ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ لحظه ای چند بر این لوح کبود نقطه ای بود و دگر هیچ نبود س 3 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سه تار مطرب شوقم گسسته سیم جانسوزم شبان وادی عشقم شکسته نای نالانم "ز" 4 لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ زندگی یعنی چکیدن همچو شمع از گرمی عشق زندگی یعنی لطافت گم شدن در معنی عشق زندگی یعنی دویدن بی امان در وادی عشق رفتن و آخر رسیدن بر در آبادی عشق "گ" 2 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ گفتم دل رحیمت کی عزم صلح دارد گفتا مگوی با کس تا وقت آن در آید د ... 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ در آن قضیه که با ما به صلح باشد دوست اگر جهان همه دشمن شود چه غم دارم ن لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نخل نو خیز گلستان جهان بسیار است گل این باغ بسی سرو روان بسیار است جان من همچو تو غارتگر جان بسیار است ترک زرین کمر موی میان بسیار است ش ... 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شب صحبت غنیمت دان که بعد از روزگار ما بسی گردش کند گردون بسی لیل و نهار آرد س لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سر گشته و غم خوارم آن کین غم ازو دارم همچون من سرگشته بی یار کنش یا رب ب ... 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بلبل و سرو و سمن یاسمن و لاله و گل هست تاریخ وفات شه مشکین کاکل م لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من این حروف نوشتم چنان که غیر ندانست تو هم ز روی کرامت چنان بخوان که تو دانی ف 3 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فلک جز عشق محرابی ندارد جهان بی خاک عشق آبی ندارد پ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بگذار تا مقابل روی تو بگذریم دزدیده در شمایل خوب تو بنگریم خ لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خدایا عاشقم عاشقترم کن سرا پا آتشم خاکسترم کن ت لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تو از هر در که بازآیی بدین خوبی و زیبایی دری باشد که از رحمت به روی خلق بگشایی ف لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فجر تا سینه ی آفاق شکافت چشم بیدار علی خفته نیافت ح 1 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ حافظ که هوس میکندش جام جهان بین گو در نظر آصف جمشید مکان باش ع 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ عمرت تا به کي به خود پرستي گذرد يا در پي هستي و نيستي گذرد آ لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ آنانکه خاک را به نظر کیمیا کنند آیا بود که گوشه چشمی به ما کنند س 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ سر آن ندارد امشب که برآید آفتابی ------ چه خیال ها گذر کرد و گذر نکرد خوابی ت لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ تا تواني دلي بدست آور دل شكستن هنر نميباشد ژ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده