ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فقیه مدرسه دی مست بود و فتوی داد که می حرام ولی به ز مال اوقاف است ب 4 لینک به دیدگاه
layla 639 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بارها گفته ام و بار دگر میگویم-------که من دلشده این ره نه بخود میپویم در پس آینه طوطی صفتم داشته اند--------آنچه استاد ازل گفت بگو میگویم پ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پروانه سوخت ؛ شمع فرو مرد, شب گذشت ای وای من که قصه ی دل ناتمام ماند چ لینک به دیدگاه
گیتار 291 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چگونه شاد شود اندرون غمگینم به اختیار که از اختیار بیرون است د 3 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دل دادمش به مژده و خجلت همیبرم زین نقد قلب خویش که کردم نثار دوست "ک" 5 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ كحل الجواهري به من آر اي نسيم صبح زآن خاك نيكبخت كه شد رهگذار دوست پ 2 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پرده بردار ز رخ، چهرهگشا ناز بس است عاشق سوخته را دیدن رویت هوس است "ق" 4 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ قصه درد فراق تو مپندار ای دوست که به پایان رسد، ار عمر به پایان آرم س ... 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سراپا اگر زرد و پژمرده ایم ولی دل به پاییز نسپرده ایم لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سراپا اگر زرد و پژمرده ایم ولی دل به پاییز نسپرده ایم حرف پیشنهادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ قصه درد فراق تو مپندار ای دوست که به پایان رسد، ار عمر به پایان آرم س ... ساقی که جامت از می صافی تهی مباد چشم عنایتی به من دردنوش کن ت 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تا بوده چشم عاشق در راه یار بوده بی آنکه وعده باشد در انتظار بوده حرف پیشنهادی : و لینک به دیدگاه
گیتار 291 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ وای ای مه دو هفته چه جای محاق بود آخر محاق نیست که ماه دو هفته را خ 3 لینک به دیدگاه
گیتار 291 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی چه زیان تو را که من هم برسم به آرزویی ک ... 2 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ وصف رخ چو ماهش در پرده راست ناید مطرب بزن نوایی ساقی بده شرابی ج 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جان بی علم بی نوا باشد مرغ بی پر نه بر هوا باشد ن لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نثار خاک رهت نقد جان من هر چند که نیست نقد روان را بر تو مقداری 4 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یا گل نو رسته شو یا بلبل شوریده حال یا چراغ خانه یا آتش به جان پروانه باش س ... 4 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سخنت رمز دهان گفت و کمر سر میان و از میان تیغ به ما آختهای یعنی چه ف 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فاش ميگويم و از گفته خود دلشادم بنده عشقم و از هر دو جهان آزادم ه... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده