ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ من خاکم و من گردم من اشکم و من دردم تو مهری و تو نوری تو عشقی و تو جانی خواهم که ترا در بر بنشانم و بنشینم تا آتش جانم را بنشینی و بنشانی ی.... 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ یک لحظه بود این یا شبی کز عمر ما تاراج شد ما همچنان لب بر لبی نابرگرفته کام را س.. 1 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ سری داریم و سودایِ غمِ تو پری داریم و پروایِ پرِ تو غمت از هر چه شادی دلگشا تر دلی داریم و دریایِ غمِ تو و.... 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ وقت گذشته را نتوانی خرید باز مفروش خیره، کاین گهر پاک بی بهاست گ.. 1 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ گفت:من دوست دارمت ،گفتم تا کی؟آهسته گفت:تا هستم ه.... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ هر آن مریض که پند طبیب نپذیرد سزاش تاب و تب روزگار بیماریست ش... 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ شیوۀ چشمت فریبِ جنگ داشت ما غلط کردیم و صلح انگاشتیم چ... 2 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ . چو داراب بر تخت شاهی نشست همای آمد و تاج شاهی به دست فردوسی ش... 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ شهری متحدثان حسنت الا متحیران خاموش بنشین که هزار فتنه برخاست از حلقه عارفان مدهوش ف... 1 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ . فریاد که آن ساقی شکرلب سرمست دانست که مخمورم و جامی نفرستاد حافظ گ... 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ گر یکی از عشق برآرد خروش بر سر آتش نه غریبست جوش پیرهنی گر بدرد ز اشتیاق دامن عفوش به گنه بربپوش سعدی ب... 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ با اضطراب و دلهره اما دوان دوان آمد دلم به دیدن تو خوب مهربان در دست باد یک چمدان شعر و دلخوشی از سمت تو قشنگ ترین خندۀ جهان ج.... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ جفا و هر چه توانی بکن که سعدی را که ترک خویش گرفت از جفا چه غم دارد ن... 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ نگفتمت که به یغما رود دلت سعدی چو دل به عشق دهی دلبران یغما را غ.... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ غم عشق نکویان چون کند در سینهای منزل گدازد جسم و گرید چشم و نالد جان و سوزد دل ژ.. 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ ژاژ خاید، ظزافت انگارد هرزه گوید، لطیفه پندارد **جامی** ل... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ لیک مقصود کار همره نی خیل انجم رسید و آن مه نی ت... 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ لای لای ای پسر کوچک من دیده بربند که شب آمده است دیده بربند که این دیو سیاه خون به کف،خنده به لب آمده است س... 1 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ تکیه بزن به سینه ی من خوب گریه کن بگذار تا سبک شود اندوه آسمان ن... 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ لیک مقصود کار همره نیخیل انجم رسید و آن مه نی ت... او کز محنت دیگران بی غمی نشاید که نامت نهند آدمی س... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده