ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ ضمیرِ مخزنِ دل پر کن از کلامِ حکیم که دُرّ پند به از گنجِِ لو لو و یاقوت ق 3 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ قطره ای کز جویباری میرود از پی انجام کاری میرود ق... 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ قرار و وعده و سوگند و پیمان فراموشت شد امّا یادم آید گ.... 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ گر بدانم که وصال تو بدین دست دهد دین و دل را همه در بازم و توفیر کنم د.... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ دل بر گرفته بودم از ايام گل ولى كارى بكرد همت پاكان روزه دار ن... 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ ناله خیزد ز دلم گاهی و آهی گاهی چون به خاطر گذرد یادِ نگاهی گاهی ک..... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ كمند صيد بهرامى بيفكن جام جم بردار كه من پيمودم اين صحرا نه بهرامست و نه گورش ک... 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ کی یافتی رقیب تو چندین مجال ظلم مظلومی ار شبی بدر داور آمدی خ... 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ خوابم بشد از دیده در این فکرِ جگر سوز کاغوشِ که شد منزلِ آسایش و خوابت ف 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ فلک موافقت من کبود درپوشید چو دید کز تو بهر لحظه شیونی است مرا ق.. 1 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ قسمت اگر زهر اگر مُل، بالین اگر خار اگر گل غمگین نباشم که باشد،کویِ رضا مسکنِ من ل... 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ لعل او بازار جان خواهد شکست خندهی او مهر کان خواهد شکست ع... 1 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ عشق آمد و صبر از دلِ دیوانه برون رفت صد شکر که بیگانه از این خانه برون رفت ک.... 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ کوتاه بود بر قدت ای جان قبای ناز کامروز پارهی دگرش در فزودهای ز.. 1 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ ز چشمِ خویشتن آموختم رسمِ رفاقت را که هر عضوی به درد آید به حالش دیده می گرید چ.... 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ چه آفتی تو که کمتر غم تو هجران است چه گوهری تو که کمتر بهای تو جان است م... 1 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ من رشتۀ محبت تو پاره می کنم شاید گره خورد به نزدیک تر شوم ش.... 1 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ شاه شمشاد قدان خسرو شیرین دهنان که به مژگان شکند قلب همه صف شکنان ظ 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ ظالم بمرد و قاعدۀ زشت از او بماند عادل برفت و نامِ نکو یادگار کرد ل.... 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ لب پياله ببوس آنگهى به مستان ده بدين دقيقه دماغ معاشران تر كن م... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده