shaden. 18583 ارسال شده در 26 مهر، 2010 یعنی یه ریز پشت هم قهقهه بزنی مثل بعضی روزای من واقعا قهقه زدن خوشبختيه 2
mIn 2294 ارسال شده در 26 مهر، 2010 من معتقدم خوشبختی یعنی از چیزی که هستی راضی باشی ( البته این فقط در سطح اون فرد معنی میده ) یعنی میتونه این رضایت برای ما جالب نباشه حتی بد هم باشه ولی فعلا که تونسته یه فرد رو راضی نگه داره پس خوشبخته ! پس خوشبختی یعنی رضایت از اونچه که هستی . و این خیلی آرامش بخش هست ! 3
سمندون 19437 ارسال شده در 26 مهر، 2010 من معتقدم خوشبختی یعنی از چیزی که هستی راضی باشی ( البته این فقط در سطح اون فرد معنی میده ) یعنی میتونه این رضایت برای ما جالب نباشه حتی بد هم باشه ولی فعلا که تونسته یه فرد رو راضی نگه داره پس خوشبخته ! پس خوشبختی یعنی رضایت از اونچه که هستی . و این خیلی آرامش بخش هست ! افرین.:icon_gol: 3
*Polaris* 19606 ارسال شده در 26 مهر، 2010 یه بار یک بچه ی 8-9 ساله بهم گفت: اگه مامان و بابا با هم دعوا نکنن،من خوشبختم.حتی اگه برام اون عروسکی رو که میخوام نخره. نمی دونم چرا یهو یاد این افتادم. این روزا دلم برای بچه های مهد و انگــار برای کودکیم تنگ شده... 3
VINA 31339 ارسال شده در 26 مهر، 2010 واقعا قهقه زدن خوشبختيه :w16:وقتی احساس رضایت کنی یعنی خوشبختی:w16: 1
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 13 شهریور، 2011 خوشبختي بالا بودن سرعت نت اونم تو يه روز خاص مثه امروز 3
Fakur 9754 ارسال شده در 13 شهریور، 2011 خوشبختی یعنی ارامش /امنیت/رفاه و مهمتر از همه سلامتی خوشبختی یعنی نداشتن وسوسه. خوشبختی یعنی نداشتن عداوت خوشبختی یعنی زندگی کردن بدون عقده خوشبختی یعنی سرت به کار خودت باشه تا راحت زندگی کنی و الا اذیت میشی. 2
from_hell 10964 ارسال شده در 13 شهریور، 2011 خوشبختی یعنی لبخند رو لبت مصنوعی نباشه... لبخندت واسه پنهون کردن غمت نباشه... خندت واقعی باشه... خوشبختی یعنی وقتی میخندی موقع خنده مجبور نشی نفس عمیق بکشی که بغض خندت رو خفه نکنه... خوشبختی یعنی دل شاد...وگرنه همه چیز داشته باشی و دلت شاد نباشه خوشبخت نیستی.... خوشبختی یعنی هر چیو داری دوس داشته باشی و عاشقش باشی...نه این که حسرت بخوری چرا بیشتر ندارم... 2
Fakur 9754 ارسال شده در 13 شهریور، 2011 سر فرصت ج ميدم مرسی که این تاپیک رو آوردیش بالا. یا گفتن که بیاریش بالا. تجدید خاطره شد. بازم ممنون 2
*mishi* 11920 ارسال شده در 15 شهریور، 2011 مرسی که این تاپیک رو آوردیش بالا. یا گفتن که بیاریش بالا. تجدید خاطره شد. بازم ممنون خوشحال شدم...موضوع تاپیک جالب بود حیف بود که گم شده بود تو این صفحه ها. 1
shaden. 18583 ارسال شده در 15 شهریور، 2011 از چارلی چاپلین پرسیدند: خوشبختی چیست؟ گفت؟ فاصله ی این بدبختی تا بدبختی دیگر 3
ارسال های توصیه شده