Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ باش تا اب حیاتی که خضر تشنه ی اوست پیش سرچشمه ینوشت زحیا اب شود خواجو ق 4 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ قرآن كه مهين كلام خوانند آن را گه گاه نه بر دوام خوانند آن را بر گرد پياله آيتي هست مقيم كاندر همه جا مدام خوانند آن را چ 3 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ قرآن كه مهين كلام خوانند آن راگه گاه نه بر دوام خوانند آن را بر گرد پياله آيتي هست مقيم كاندر همه جا مدام خوانند آن را چ چو از دفتر این داستانها بسی همی خواند خواننده بر هر کسی فردوسی پ ... 4 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ پي افكندم از نظم كاخي بلند كه از باد و باران نيابد گزند گ 4 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ پي افكندم از نظم كاخي بلند كه از باد و باران نيابد گزند گ گوشه گرفتست و جهان مست اوست او خضر و چشمه حیوان ماست مولوی ژ... 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ ژاله از نرگس فرو باريد و گل را آب داد وز تگرگ روح پرور مالش عناب داد ظ 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ ظالم نفس خود است هرکه در این روزگار انده پیمان خورد می نخورد آشکار ژ 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ ژاله بر لاله فرود آمده هنگام سحر راست بر عارض گلبوی عرق کرده یار د 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ دوش مرغی به صبح می نالید عقل و صبرم ببرد و طاقت و هوش ژ 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ :icon_pf (34): ژغ ژغ دندان اودل می شکست جان شیران جمله سید می شدزدست ظ 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ ظالم بمرد و قاعدهٔ زشت از او بماند عادل برفت و نام نکو یادگار کرد ژ 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ ژ ندیه دیگه نیست .... :vahidrk: ژغ ژغ آن عقل و مغزت را برد صد هزاران عقل را یک نشمرد پ 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ پرسيدم از طبيبي احوال دوست گفتا في بعدها عذابٌ في قربها السّلامه ج... 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ جهان فانی و باقی٬فدای شاهـــد و ســـاقی که سلطانی عالم را ٬طفیل عشق می بینم. و 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۰ وصل تو اجل را ز سرم دور همی داشت از دولت هــجــر توکنون دور نماندست ( ک ) 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ كس در جهان ندارد يك بنده همچو حافظ زيرا كه چون تو شاهي كس در جهان ندارد ل... 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ لیلیست چو اب زندگانی من تشنه جگر چنان که دانی ق 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ قد همه دلبران عالم پيش الف قدت چو نون باد ( هـ ) 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ هر کسی از ظن خود شد یار من وزدرون من نجست اسرار من م 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ من همان به كه از او نيك نگه دارم دل كه بد و نيك نديده ست و ندارد نگهش س 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده