمالا کیفیت آن پایین آمده و بایستی با آب تازه تعویض گردد را تخلیه سازد.

دستورالعملهای عمومی در رویه پرورش ماهیان آبهای شیرین

 

در این خصوص پرورش دهندگان ماهی می‌توانند از محیطهای آبی و تسهیلاتی استفاده کنند که برای پرورش ماهی کپور و دیگر گونه‌های ماهی آبهای شیرین مناسب‌ترند ، تا برای ماهیان قزل‌آلا و فنون این کار در حال حاضر کاملا مرسوم و رایج است. ایجاد استخرهای ماهی در اصل رویه‌ای از آب‌زدایی و کنترل منظم مناطق باتلاقی با استفاده از سدهای ساده که به تدریج استخرهایی مناسب تولید ماهی در کنار آن ایجاد شد، ریشه گرفته است. از لحاظ فنی کلیه گونه‌های ماهی آب شیرین را می‌توان پرورش داد و این بسته به انتخاب بازار است. در ذیل برخی از مسایلی که در رویه‌های پرورش و تکثیر ماهیان آب شیرین باید بدانها توجه داشت مد نظر قرار می‌گیرد.

ضد عفونی استخر

 

استخرها که در اندازه‌های متفاوتی هستند (از 100 متر مربع برای تخم‌ریزی گرفته تا بیش از 10 هکتار برای پرورش ماهیان استخرهای نمونه یا در زمین حفر می‌شوند و یا بوسیله پشته‌های خاکی ساخته می‌شوند که در هر حال باید قابل زهکشی باشند و این کار معمولا بوسیله سیستم (مانک) صورت می‌گیرد. بهترین و ارزان‌ترین روش ضد عفونی استخرها خنگ گذاشتن و به آیش درآوردن آن است.

تخم‌ریزی

 

بطور معمول ماهیان آب شیرین در دمای حدود 22 درجه سانتیگراد تخم‌ریزی می‌کند و استخرهای تخم‌ریزی در آغاز ماه مه ، هنگامی که حرارت آب به سرعت زیاد می‌شود، آماده می‌گردند. در استخرها بذر علف افشانده می‌شود یا گیاهان دیگر امکان رویش می‌یابند، بطوری که رستنیهای مناسب موجود باشد، تا تخمها به آنها بچسبند. استخرها در اکثر اوقات سال ، خـالی هستند امـا درست قـبل از تخم‌ریزی از آب پر می‌شوند و فرصت گرم شدن می‌یابند. آنها تنها وقتی مورد استفاده قرار می‌گیرند که درجه حرارت آبشان بالای 18 درجه سانتیگراد باقی بماند. ماهیهای تولید مثل کننده آب شیرین در دسته‌هایی شامل 2 نر و یک ماده انتخاب می‌شوند. نرها به سادگی شناسایی می‌شوند.

 

به این ترتیب که وقتی که حفره شکمی آنها به آرامی فشار داده شود، اسپرم از منفذ آن خارج می‌شود. ماده‌ها در این زمان به واسطه حفره شکمی متورم و منفذهای برجسته قابل تشخیص‌اند. ماهی کپور معمولا در 4 سالگی بالغ می‌شود ، گرچه نرهای آن می‌توانند زودتر بالغ شوند. دسته‌های ماهیان بلافاصله بعد از آب‌گیری استخر ، وارد آن می‌شوند و تخم‌ریزی بعد از حدود 36 ساعت صورت می‌گیرد. ماده‌ها روی گیاهان مرکز استخر تخم می‌ریزند و هر ماهی حدود 000ر100 تخم به ازاء هر کیلوگرم از وزن بدن تولید می‌کند. ماهیهای تولید مثل کننده را پس از تخم‌ریزی بلافاصله از استخر بیرون می‌آورند تا تخمها را نخورند.

 

 

 

salmonidae4.JPG

مراحل لاروی

 

معمولا تخم ماهیان آب شیرین از جمله کپور پس از گذشت 100 درجه روز (یعنی 4 روز در دمای 25 درجه سانتیگراد) سرباز می‌کند. لاروها به طول 5 میلیمتر هستند و تنها یک کیسه غذایی کوچک با خود همراه دارند. هنگام آماده سازی استخر تخم‌ریزی یا نزدیک به این زمان ، استخرهای نوزاد پروری بزرگتر از استخرهای تخم‌ریزی هستند و باید حدود 1.2 متر عمق داشته باشند. این استخرها اختصاصا برای تولید لارو بکار می‌روند و باید تنها حاوی مواد غذایی در چنان اندازه و کیفیتی باشند کـه مـناسب تـغذیه لاروهـا بـاشند.

کنترل بیماری

 

کنترل بیماری تا حد زیاد مسئله‌ای است مربوط به بهداشت استخر. استخرها حتی‌الامکان باید در طول زمستان ، خشک نگه داشته شوند و با آهک زنده ، فرمالین یا سود سوزآور ضد عفونی گردند. ماهیان تولید مثل کننده همیشه باید از بچه ماهیها و ماهیان در حال رشد بزرگ‌تر و جدا نگاه داشته شوند. ماهیان باید به خاطر انگل‌ها یا سایر علائم بیماری بطور مکرر در فصل رشد و ترجیحا حداقل ماهی یک بار بطور کامل معاینه شوند و اگر بیماری آنان محرز گردید، سریع و بطور موثر درمان شوند. دقت در انتخاب ماهیان تولید مثل کننده اهمیت فراوانی دارد تا در درجه اول موجب انتقال بیماری به مزرعه نشوند.

کنترل شکارچیان

 

کنترل شکارچیان (عمدتا پرندگان و حشرات آبزی) ، بیشتر با پیشگیری از ورود آنان تا نابود ساختن آنها باید فراهم گردد. گرین هاوسها واقعا در مقابل شکارچی مقاوم هستند. مسئله عمده دیگر بویژه در اواخر فصل که گرمای آب بیشتر و محصول ماهی موجود در آب بالاست. آلودگی استخر بوسیله خود ماهیان می‌باشد. در این حالت

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
مورد نیاز ضایعات دفع شده از ماهی ، و همچنین مصرف اکسیژن توسط ماهیان در حال رشد ، سبب کاهش میزان اکسیژن محیط می‌گردد. برای مقابله با این موضوع می‌توان آب را در طول شب که میزان اکسیژن در پایین‌ترین حد خود است، هوا داد یا آب آن را بطور دائم عوض کرد، گرچه مورد اخیر با اتلاف حرارت آب همراه است.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...