Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۲ [TABLE=class: cms_table] [TR] [TD=width: 154][/TD] [TD=width: 154] از نظر تکنولوژی مفیدهستند [/TD] [TD=width: 154] از نظر تکنولوژی مضر هستند [/TD] [TD=width: 154] از نظر بهداشتی خطرناکند [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 154] باکتری ها [/TD] [TD=width: 154] ارگانیسم های تخمیر کننده: گرم مثبت ها باسیلوس ها استرپتوکوک ها پروپیونی باکتریها گرم منفی ها استوباکترها باکتریهای پروتئولیتیک گرم مثبت بروی باکتریوم لاننس [/TD] [TD=width: 154] ارگانیسم های عامل فساد: گرم مثبت میکروکوکوس ها باسیلوس ها کلستریدیوم گرم منفی ها پسودوموناس پروتئوس کلی فورم ها [/TD] [TD=width: 154] ارگانیسم های پاتوژن: سالمونلا شیگلا مایکوباکتریوم توبرکلوزیس بروسلا استافیلوکوک ها کلستریدیوم ها کلیفرم ها لیستریامونوسیتوژنس ویبریو و ... [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 154] مخمرها [/TD] [TD=width: 154] ساکارومایسس سرویزیه [/TD] [TD=width: 154] نوع وحشی مایکودرماتورولا [/TD] [TD=width: 154] کاندیدا آلبیکنس ، کریپتوکوکوس نئوفرمانس [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 154] قارچ ها [/TD] [TD=width: 154] پنی سیلیوم کاممبرتی پنی سیلیوم راکوفورتی آسپرژیلوس نیگرا بوتیریتیس سینه را [/TD] [TD=width: 154] پنی سیلیوم ها آسپرژیلوس ها فوزاریوم کلادوسپوریوم اووسپورولاکتیس [/TD] [TD=width: 154] موکورپوسیلوس آبسیدیا ، کوریمبیفر آسپرژیلوس فومیگاتوس آسپرژیلوس فلاووس [/TD] [/TR] [/TABLE] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده