jo-jo 242 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ لاله و گل زخمی خمیازه اند/ عیش این گلشن خماری بیش نیست و... 5 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ ور نبود مشربه از زرّ ناب با دو كف دست توان خورد آب س... 4 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ ساحر، فسون و شعبده انگارد نور تجلی و ید بیضا را ق.. 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ قد همه دلبران عالم پيش الف قدت چو نون باد هر دل كه ز عشق توست خالي از حلقه وصل تو برون باد ر... 4 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ روزی ز سر سنگ عقابی به هوا خاست وندر طلب طعمه پر وبال بیاراست ت 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ تا شدم حلقه به گوش در ميخانه عشق هر دم آيد غمي از نو به مباركبادم خ... 2 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ خاتم جم را بشارت ده به حسن خاتمت كاسم اعظم كرد از او كوتاهدست اهرمن ژ 2 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ ژاله از نرگس فرو بارید و گل را آب داد آن تگرگ ناز افشان بارش عناب داد ک 3 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ کسی ملامت وامق کند به نادانی حبیب من که ندیدست روی عذرا را ل.. 2 لینک به دیدگاه
layla 639 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ لطفیست که می کند غمت با دل من ورنه دل تنگ من چه جای غم توست ت لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ تا تو نگاه میکنی کار من آه کردن است ای به فدای چشم تو این چه نگاه کردن است ق 3 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ قدحی درکش و سرخوش به تماشا بخرام تا ببینی که نگارت به چه آیین آمد ن 3 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ نیکو نکوست، غازه و گلگونه نبود ضرور چهرهٔ زیبا را گ.. 3 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ گر من از باغ تو یک میوه بچینم چه شود پیش پایی به چراغ تو ببینم چه شود "ر" 3 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ رشته ای بر گردنم افکنده دوست میکشد هر جا که خاطرخواه اوست س 3 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ سر زلفت به کناری زن و رخسارگشا تا جهان محو شود، خرقه کشد سوی فنا و 3 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ و گر فردا به زندان میبرندم به نقد این ساعت اندر بوستانم ع.. 3 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عافیت میطلبد خاطرم ار بگذارند غمزه شوخش و آن طرة طرار دگر "ب" 2 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ با که گویم راز دل را، کس مرا همراز نیست از چه جویم سِرّ جان را، دربه رویم باز نیست ف 3 لینک به دیدگاه
b4gher 442 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ با زبان سبز و با دست دراز از ضنیر خاک میگویند راز خ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده