Mahdi Eng 22,940 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۲ انتخاب حرفه نانوائی نیاز به داشتن اطلاعات فنی و بهداشتی کافی دارد. یک نانوا بدون داشتن اطلاعات و عدم رعایت آن ها نمی تواند نانوای مؤفقی باشد. کارکنان نانوائی ملزم به رعایت نکات زیر می باشند؛ - پوشیدن لباس کار تمیز با رنگ روشن و قابل شستشو با آب جوش. - تمیز و کوتاه بودن موهای سر و استفاده از کلاه یا توری مو برای جلوگیری از ریزش مون به داخل خمیر. - تمیز بودن دست ها و کوتاه کردن ناخن ها، هرگز نباید با دست زخمی و آلوده کار نانوائی را انجام داد. - در محیط نانوائی کارگران باید کفش مخصوص محیط کار را بپوشند، کف این کفش ها نباید لغزنده باشد. - سیگار کشیدن در محیط نانوائی ممنوع است. - در پایان کار هر فرد ملزم به تمیز کردن وسیله کار خود می باشد به طوری که در پایان کار روزانه تمام وسایل نانوائی مانند: خمیرگیر، فر، سطوح قرار دادن نان، سبدها، سینی ها و ... تمیز باشند. به این ترتیب علاوه بر رعایت بهداشت و زیبائی محیط کار عمر مفید وسایل و ابزار نانوائی هم زیاد می شود. - از ورود حشرات مانند: مگس، سوسک، پشه و سایر جانوران و حیوانات آلوده مانند: مارمولک، گربه، موش و غیره به محیط نانوائی جداً باید جلوگیری شود. - دیوارها و کف محیط باید کاملاً قابل شستشو باشند. - تمام فاضلاب ها باید داری سرپوش مناسب باشند. - برای جلوگیری از آلوده شدن فضا و سطوح کف سینی از روغن های جداکننده استفاده شود. - سطوح چرب و سینی ها را هرچند گاه می توان با سود غلیظ و سپس با جریان آب پاکیزه نمود. - وجود جعبه کمک های اولیه در محل مناسب ضروری است. - وجود کپسول اطفاء حریق در محل مناسب ضروری است. - وجود حمام و دوش در نانوائی لازم است. - آب مورد استفاده در نانوائی باید پاکیزه و بهداشتی باشد. منبع: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .