رفتن به مطلب

روش پخت نان تافتون


ارسال های توصیه شده

نان تافتون از قديم الايام بي نمك بوده و به عنوان نان رژيمي براي بيماران داراي فشار خون مورد استفاده بوده است.

 

 

شكل ظاهري:

 

قرص نان تافتون به شكل دايره به قطر تقريبي 40 سانتي متر و به ضخامت 3 الي 4 ميلي متر كه به منظور پخت كامل، رسيدن حرارت به سطح دايره شكلي نان، سوراخ هايي را روي آن با پنجه دست يا چرخ دنده ايجاد مي كنند و معمولا در دو نوع تنوري و دستگاهي و با اندازه هاي كوچك و بزرگ پخت مي شود.

 

 

 

tafton1.jpg

 

 

 

 

مواد لازم براي تهيه نان تافتون:

مخلوطي از آرد كامل، آرد ستاره و مايه صنعتي يا خمير ترشي كه قبلا توسط نانوا تهيه گرديده و مقداري در حدود 200 گرم شيره خرما در هر 10 كيلوگرم آرد و افزودني هاي مجاز است. خمير را پس از به هم زدن با دست و يا همزن به صورت چانه هاي 420 الي 500 گرمي در آورده و ضمن پهن و يكنواخت كردن خمير توسط وردنه با دنده هاي مخصوص فلزي سوراخ سوراخ نموده و به كمك همان بالشتك (ناونده) به ديواره تنور چسبانده مي شود.

 

 

 

tafton2.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...