Mahdi Eng 22,940 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۲ طبق آمار اعلام شده از طرف پژوهشکده غله کشور عمده مشکلات ناشی از عیوب نان سنتی ایران مربوط به موارد زیر می شود: 1-كوتاهي زمان تخمير 2-كوتاهي زمان پخت 3-مصرف جوش شيرين 4-ضايعات زياد 5-ضعف بهداشتي نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .