bar☻☻n 5895 ارسال شده در 28 دی، 2013 فنجان قهوه را تعارفش کردم. وقتی نگاهش کردم دلم سوخت... اما وقتی یادم آمد که چطور با فریب و نیرنگ قول خرید خانه و ماشین، مرا وادار به ازدواج کرد حالم به هم خورد. هنوز قهوه اش را نخورده بود که گفت: آماده شو که می خواهیم جایی برویم. همین طور که از قهوه می نوشید از جیبش سوییچی به من داد : "امروز قول نامه اش کردم، برویم محضر تا سند خانه را هم به نامت کنم." ناگهان روی مبل ولو شد... سیانور اثر کرده بود! 8
bar☻☻n 5895 مالک ارسال شده در 28 دی، 2013 قشنگ بود... زنا همینن دیگه پیام داستان بر محوریت شتابزدگی خانومها بود فقط!:persiana__hahaha: بله:167: 5
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 28 دی، 2013 پیام داستان بر محوریت شتابزدگی خانومها بود فقط!:persiana__hahaha: بله:167: به نظر من بی معرفت بودنشونو نشون میداد.... قطعه گمشده هم همینو میگفت 4
bar☻☻n 5895 مالک ارسال شده در 28 دی، 2013 به نظر من بی معرفت بودنشونو نشون میداد.... قطعه گمشده هم همینو میگفت آقاااا. کارکترها، نماینده ی گروه یا گروه هایی از مردم هستن، نه صرفاً همون جنس یا همون نوع آدم. مثلاً اینکه کلیله و دمنه در قالب رفتارهای انسانی درسهایی رو میدن، دلیل بر این نمیشه که چنین حیوونایی چنین سیاست هایی رو هم واقعاً دارن. در اینجا بی شک پیام اخلاقی داستان اینه که عجولانه قضاوت نکنیم و دست بر قضا توی دو داستان امشب، خانومها ایفای نقش کردن. 5
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 28 دی، 2013 آقاااا. کارکترها، نماینده ی گروه یا گروه هایی از مردم هستن، نه صرفاً همون جنس یا همون نوع آدم. مثلاً اینکه کلیله و دمنه در قالب رفتارهای انسانی درسهایی رو به میدن، دلیل بر این نمیشه که چنین حیوونایی چنین سیاست هایی رو هم واقعاً دارن.در اینجا بی شک پیام اخلاقی داستان اینه که عجولانه قضاوت نکنیم و دست بر قضا توی دو داستان امشب، خانومها ایفای نقش کردن. بله همینی که میگید درسته 4
vergil 11695 ارسال شده در 28 دی، 2013 پیام داستان مهم نیس همین که نصف شبی سرمون گرم میشه خوبه :) مرسی/ 3
afshin18 11175 ارسال شده در 28 دی، 2013 آقاااا. کارکترها، نماینده ی گروه یا گروه هایی از مردم هستن، نه صرفاً همون جنس یا همون نوع آدم. مثلاً اینکه کلیله و دمنه در قالب رفتارهای انسانی درسهایی رو به میدن، دلیل بر این نمیشه که چنین حیوونایی چنین سیاست هایی رو هم واقعاً دارن.در اینجا بی شک پیام اخلاقی داستان اینه که عجولانه قضاوت نکنیم و دست بر قضا توی دو داستان امشب، خانومها ایفای نقش کردن. الان قیاس عجیبی صورت گرفته کلیله و دمنه و این داستان ,حیوانات و ... 3
bar☻☻n 5895 مالک ارسال شده در 29 دی، 2013 همین که نصف شبی سرمون گرم میشه خوبه :) مرسی/ :hapydancsmil: الان قیاس عجیبی صورت گرفته کلیله و دمنه و این داستان ,حیوانات و ... بله دقیقاً همین قیاس بی تناسب منظورمه 3
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 29 دی، 2013 چقدر باحال بود ولی به نظر من باید میذاشت میرفتن محضر بعد این کارو میکرد 2
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 29 دی، 2013 چقدر باحال بودولی به نظر من باید میذاشت میرفتن محضر بعد این کارو میکرد نه ولی به نظر من باید بعد محضر یه گلوگه حرومش میکرد!!! اینجوری جذاب تر بود!!!!!!!! ممنون بارون خیلی باحال بود:hapydancsmil: 2
ارسال های توصیه شده