ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ وارستگان، به دوست پناهنده گشتهاند وابستهای چو من به جهان، بی پناه شد ط 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ طاق ابرویست یا مهراب دل یا ماه نو نرگس شهلاست یا چشم است یا بادام تر س ... 2 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ سلطان ازل گنج غم عشق به ما داد تا روی درین منــــزل ویــــــرانه نهادیم ع 2 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ عالم و حوزه خود، صوفی و خلوتگه خویش ما و کوی بت حیرتزده خانه به دوش و 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ وصل و هجرم شده یکسان همه از دولت عشقت چه بخندم چه بگریم چه بسازم چه بسوزم ا ... 3 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ ای قوم به حج رفته کجایید؟کجایید؟ معشوق همینجاست بیاییذ بیایید ه 4 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ هر که بینیم، خریدار تو است من خریدارِ خریدارِ توام گ 3 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ گناه کردن پنهان به از عبادت فاش اگر خداپرستی هواپرست مباش ع 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ عشق شیری است قوی پنجه و میگوید فاش هر که از جان گذرد بگذرد از بیشه ما ف ... 3 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ فکربلبل همه آن است که گل شد یارش گل دراندیشه که چون عشوه کنددر کارش ت 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ تو آن همیشه بهاری که با نسیمِ خیال به دوشِ خاطره هایم شکوفه می ریزی م 4 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ من به خال لبت ای دوست گرفتار شدم چشم بیمار تو را دیدم و بیمار شدم ب 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ به دو زلف یار دادم دل بیقرار خود را چه کنم سیاه کردم همه روزگار خود را ه ... 3 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ هر آن باری که من از شاخسار زندگی چیدم فتادم در شب ظلمت ، به قعر فقر ، پوسیدم و... 2 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ واعظ شهر که از پند خود آزارم داد از دم رند میآلوده مددکار شدم ظ 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ ظلم ماری است که هر که پروردش اژدهایی شد و فرو بردش ف لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ فرض ایزد بگذاریم و به کس بد نکنیم وانچه گویند روا نیست نگوییم رواست د ... 3 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ در این دنیا که نامردی مرام است تو هم نامرد باش که مردانگی حرام است... ی.... 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ یک شب تو را ز مستی تشبیه ماه کردم تو خوبتر ز ماهی من اشتباه کردم ق ... 1 لینک به دیدگاه
jo-jo 242 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ قطره ای کز جویباری می رود از پی انجام کاری می رود ک... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده