sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۹ چندانم گرستم که هر کس که برگذشت در اشک من چه دید گفت این دیوانه کیست ع.... 5 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۸۹ علی ای همای رحمت تو چه آیتی خدا را که به ماسوا فکندی همه سایه خدا را ش 4 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ شبی یاد دارم که چشمم نخفت شنیدم که پروانه با شمع گفت که من عاشقم گر بسوزم رواست تو را گریه و سوز باری چراست ح 4 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ حدیث حسن تو هر جا که در میان آمد ز ذوق هر که دلی داشت در میان انداخت ج... 4 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ جام جهان نماست ضمیر منیر دوست اظهار احتیاج خود آن جا چه حاجت است ق 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ قیامت باشد آن قامت در آغوش شراب سلسبیل از چشمه نوش غلام کیست آن لعبت که ما را غلام خویش کرد و حلقه در گوش... "ح" 3 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ حدیث دوست نگویم مگر به حضرت دوست که آشنا سخن آشنا نگه دارد ل 2 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ لعل سیراب به خون تشنه لب یار من است وز پی دیدن او دادن جان کار من است ب 2 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ باید خریدارم شوی تا من خریدارت شوم وز جان و دل یارم شوی تا عاشق زارت شوم س 2 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ ساقیا امشب صدایم با صدایت ساز نیست یا که من بیمار و مستم یا که سازت ساز نیست 1 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ ساقیا امشب صدایم با صدایت ساز نیستیا که من بیمار و مستم یا که سازت ساز نیست عزیز دلم پس کو حرف پیشنهادی :Ghelyon: سنگ و گل را کند از یمن نظر لعل و عقیق هر که قدر نفس باد یمانی دانست ج 5 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ جایی که بود خاک به سد عزت سرمه بیقدر تر از خاک رهم، عزتم اینست "ب" 4 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ به دام زلف تو دل مبتلای خویشتن است بکش به غمزه که اینش سزای خویشتن است ل 6 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ لیک چراغ ذوق هم این همه کشته داشتن چشمه به گل گرفتن و ماه به چاه کردنست ك 5 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ کمان سخت که داد آن لطیف بازو را که تیر غمزه تمامست صید آهو را... "ت" 3 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ تو پنداری که بدگو رفت و جان برد حسابش با کرام الکاتبین است ر 5 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ رندیم و دگر مستیم تا باد چنین بادا توبه همه بشکستیم تا باد چنین بادا ن... 4 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ نشانم پیش تیرش کاش تیرش بر نشان آید که پیشم از پی تیر خود آن ابرو کمان آید "ز" 3 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ زدست دیده ودل هر دو فریاد که هر چه دیده بیند دل کند یاد ل... 3 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ لذت اندر ترك لذت بود اي آزادگان ما گدايان ترك اين لذت نمي دانسته ايم خ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده