Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ فاش میگویم واز گفته ی خود دلشادم بنده ی عشقم و از هر دو جهان ازادم غ 3 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ غم مخور ای غرق دریای مصیبت، غم مخور در نجاتت نوح کشتیبان به ساحل آمده ج 3 لینک به دیدگاه
گیتار 291 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ جمال دختر رز نور چشم ماست مگر که در نقاب زجاجی و پرده عنبیست "ت" 3 لینک به دیدگاه
gordafarid100 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ به گرد جهان هر که راند سخن نکوهیدن من نگردد کهن ک 3 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ تا توانی دلی بدست اور دل شکستن هنر نمی باشد چ 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ چه خوش صید دلم کردی بنازم چشم مستت را که کس مرغان وحشی را از این خوشتر نمیداند ب ... 3 لینک به دیدگاه
Ka!SeR 1333 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ بر نیامد از تمنای لبت کامم هنوز بر امید جام لعلت دردی اشامم هنوز ش 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ شاهنشهی که شیشه جانها به دست اوست گر بشکند به سنگ فقط مزد شست اوست ف ... 2 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ فارغ از هر دو جهانیم و ندانیم که ما در پی غمزه او بادیه پوییم، همه ح 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ حدیث نیک و بد ما نوشته خواهد شد زمانه را سند و دفتری و دیوانی است ق ... 3 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ قرن ها بگذشت و من پا در گلم تو گمان داری که دور از منزلم . . س 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ سالها دل طلب جام جم از ما میکرد وانچه خود داشت زبیگانه تمنا میکرد ق 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ قد همه دلبران عالم پيش الف قدت چو نون باد هر دل كه ز عشق توست خالي از حلقه وصل تو برون باد و... 4 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ وه چه شود اگر شبی بر لب من نهی لبی تا به لب تو بسپرم جان به لب رسیده را ی 3 لینک به دیدگاه
layla 639 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ یار ار به دلم حکم جنون خواهد داد دل کشته عشق اوست خون خواهد داد امروز دلم به هجر خود خواهد سوخت فردا به دلم جواب چون خواهد داد پ 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ پدرم روضه ی رضوان به دو گندم بفروخت ناخلف باشم اگر من به جوی نفروشم ج 2 لینک به دیدگاه
layla 639 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ جان و تنم ای دوست فدای تن و جانت مویی نفروشم بهمه ملک جهانت چ 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ چشم من کرد به هر گوشه روان سیل سرشک تا سهی سرو تو را تازهتر آبی دارد گ 1 لینک به دیدگاه
layla 639 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ گویند تو را به سر ما مهر نبود اندر عجبم که این دلم پس که ربود شوریده نبود اگر دلت ای مه من از چه به دلم شورش عشقت بفزود ف 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ فریاد ز تیرهای غمزه وز ابروهای چون کمانها در لعل بتان شکر نهادی بگشاده به طمع آن دهانها ط 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده