رفتن به مطلب

فنجان قهوه

ارسال های توصیه شده

فنجان قهوه را تعارفش کردم.

وقتی نگاهش کردم دلم سوخت...

اما وقتی یادم آمد که چطور با فریب و نیرنگ قول خرید خانه و ماشین، مرا وادار به ازدواج کرد حالم به هم خورد.

هنوز قهوه اش را نخورده بود که گفت: آماده شو که می خواهیم جایی برویم.

همین طور که از قهوه می نوشید از جیبش سوییچی به من داد : "امروز قول نامه اش کردم، برویم محضر تا سند خانه را هم به نامت کنم."

ناگهان روی مبل ولو شد...

سیانور اثر کرده بود!

• Like 8
لینک به دیدگاه
به نظر من بی معرفت بودنشونو نشون میداد....

قطعه گمشده هم همینو میگفت

:w58: آقاااا. :ws3: کارکترها، نماینده ی گروه یا گروه هایی از مردم هستن، نه صرفاً همون جنس یا همون نوع آدم. مثلاً اینکه کلیله و دمنه در قالب رفتارهای انسانی درسهایی رو میدن، دلیل بر این نمیشه که چنین حیوونایی چنین سیاست هایی رو هم واقعاً دارن.

در اینجا بی شک پیام اخلاقی داستان اینه که عجولانه قضاوت نکنیم و دست بر قضا توی دو داستان امشب، خانومها ایفای نقش کردن. :w16:

• Like 5
لینک به دیدگاه
:w58: آقاااا. :ws3: کارکترها، نماینده ی گروه یا گروه هایی از مردم هستن، نه صرفاً همون جنس یا همون نوع آدم. مثلاً اینکه کلیله و دمنه در قالب رفتارهای انسانی درسهایی رو به میدن، دلیل بر این نمیشه که چنین حیوونایی چنین سیاست هایی رو هم واقعاً دارن.

در اینجا بی شک پیام اخلاقی داستان اینه که عجولانه قضاوت نکنیم و دست بر قضا توی دو داستان امشب، خانومها ایفای نقش کردن. :w16:

بله همینی که میگید درسته:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
:w58: آقاااا. :ws3: کارکترها، نماینده ی گروه یا گروه هایی از مردم هستن، نه صرفاً همون جنس یا همون نوع آدم. مثلاً اینکه کلیله و دمنه در قالب رفتارهای انسانی درسهایی رو به میدن، دلیل بر این نمیشه که چنین حیوونایی چنین سیاست هایی رو هم واقعاً دارن.

الان قیاس عجیبی صورت گرفته کلیله و دمنه و این داستان ,حیوانات و ...:whistle:

• Like 3
لینک به دیدگاه

همین که نصف شبی سرمون گرم میشه خوبه :)

مرسی/

:hapydancsmil::icon_gol:

الان قیاس عجیبی صورت گرفته کلیله و دمنه و این داستان ,حیوانات و ...:whistle:

بله دقیقاً همین قیاس بی تناسب منظورمه:whistle::ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
چقدر باحال بود:ws28:

ولی به نظر من باید میذاشت میرفتن محضر بعد این کارو میکرد:ws3:

نه ولی به نظر من باید بعد محضر یه گلوگه حرومش میکرد!!! اینجوری جذاب تر بود!!!!!!!!:ws28:

ممنون بارون:icon_gol:

خیلی باحال بود:hapydancsmil:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...