ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ ژنده پوشی نبود عیب ز خود دور نمای جامه ای را که در آن رنگ تعلق بینی ف 3 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ فدا اولوم سنه اي وارث بشير و نذير نه وار سنين كيمي مظلوم الن نه من تك اسير پ 2 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ پایه نظم بلند است و جهان گیر بگو تا کند پادشه بحر دهان پرگهرم خ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ خبرت خرابتر کرد جراحت جدایی چو خیال آب روشن که به تشنگان نمایی ن لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ نصیحت گوش کن جانا که از جان دوستتر دارند جوانان سعادتمند پند پیر دانا را ک 3 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ کافر اگر عاشق شود یکباره مومن میشود چیزی شبیه معجزه با عشق ممکن میشود ج 2 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ جانه بيا كه در سر من عشق تو بود همچونمني به عالم فاني كسي نبود پ 3 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ پروانه را شکایتی از جور شمع نیست عمریست در هوای تو میسوزم و خوشم "ل" 3 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ لاف از سخن چو در توان زد آن خشت بود که پرتوان زد ب 3 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۰ بخت را گفتم،جهانداریش ده هوش را گفتم،که هشیاریش ده ت 2 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ تا روی دوست دید، دل جانگداز من یک جان نداد در ره او، صد هزار داد و 5 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ لنگان به قفای جرس افتاده عشقیم ای قافله سالار نگاهی به قفاکن "ش" 5 لینک به دیدگاه
گیتار 291 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ شراب خورده و خوی کرده میروی به چمن که آب روی تو آتش در ارغوان انداخت "د" 5 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ دردم از یار است و درمان نیز هم دل فدای او شد و جان نیز هم خ 5 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ خجل شدم ز جوانی که زندگانی نیست به زتدگانی من فرصت جوانی نیست ل 3 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ لایق طوْف حریم تو نبودیم اگر از چه رو پس ز محبت بسرشتی گِل ما؟ ر 5 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ روزها فكر من اين است و همه شب سخنم كه چرا غافل از احوال دل خويشتنم ن... 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ نسیم باد صبا دوشم آگهی آورد که روز محنت و غم رو به کوتهی آورد ک... 3 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ کس دل نمی دهد به حبیبی که بی وفاست اول حبیب من به خدا بی وفا نبود "ز" 3 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ ز صبح صادق پیری چه فیض خواهم برد مرا که بهره بجز غفلت از جوانی نیست د ... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده