ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ کسی که همسفری باتو عین بودن توست چگونه ترک تو و کاروان تواند کرد ن 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ ناخنش از سنگ حوادث شکست دزد قضا و قدرش راه بست ع 3 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ عمریست تا من در طلب هر روزگاری میزنم دست شفاعت هر زمان در نیکنامی میزنم ي 1 لینک به دیدگاه
layla 639 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ یاد تو کنم دل بفریاد آید نام تو برم عمر شده یاد آید ب 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ بنشین بر لب جوی و گذر عمر ببین کاین اشارت ز جهان گذران ما را بس 1 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ ساقیا امشب صدایم با صدایت ساز نیست یا که من بیمار و مستم یا که سازت ساز نیست "د" 2 لینک به دیدگاه
jo-jo 242 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ دايم گل اين بستان شاداب نمی ماند درياب ضعيفان را در وقت توانايی ب... 3 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ بیا که قصر امل سخت سست بنیاد است بیار باده که بنیاد عمر بر باد است ح 1 لینک به دیدگاه
b4gher 442 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ حلقه پیر مغان از ازلم در گوش است بر همانیم که بودیم و همان خواهد ماند. ظ...... لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ ظلم ظالم،جور صیاد آشیانم، داده بر باد ای خدا ای فلک ای طبیعت شام تاریک ما را سحر کن پ 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ پیری دیدم بخانه ی خماری گفتم نکنی زرفتگان اخباری چ.. 2 لینک به دیدگاه
jo-jo 242 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ چه شود به چهره ی زرد من نظری برای خدا کنی که اگر کنی همه درد من به یکی نظاره دوا کنی ق... 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ قد همه دلبران عالم پيش الف قدت چو نون باد هر دل كه ز عشق توست خالي از حلقه وصل تو برون باد م... 5 لینک به دیدگاه
jo-jo 242 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ ماها تو سفر کردی و شب ماند و سیاهی نه مرغ شب از ناله من خفت و نه ماهی ب.. 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ بايد خريدارم شوي تا من خريدارت شوم وز جان و دل يارم شوي تا عاشق زارت شوم ش... 4 لینک به دیدگاه
jo-jo 242 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ شب دراز به امید صبح بیدارم مگر که بوی تو آرد نسیم اسحارم ج.. 2 لینک به دیدگاه
layla 639 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ جانا سر تو یارا مگذار چنین ما را ای سرو روان بنما آن قامت بالا را چ 1 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ چه از گلهای باغ دوست رنگ آن صنم دیدی جدا گشتی ز باغ دوست دریاها و ساحلها ش 2 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۰ شاه شمشاد قدان خسرو شیرین دهنان که به مژگان شکند قلب همه صف شکنان گ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده