*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ سر به دامان من خسته گذار گوش کن بانگ قدمهایش را کمر نارون پیر شکست تا که بگذاشت بر ان پایش را م 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ ما رند و خراباتي و ديوانه و مستيم پوشيده چه گوييم همينيم كه هستيم ش... 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ شب تیره و ره درازو من حیران فانوس گرفته او به راه من بر شعله ی بی شکیب فانوسش وحشت زده میدود نگاه من ز... 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ ز دست ديده و دل هر دو فرياد كه هرچه ديده بيند دل كند ياد هـ... 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ هزار کاکلی شاد در نگاه توست هزار کبوتر غمگین در صدای من ای کاش عشق را زبان سخن بود پ.... 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ پرسيدم از طبيبي احوال دوست گفتا في بُعدها عذابٌ في قربها السّلامه گ... 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ گفت:من دوست دارمت؛گفتم تا کی؟آهسته گفت:تا هستم ل... 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ لطف الهی بکند کار خویش مژده ی رحمت برساند سروش پ... 1 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ پیوسته ز من کشیده دامن دل تست فارغ ز من سوخته خرمن دل تست گر عمر وفا کند من از تو دل خویش فارغتر از آن کنم که از من دل تست ف.... 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ فقر ظاهر مبین که حافظ را سینه گنجینه ی محبت اوست ج... 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ جهان را ز يك آب و گل آفريدم تو ايران و تاتار و زنگ آفريدي من از خاك پولاد ناب آفريدم تو شمشير و تير و تفنگ آفريدي ع... 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ علی ای همای رحمت تو چه ایتی خدا را که به ما سوا فکندی همه سایه ی هما را ب.. 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ بر آستان جانان گر سر توان نهادن گلبانگ سربلندي بر آسمان توان زد ف... 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ فرشته عشق نداند که چیست ای ساقی بخواه جام و گلابی بخاک ادم ریز ز... 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ زادن و كشتن و پنهان كردن دهر را رسم و ره ديرين است (پروين) ه... 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ همایی چون تو عالی قدر حرص استخوان تا کی دریغ ان سایه ی همت که بر نا اهل افکندی ک... 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ كوكب بخت مرا هيچ منجم نشناخت يا رب از مادر گيتي به چه طالع زادم ل... 2 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ كوكب بخت مرا هيچ منجم نشناختيا رب از مادر گيتي به چه طالع زادم ل... . لب موبدان خشک و رخساره تر زبان پر ز گفتار با یکدیگر فردوسی پ ... 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ پیکِ مراد ،نامۀ جان پرورِ تو را آورد ریخت خرمنِ گل در کنارِ من گ 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ گرچه تا مرز جنون رفته ام از خويش برون باز صد مرحله از منزل جانان دورم ت... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده