ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ کوچ کردند حریفان و رسیدند به مقصد بی نصیبم من بیچاره که در خانه خزیدم ا 2 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ انگار که هرچه هست درعالم نیست پندار که هر چه نیست درعالم هست ش 2 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ شنیدم که مردی مبارک حضور به نزدیک شاه آمد از راه دور خ 2 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ خودپرستی خییزد از دنیا وجاه نیستی وحق پرستی خوشترست ص 2 لینک به دیدگاه
گیتار 291 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ صبر است مرا چاره هجران تو لیکن چون صبر توان کرد که مقدور نماندست "ک" 3 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ کنون عمریست کین مرغ سخنسخ به شکر نعمت ما می برد رنج ذ 2 لینک به دیدگاه
گیتار 291 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ ذره را تا نبود همت عالی حافظ طالب چشمه خورشید درخشان نشود "ف" 2 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ فکر بلبل همه آن است که گل شد یارش گل دراندیشه که چون عشوه کند درکارش خ 1 لینک به دیدگاه
layla 639 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ خوش باش دلا که هجر به پایان رسید روزی به من آن ماه درخشان برسد امروز به صورت ار جدائیم زهم هنگام وصال روز شایان دارد........ پ 1 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ به من نگر که رخی همچو کهربا دارم دلی به سوی رخ یار دلربا دارم ب 1 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود غ 2 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ غمزه کردی، هر چه غیر از عشق را بنیان فکندی غمزه کن بر من که غیر از عشق بنیانی ندارم پ 2 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ پدرم روضه ی رضوان به دو گندم بفروخت ناخلف باشم اگر من به جویی نفروشم ن 1 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ نیست جز ذکر گل روی تو، در محفل ما نیست جز وصل تو، چیز دگری حاصل من ت 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ تراوش میکند راز غمش از هر بن مویم اگر غیرت گلو گیرد اگر حیرت زبان بندد گ ... 2 لینک به دیدگاه
گیتار 291 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ گر چه بدنامیست نزد عاقلان ما نمیخواهیم ننگ و نام را "د" 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ دوش در حلقه ما قصه گیسوی تو بود تا سر شب سخن از سلسله ی موی تو بود ف 2 لینک به دیدگاه
گیتار 291 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ فرق است از آب خضر که ظلمات جای او است تا آب ما که منبعش الله اکبر است "م" 1 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ من که باشم که بر آن خاطر عاطر گذرم لطف ها می کنی ای خاک درت تاج سرم ث لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ ثلث دین من دیده یار است عاشقم من دین بسیار است ف لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده