Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ حریص و جهان سوز و سرکش مباش ز خاک آفریدت ز آتش مباش ش... 1 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ شهریست پر کرشمه حوران ز شش جهت چیزیم نیست ور نه خریدار هر ششم ل 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ لب دوخت هر کرا که بدو راز گفت دهر تا باز نشنود ز کس این راز گفته را گ.... 1 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ گفتم غم تو دارم گفتا غمت سر اید گفتم که ماه من شو گفتا اگر بر اید ج 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ جز در صفای اشک دلم وا نمی شود باران به دامن است هوای گرفته را د.... 2 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ در برگریز درد لگدکوب میشوی سروی، ولی تکیدهتر از چوب میشوی ص 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ صبر بر جور رقیبت چه کنم گر نکنم؟ همه دانند که در صحبت گل خاری هست ش........ 1 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ شرط عقل است كه مردم بگريزند از تيغ من اگر دست تو باشــــــد ، مژه بر هم نزنم غ 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ غم من رنگ دوران را عوض کرد لباس نوبهاران را عوض کرد ببين توفان آهم را که امشب مسير باد وباران را عوض کرد خ.......... لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ خواهم همه شب خلق به نالیدن شبگیر از خواب برآرم که نبینند به خوابت ن..... 1 لینک به دیدگاه
Ka!SeR 1333 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ نشود فاش کسي آنچه ميان من و توست تا اشارات نظر نامه رسان من و توست گوش کن با لب خاموش سخن مي گويم پاسخم گو به نگاهي که زبان من و توست و....... 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ وای از دست تو ای شیوه ی عاشق کش جانان که تو فرمان قضا بودی و تغییر نکردی ع.... 3 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ عشق من با خط مشکین تو امروزی نیست دیرگاهی ست کزین جام هلالی مستم 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ مشکل از گیر تو جان در برم ای ناصح عاقل که تو در حلقه ی زنجیر جنون گیر نکردی 2 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ یارب سببی ساز که یارم به سلامت بازآید برهاندم از بند ملامت بعدی با« ب » 2 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ بیا که جان مرا بی تو نیست برگ حیات بیا که چشم مرا بی تو نیست بینایی ز ... 2 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ ز دو دیده خون فشانم، ز غمت شب جدایی چه کنم؟ که هست اینها گل خیر آشنایی بعدی با ف 1 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ فکر بلبل همه انست که گل شد یارش گل در اندیشه که چون عشوه کند در کارش ح 1 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ حلاج بر سر دار این نکته خوش سراید از شافعی بپرسید امثال این مسائل بعدی با ث لینک به دیدگاه
armstrong 2214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ ثواب روزه و حج قبول آن کس برد که خاک میکده ی عشق را زیارت کرد د . . . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده