AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ شاهد آن نيست كه مويي و مياني دارد بنده طلعت آن باش كه آني دارد ز... 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ ز اندازه بیرون تشنهام ساقی بیار آن آب را اول مرا سیراب کن وان گه بده اصحاب را... "و" 4 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ ور نبود مشربه از زر ناب با دو كف دست توان خورد آب ر... 3 لینک به دیدگاه
jo-jo 242 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ رو سر بنه به بالین تنها مرا رها کن ترک من خراب شب گرد مبتلا کن ج... 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ جان بي جمال جانان ميل جهان ندارد هركس كه اين ندارد حقا كه آن ندارد الف... 3 لینک به دیدگاه
jo-jo 242 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا بی وفا حالا که من افتاده ام از پا چرا... ف... 2 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ فاش می گویم و از گفته ی خود دلشادم بنده ی عشقم و از هر دو جهان آزادم ز 3 لینک به دیدگاه
jo-jo 242 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ زين چمنستان کنون بستن مژگان خطاست اينه صيقل زنيد ديده به ديدن رسيد ه... 2 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ هرکس به طریقی دل ما میشکند بیگانه جدا دوست جدا میشکند ق 2 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ هرکس به طریقی دل ما میشکندبیگانه جدا دوست جدا میشکند ق قلندر گر چه فارغ مینماید ولیکن نیست در اسرار فارغ مولوی پ... 2 لینک به دیدگاه
jo-jo 242 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ پیر ما گفت خطا بر قلم صنع نرفت آفرین بر نظر پاک خطاپوشش باد ن 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ نشانده شام غمت گرد دل سپاهي را که دست نيست بدان هيچ پادشاهي را ... "ش" 3 لینک به دیدگاه
jo-jo 242 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ شده ام خراب و بد نام و هنوز اميدوارم / كه به همت عزيزان برسم به نيك نامى خ 2 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ شده ام خراب و بد نام و هنوز اميدوارم / كه به همت عزيزان برسم به نيك نامى خ خرم آن لحظه که مشتاق به یاری برسد آرزومند نگاری به نگاری برسد دهلوی چ... 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ چو تو خود كني اختر خويش را بد مدار از فلك چشم، نيك اختري را درخت تو گر بار دانش بگيرد به زير آوري چرخ نيلوفري را ش... 1 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ شبی یاد دارم که چشمم نخفت شنیدم که پروانه با شمع گفت که من عاشقم گربسوزم رواست تو را ناله و سوز و زاری چراست؟ پ 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ پرسيدم از طبيبي احوال دوست گفتا في بعدها عذابٌ في قربها السّلامه ل... 3 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ پرسيدم از طبيبي احوال دوست گفتا في بعدها عذابٌ في قربها السّلامه ل... لعل سیراب به خون تشنه لب یار من است وز پی دیدن او دادن جان کار من است حافظ گ... 1 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ گر به تو افتدم نظر،چهره به چهره رو به رو شرح دهم غم تو را،نكته به نكته مو به مو س 2 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۰ ساقیا بده جامی زان شراب روحانی تا دمی بیاسایم زین حجاب جسمانی ی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده