مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ شرمگینم ز خطاهای کهن گشته چنانک خون بجوش آیدم از یاد گناهی گاهی ع.... 3 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت م.... 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ عشق ورزیدم و عقلم به ملامت برخاست کان که عاشق شد از او حکم سلامت برخاست... "خ" 2 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ خالت حجر و چاه زنخدان تو کعبه حاجی نشود هر که نبوسد هجرت را ف... 2 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ فدای تو جان ناقابل من ای یار مرا همین است بر تو ناقابل آ.... 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ آه اگر دست دل من به تمنا نرسد یا دل از چنبر عشق تو به من وانرسد ... 2 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ از خود بریدم و به تو پیوند رو نداد نه آشنای خویشم ونه آشنای تو ق... 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ قیمت گل برود چون تو به گلزار آیی و آب شیرین چو تو در خنده و گفتار آیی ... "و" 3 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ یا به حیلت یا به حالت یا به زاری یا به زور عاقبت اندر دل سخت تو راهی می کنم م... چرا حرف پیشنهاد نمیدی؟ُ 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ یا به حیلت یا به حالت یا به زاری یا به زور عاقبت اندر دل سخت تو راهی می کنم م... چرا حرف پیشنهاد نمیدی؟ُ گفتم که..."و":ws44: 2 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ وصل تو به آن منت جانکاه نیرزد تا دوزخ هجر تو ز مینوی تو رفتیم د... شرمنده دقت نکردم:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ دور از رخ تو دم به دم از گوشه چشمم سیلاب سرشک آمد و طوفان بلا رفت د.... 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ دل میرود و دیده نمیشاید دوخت چون زهد نباشد نتوان زرق فروخت پروانهی مستمند را شمع نسوخت آن سوخت که شمع را چنین میافروخت ... "س" 4 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ سه بوسه کز دولبت کرده ای وظیفه من اگر ادا نکنی قرض دار من باشی خ... 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ خرم آن بقعه که آرامگه یار آن جاست راحت جان و شفای دل بیمار آن جاست ... "ر" 3 لینک به دیدگاه
Ka!SeR 1333 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ راز درون پرده ز رندان مست پرس کاين حال نيست زاهد عالي مقام پ... 3 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ راز درون پرده ز رندان مست پرس کاين حال نيست زاهد عالي مقام پ... پریزاد پریرخ گفت ماهی به بازی بود در نخجیر گاهی بر آمد آفتابی ز آسمان بیش کشید آن ماه را در چنبر خویش نظامی ش... 3 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ شهریارا هر کس آزار من زار پسندید ولی نپسندید دل زار من آزار کسی س.... 3 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ ساقیا امشب صدایم با صدایت ساز نیست / یا که من بیمار و مستم یا که سازت ساز نیست "ب" 3 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ گلم چون حروف پیشنهادی نداده بودی من خودم شروع میکنم.. روا مدار خدایا که در حریم وصال رقیب محرمم در حرم نصیب من باشد م... شرمنده خانمی یادم رفته بود بزارم لطف کردی. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده