moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ هر شب از افغان من بیدار خلق اما چه سود آنکه باید بشنود افغان من بیدار نیست س ... 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ تو خفته اى و نشد عشق را كرانه پديد تبارك الله ازين ره كه نيست پايانش ت... 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ تـو کـه لـبـخـنـد زدی حـال دلـم بـهـتـر شد زنـدگـی شـکـل گـرفت شکل یک باور شد ی... 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ يار دلدار من ار قلب بدينسان شكند ببرد زود به جاندارى خود پادشهش ل... 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ لب بستم و از پای نشستم امّا این نتوانم که آرزویت نکنم گ... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ گویم که من اینجا به لب پنجره بودم گویی که نه ... آنجا آرام بگیریم از عشق بمیریم ر... 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ رفت در ظلمت غم آن شب و شبهای دگر هم نه گرفتی دگر از عاشق آزرده خبر هم نه کنی دیگر از آن کوچه گذر هم بی تو اما به چه حالی من از آن کوچه گذشتم ت 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ ترا كه حسن خدا داده هست و حجله ء بخت چه حاجتست كه مشاطه ات بيارايد س... 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ ساقی و مطرب و می جمله مهیاست ولی عیش بی یار مهیا نشود یار کجاست ک 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ کشته ی چاه زنخدان توام از هر طرف صد هزارش گردن جان زیر طوق غبغبست ش... 2 لینک به دیدگاه
atefe.sh 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ شمع افروخت و پروانه در آتش گل کرد مي توان سوخت اگر امر بفرمايد عشق پيله ي عشق من ابريشم تنهايي شد شمع حق داشت، به پروانه نمي آيد عشق و .... 5 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ وای باران باران شیشه ی پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست ر.... 5 لینک به دیدگاه
atefe.sh 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ راز این داغ نه در سجده ی طولانی ماست بوسه ی اوست که چون مهر به پیشانی ماست شادمانیم که در سنگدلی چون دیوار باز هم پنجره ای در دل سیمانی ماست ل .... 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند چنان نماند و چنین نیز نخواهد ماند م... 4 لینک به دیدگاه
atefe.sh 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ موج با تجربه ی صخره به دریا برگشت کمترین فایده ی عشق پشیمانی ماست خانه ای بر سر خود ریخته ایم اما عشق همچنان منتظر لحظه ی ویرانی ماست ص ... 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ صحبت حكام ظلمت شب يلداست نور ز خورشيد جوى بو كه بر آيد ض.. 5 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ ضمیر پاک ان مرغ سخن ساز که این افسانه کردم پیشش اغاز غ 3 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ . غلامی بیاراست از خویشتن سخنگوی و شایستهٔ انجمن فردوسی ش... 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ شده گرم از نسیم مشک بیزش دماغ نرگس بیمار خیزش ک.... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ كجاست صوفى دجال فعل ملحد شكل بگو بسوز كه مهدى دين پناه رسيد و.. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده