کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ خرم آن بقعه که آرامگه یار آن جاست راحت جان و شفای دل بیمار آن جاست... "ر" 4 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ رخ گشا، جلوه نما، گوشه چشمی انداز این هوای دل غمدیده شیدای من است ه 2 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ هست بیش از طاقت من بار اندوه فراق بیش ازین طاقت ندارم گفتهام سد بار بیش "ک" 2 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ کس نداند حال این پروانه دلسوخته در برِ شمعِ وجود دوست، آخر چون شود؟ ر 2 لینک به دیدگاه
amir8526 227 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ ره زین شب تاریک نبردند برون گفتند فسانه ای و در خواب شدند خ 3 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ خواست شیطان بد کند با من؛ ولی احسان نمود از بهشتم برد بیرون، بسته جانان نمود ش 2 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ شب فراق که داند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق دربند است ب... 2 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ بلبلی برگ گلی خوش رنگ در منقار داشت وندر آن حال و هوا خوش نغمه های زار داشت آ 1 لینک به دیدگاه
amir8526 227 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ آن یار کزو گشت سر دار بلند جرمش این بود که اسرار هویدا می کرد ل 2 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ لطفی ای دوست که پروانه شوم در بر رویت رحمی ای یار که از دور رسانند نویدم م 4 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ میازار موری که دانه کش است که جان دارد و جان شیرین خوش است چ 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ چشمش به کرشمه گفت با من در نرگس مست من چه آهوست... "س" 2 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ سنگ و گل را کند از یمن نظر لعل و عقیق هر که قدر نفس باد یمانی دانست "خ" 3 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ خواهي كه جهان در كف اقبال تو باشد خواهان كسي باش كه خواهان تو باشد (ث) 4 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ ثواب روزه و حج قبول آن کس برد که خاک میکده ی عشق را زیارت کرد گ 3 لینک به دیدگاه
amir8526 227 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ گر به همه عمر خویش با تو برآرم دمی******حاصل عمر آن دمست باقی ایام رفت ج 3 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ جز نیک و بد به جای نماند چه می کنی نه عشق من نه حسن تو ماند به جای وای "ل" 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ لاف مزن سعدیا شعر تو خود سحرگیر سحر نخواهد خرید غمزه جادوی دوست... "د" 2 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ تا به کوی میخانه ایستاده ام دربان همتم نمیگیرد شاه را به دربانی "د" دوست عزیز آخرش کلمه ننوشته بودین با آخر شعرتون نوشتم... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده