island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مصلحت نیست که از پرده برون افتد راز ور نه در مجلس رندان خبری نیست که نیست ع 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عطر نرگس،رقص باد نغمه شوق پرستوهای شاد خلوت گرم کبوترهای مست... نرم نرمک میرسد اینک بهار خوش به حال روزگار د 3 لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دوست باز آمد و دشمن به مصیبت بنشست باد نوروز علی رغم خزان باز آمد ز لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ در دلم بود که بی دوست نباشم هرگز چه توان کرد که سعی من و دل باطل شد ط 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ طعنه و دشنام تلخ،این همه شیرین؟ چهره پر از خشم وقهر،این همه زیبا؟ ج... 3 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جهان ز تیرگی شب بشوی چون خورشید اگر به چشمه نوشین بامداد رسی "ل" 3 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ لبت نه گوید و پیداست میگوید دلت آری که اینسان دشمنی یعنی که خیلی دوستم داری غ ... 2 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ غیرت عشق زبان همه خاصان ببرید کز کجا سر غمش در دهن عام افتاد ص 3 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ صبر کن عشق زمین گیر شود بعد برو یا دل از دیدن تو سیر شود بعد برو ر ... 1 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ رویت ز روشنی چو بهشتست و من ز درد در وی به حیرتم که: بهشتست یا عذاب؟ و 2 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ وقتی دل سودایی می رفت به بستان ها بی خویشتنم کردی بوی گل و ریحان ها د ... 4 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دوست آن است که گیرد دست دوست در پریشان حالی و درماندگی گ 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ گفتی که چو خورشید زنم سوی تو پر چون ماه شبی میکشم از پنجره سر اندوه که خورشید شدی تنگ غروب افسوس که مهتاب شدی وقت سحر د.. 3 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ در میان آب و آتش هم چنان سرگرم توست این دل زار نزار اشک بارانم چو شمع ع ... 2 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ علی ای همای رحمت تو چه آیتی خدا را که به ما سوا فکند همه سایه ی هما را ب 2 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به جان خواجه و حق قدیم و عهد درست که مونس دم صبحم دعای دولت توست "گ" 4 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ گر بریزد خون من آن دوست رو پای کوبان جان برافشانم بر او و 3 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ وای آن دل که بدو از تو نشانی نرسد مرده آن تن که بدو مژده جانی نرسد م ... 3 لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من که دارم در گدایی گنج سلطانی به دست کی طمع در گردش گردون دون پرور کنم... گ... لینک به دیدگاه
jo-jo 242 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ گفتم ای سلطان خوبان رحم کن بر این غریب گفت در دنبال دل ره گم کند مسکین غریب ل ... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده