sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ دوست عزیزم...حرفی نگفتین..با آخرین حرف بیتتون می گم پس.... دى در گذار بود و نظر سوى ما نكرد بيچاره دل كه هيچ نديد از گذار عمر ت... 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ تا بر گذشته می نگرم عشق خویش را چون آفتاب گمشده می آورم به یاد می نالم از دلی که به خون غرقه گشته است این شعر،غیر رنجش یارم به من چه داد ل... 4 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ لب به خنده باز کن ای ماهروی خنده ای از آن لبانم آرزوست خ 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ خواهم از زلف بتان نافه گشائى كردن فكر دورست همانا كه خطا مى بينم ص... 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ صبر است مرا چاره هجران تو لیکن چون صبر توان کرد که مقدور نماندست د.... 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ در ره او چو قلم گر به سرم بايد رفت با دل زخم كش و ديده ء گريان بروم ف... 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ فرصت شمر طریقه ی رندی که این نشان چون راه گنج بر همه کس آشکاره نیست ن... 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=align: left]نوای چنگ بدانسان زند صلای صبوح[/TD] [TD] [/TD] [TD=align: right]که پیر صومعه راه در مغان گیرد[/TD] [/TR] [/TABLE] د 3 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادن واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادن ن 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ ناله کردم که ای وای،این اوست در دلم از نگاهش،هراسی خنده ای بر لبانش گذر کرد کای هوسران،مرا می شناسی ق.... 2 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ قدِ همه دلبران عالم پیش الف قدت چونون باد هردل که زعشق تست خالی از حلقه وصل تو برون باد ج... 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ جانا به حاجتی که ترا هست با خدا کاخر دمی بپرس که ما را چه حاجتست ا..... 2 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ ای صبا نکهتی از خاک ره یار بیار ببر اندوه دل و مژده دلدار بیار خ... 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ خطا کردی به قول دشمنان گوش که عهد دوستان کردی فراموش ش.. 1 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ شاهدان گر دلبری زین سان کنند زاهدان را رخنه در ایمان کنند د... 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ دارای دهر شاه شجاع آفتاب ملک خاقان کامگار و شهنشاه نوجوان ف 1 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ فرخنده باد طلعت خوبت که در ازل ببریده اند بر قد سروت قبای ناز غ... 1 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ غلام همت آن نازنینم که کار خیر بی روی و ریا کرد س... 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ سر فرازم كن شبى از وصل خود اى نازنين تا منور گردد از ديدارت ايوانم چو شمع ب... 1 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ بتی دارم که گرد گل ز سنبل سایبان دارد بهار عارضش خطی به خون ارغوان دارد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده