shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ یعنی یه ریز پشت هم قهقهه بزنی مثل بعضی روزای من واقعا قهقه زدن خوشبختيه 2 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ من معتقدم خوشبختی یعنی از چیزی که هستی راضی باشی ( البته این فقط در سطح اون فرد معنی میده ) یعنی میتونه این رضایت برای ما جالب نباشه حتی بد هم باشه ولی فعلا که تونسته یه فرد رو راضی نگه داره پس خوشبخته ! پس خوشبختی یعنی رضایت از اونچه که هستی . و این خیلی آرامش بخش هست ! 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ من معتقدم خوشبختی یعنی از چیزی که هستی راضی باشی ( البته این فقط در سطح اون فرد معنی میده ) یعنی میتونه این رضایت برای ما جالب نباشه حتی بد هم باشه ولی فعلا که تونسته یه فرد رو راضی نگه داره پس خوشبخته ! پس خوشبختی یعنی رضایت از اونچه که هستی . و این خیلی آرامش بخش هست ! افرین.:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ یه بار یک بچه ی 8-9 ساله بهم گفت: اگه مامان و بابا با هم دعوا نکنن،من خوشبختم.حتی اگه برام اون عروسکی رو که میخوام نخره. نمی دونم چرا یهو یاد این افتادم. این روزا دلم برای بچه های مهد و انگــار برای کودکیم تنگ شده... 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ واقعا قهقه زدن خوشبختيه :w16:وقتی احساس رضایت کنی یعنی خوشبختی:w16: 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ فقط یک کلمه است : آرامش!! 4 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ خوشبختی یعنی ارامش /امنیت/رفاه و مهمتر از همه سلامتی 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ خوشبختي بالا بودن سرعت نت اونم تو يه روز خاص مثه امروز 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ خوشبختی یعنی ارامش /امنیت/رفاه و مهمتر از همه سلامتی خوشبختی یعنی نداشتن وسوسه. خوشبختی یعنی نداشتن عداوت خوشبختی یعنی زندگی کردن بدون عقده خوشبختی یعنی سرت به کار خودت باشه تا راحت زندگی کنی و الا اذیت میشی. 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ خوشبختی یعنی لبخند رو لبت مصنوعی نباشه... لبخندت واسه پنهون کردن غمت نباشه... خندت واقعی باشه... خوشبختی یعنی وقتی میخندی موقع خنده مجبور نشی نفس عمیق بکشی که بغض خندت رو خفه نکنه... خوشبختی یعنی دل شاد...وگرنه همه چیز داشته باشی و دلت شاد نباشه خوشبخت نیستی.... خوشبختی یعنی هر چیو داری دوس داشته باشی و عاشقش باشی...نه این که حسرت بخوری چرا بیشتر ندارم... 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ سر فرصت ج ميدم مرسی که این تاپیک رو آوردیش بالا. یا گفتن که بیاریش بالا. تجدید خاطره شد. بازم ممنون 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ مرسی که این تاپیک رو آوردیش بالا. یا گفتن که بیاریش بالا. تجدید خاطره شد. بازم ممنون خوشحال شدم...موضوع تاپیک جالب بود حیف بود که گم شده بود تو این صفحه ها. 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ از چارلی چاپلین پرسیدند: خوشبختی چیست؟ گفت؟ فاصله ی این بدبختی تا بدبختی دیگر 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده