*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ بیار باده که در بارگاه استغنا چه پاسبان و چه سلطان چه هوشیار چه مست 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ بیار باده که در بارگاه استغناچه پاسبان و چه سلطان چه هوشیار چه مست نفرمودین با چه حرفی؟... من با تا می گم با اجازه... تا بگويم كه چه كشفم شد ازين سير و سلوك به در صومعه با بربط و پيمانه روم م.... 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ من که هر لحظه زار میگریم از غم روزگار میگریم دلبری بود در کنار مرا کرد از من کنار ,میگریم از غم غمگسار مینالم وز فراق نگار میگریم چ 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ چون آب روى لاله و گل فيض حسن تست اى ابر لطف بر من خاكى ببار هم ج... 1 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ جذبۀ عشق بنازم که دمِ مردن، شمع گریه اش جز پیِ ناکامیِ پروانه نبود ع 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ عاقبت منزل ما وادى خاموشانست حاليا غلغله در گنبد افلاك انداز آ... 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ آیینۀ نگاهت ،پیوندِ صبح و ساحل لبخندِ گاه گاهت ، صبحِ ستاره باران ل... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ لطف خدا بيشتر از جرم ماست نكته ء سربسته چه دانى خموش ص... 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ صلاح کار کجا و من خراب کجا ببین تفاوت ره کز کجاست تا به کجا ض... 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ ضمیر پاک ان مرغ سخن ساز چو این افسانه کردم پیشش اغاز شد از حال دل پر دردم اگاه چو اتش گشت وشد با باد همراه ض 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ ضیافتی که در آنجا توانگران باشند شکنجه ایست فقیرانِ بی بضاعت را ف... 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ فيض روح القدس ار باز مدد فرمايد ديگران هم بكنند آن چه مسيحا مى كرد ن... 4 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ نمیبینم نشاط عیش در کس نه درمان دلی نه درد دینی ل... 3 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ نمیبینم نشاط عیش در کس نه درمان دلی نه درد دینی ل... . لبالب کن از باده خوشگوار بنه پیش کیخسرو روزگار نظامی چ ... 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ چو بخشايش پاك يزدان بود دم آتش و اب يكسان بود م... 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ میبندمت به بند گران غم تا سوی او دگر نکنی پرواز ای مرغ دل که خسته و بیتابی دمساز باش با غم او دمساز غ... 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ غفلت حافظ درين سراچه عجب نيست هر كه به ميخانه رفت بى خبر آيد ی... 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ یا رب این ایینه ی حسن چه جوهر دارد که در او اه مرا قوت تاثیر نبود گ... 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ گر فوت شد سحور چه نقصان صبوح هست از مى كنند روزه گشا طالبان يار ت... 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ تا بگیسوی تو دست ناسزایان کم رسد هر دلی از حلقه ای در ذکر یا رب یاربست ن... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده