رفتن به مطلب

میکروارگانیسم ها در رابطه با صنایع غذایی


ارسال های توصیه شده

[TABLE=class: cms_table]

[TR]

[TD=width: 154][/TD]

[TD=width: 154]

از نظر تکنولوژی مفیدهستند

[/TD]

[TD=width: 154]

از نظر تکنولوژی مضر هستند

[/TD]

[TD=width: 154]

از نظر بهداشتی خطرناکند

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 154]

باکتری ها

[/TD]

[TD=width: 154]

ارگانیسم های تخمیر کننده:

گرم مثبت ها

باسیلوس ها

استرپتوکوک ها

پروپیونی باکتریها

گرم منفی ها

استوباکترها

باکتریهای پروتئولیتیک گرم مثبت

بروی باکتریوم لاننس

[/TD]

[TD=width: 154]

ارگانیسم های عامل فساد:

گرم مثبت

میکروکوکوس ها

باسیلوس ها

کلستریدیوم

گرم منفی ها

پسودوموناس

پروتئوس

کلی فورم ها

[/TD]

[TD=width: 154]

ارگانیسم های پاتوژن:

سالمونلا

شیگلا

مایکوباکتریوم توبرکلوزیس

بروسلا

استافیلوکوک ها

کلستریدیوم ها

کلیفرم ها

لیستریامونوسیتوژنس

ویبریو و ...

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 154]

مخمرها

[/TD]

[TD=width: 154]

ساکارومایسس سرویزیه

[/TD]

[TD=width: 154]

نوع وحشی مایکودرماتورولا

[/TD]

[TD=width: 154]

کاندیدا آلبیکنس ، کریپتوکوکوس نئوفرمانس

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 154]

قارچ ها

[/TD]

[TD=width: 154]

پنی سیلیوم کاممبرتی

پنی سیلیوم راکوفورتی

آسپرژیلوس نیگرا

بوتیریتیس سینه را

[/TD]

[TD=width: 154]

پنی سیلیوم ها

آسپرژیلوس ها

فوزاریوم

کلادوسپوریوم

اووسپورولاکتیس

[/TD]

[TD=width: 154]

موکورپوسیلوس

آبسیدیا ، کوریمبیفر

آسپرژیلوس فومیگاتوس

آسپرژیلوس فلاووس

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

 

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...