Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ همه از دست غیر مینالند سعدی از دست خویشتن فریاد 3 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ همه از دست غیر مینالند سعدی از دست خویشتن فریاد حرف پیشنهادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ 1 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فاش ميگويم و از گفته خود دلشادم بنده عشقم و از هر دو جهان آزادم ه... هیچ دستی نشود جز بر خوان تو دراز کس نجوید به جهان جز اثر پای تو را ق 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ قد همه دلبران عالم پيش الف قدت چو نون باد هر دل كه ز عشق توست خالي از حلقه وصل تو برون باد ج.... 2 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جزعشق تو، هیچ نیست اندر دل ما عشق تو سرشته گشته اندر گلِ ما ن 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جای مهتاب به تاریکی شب ها تو بتاب من فدای تو ؛به جای همه گل ها تو بخند م لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نازنينا ما به ناز تو جواني داده ايم ديگر اكنون با جوانان ناز كن با ما چرا ل... 2 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ لب فرو بست هر آن کس رخ چون ماهش دید آنکه مدحت کند از گفته خود مسرور است ک 2 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کی شعر تر انگیزد خاطر که حزین باشد یک نکته از این معنی گفتیم و همین باشد "ز" 3 لینک به دیدگاه
Anarchist 1419 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ زیر شمشیر غمش رقص کنان باید رفت ... کانکه شد کشته او نیک سرانجام افتاد هر دمش با من دلسوخته لطفی دگر است ... این گدا بین که چه شایسته انعام افتاد ث 1 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ثمره گر ندهد آن فغان خواهد داد اثری گر نکند ناله دعا خواهم کرد "گ" 3 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ گلشن کنید میکده را، ای قلندران طیر بهشت میزده در گفتگوی ماست و 2 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ وصل تو بدین و دل خریدم گر سود کنیم و گر زیانست ع ... 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عطار اندرین ره اندوهگین فروشد زیرا که او تمام است انده گسار ما را ف.. 2 لینک به دیدگاه
Anarchist 1419 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فاش میگویم و از گفته ی خود دلشادم ... بنده ی عشقم و از هر دو جهان آزادم طایر گلشن قدسم چه دهم شرح فراق ... که در این دامگه حادثه چون افتادم من ملک بودم و فردوس برین جایم بود .... آدم آورد در این دیر خراب آبادم ژ 1 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ژاله از نرگس فرو بارید و گل را آب داد آن تگرگ ناز افشان بارش عناب داد ی 3 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یار اگر رفت و حق صحبت دیرین نشناخت حاش لله که روم من ز پی یار دگر "خ" 3 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خمی که ابروی شوخ تو در کمان انداخت به قصد جان من زار ناتوان انداخت و 2 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ وفا مجوی ز کس ور سخن نمیشنوی به هرزه طالب سیمرغ و کیمیا میباش "د" 3 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دامن یار به دست آر و ره میکده گیر نشناس اینکه به از میکده جائی باشد ب ... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده