sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ برق عشق از خرقه پشمينه پوشى سوخت سوخت جور شاه كامران گر بر گدائى رفت رفت ک... 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ کیسه سیم و زرت پاک بباید پرداخت این طمع ها که تو ازسیمبران میداری ف 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ فرقست از آب خزر كه ظلمات جاى اوست تا آب ما كه منبعش اللّه اكبرست ل... 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ لعلی ازکان مروت برنیامد سالهاست تابش خورشید و سعی باد و باران را چه شد و.. 2 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ . وقت سحراست خیزای طرفه پسر پــربــادهٔ لعل کـن بـلورین ساغـر کاین یکدم عاریت در این کنج فنا بسیار بجویی و نیابی دیــگر خیام پ... 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ پروانه راحت بده ای شمع که امشب از اتش دل پیش تو چون شمع گدازم ن.... 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ نعمتي بود آنکه ما را دوست ناگه زين بلا در جهان روز کوري حجرهاي بنياد کرد ی... 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ یارب ان نوگل خندان که سپردی به منش میسپارم به تو از چشم حسود چمنش ت... 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ تو دستگير شو اى خضر پى خجسته كه من پياده مى روم و همرهان سوارانند س... 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ ساقیا می ده که رندیهای حافظ فهم کرد اصف صاحبقران جرم بخش عیب پوش ش... 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ شربت عشقش هني کردست بر ما عيش تلخ مايهء مهرش عطا دادست ما را کين ما ز... 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ ز من بینوش و دل در شاهدی بند که حسنش بسته ی زیور نباشد م.... 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ مهرش اندر شهر ما را پاکبازي چست کرد عشقش اندر دهر ما را جانفروشي راد کرد د... 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ دلم در هر تپش صد بار اواز تو را دارد تو هم یاد دل ما میکنی یا نه ع... 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ عهدي که کردي اي پسر با من تو اي جان پدر زنهار بر جانم مخور مشکن تو آن ميثاق را ص.. 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ صوفي ار باده به اندازه خورد نوشش باد ورنه انديشه اين كار فراموشش باد چ... 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ چنین که صومعه آلوده شد ز خون دلم گرم به باده بشویید حق به دست شماست ص... 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ صحبت حکام ظلمت شب یلداست نور ز خورشید جوی بو که براید ذ... 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ ذرّه ام من ،آفتابِ من تویی قطره هستم من ،سحابِ من تویی ل... 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ لطف الهى بكند كار خويش مژده رحمت برساند سروش ب... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده