مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ عیبی نداره یکی بهت قرض میدم ثمر عشق اگر خون جگر خواهد شد روز گار من از این نیز بتر خواهد شد ب... 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ مرسییییییییییییی... بندهام گر به لطف میخوانی حاکمی گر به قهر میرانی ... "ف" 3 لینک به دیدگاه
faranak123susmar 541 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ مرسییییییییییییی... بندهام گر به لطف میخوانی حاکمی گر به قهر میرانی ... "ف" فكر بلبل همه آن است كه گل شد يارش گل در انديشه آن است كه چون عشوه كند در كارش ک 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ کارم چو زلف یار پریشان و درهمست پشتم به سان ابروی دلدار پرخمست... "ه" 4 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ هر چند اشتباه از او نیست لیکن او با من هنوز هم خجل از اشتباهش است خ ... 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ خواب خوش من ای پسر دستخوش خیال شد نقد امید عمر من در طلب وصل شد ... "ط" 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ در گوشه های غم که کند خلوتی به دل یاد من و ترانه من تکیه گاهش است پ ... 3 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ در گوشه های غم که کند خلوتی به دلیاد من و ترانه من تکیه گاهش است پ ... پست و بالا چند یازد از تکلف در هوا چند خود را پست دارد آن کسی کو پست نیست مولوی چ... 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ چه باز در دلت آمد که مهر برکندی چه شد که یار قدیم از نظر بیفکندی ... "ب" 3 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ چه باز در دلت آمد که مهر برکندیچه شد که یار قدیم از نظر بیفکندی ... "ب" بیا که در غم عشقت مشوشم بی تو بیا ببین که در این غم چه ناخوشم بی تو سعدی س... 5 لینک به دیدگاه
faranak123susmar 541 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ بیا که در غم عشقت مشوشم بی تو بیا ببین که در این غم چه ناخوشم بی تو سعدی س... سخن گفتن غزل خواندن سرودن من و شب های غربت تا سحرگاه چو شمعی گریه کردن نا غنودن چه خوش باشد غم دل با تو گفتن وزان خوشتر امید با تو بودن ذ.... 6 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ ذکر رخ زلف تو دلم را وردیست که صبح وشام دارد ژ... 5 لینک به دیدگاه
faranak123susmar 541 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ ذکر رخ زلف تو دلم را وردیست که صبح وشام دارد ژ... ژاله بر لاله فرود آمده هنگام سحر راست بر عارض گلبوی عرق کرده یار ک... 6 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ ژاله بر لاله فرود آمده هنگام سحر راست بر عارض گلبوی عرق کرده یار ک... کاشکی قیمت انفاس بدانندی خلق تا دمی را که در آنند غنیمت شمرند ص... 4 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ کاشکی قیمت انفاس بدانندی خلق تا دمی را که در آنند غنیمت شمرند ص... صد مصر مملکت ز تعدی خراب شد صد بحر سلطنت ز تطاول سراب شد مولوی ج... 5 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ جوانی شمع ره کردم که جویم زندگانی را نجستم زندگانی را و گم کردم جوانی را ج.... 4 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ جان جهان دوش کجا بوده ای نی غلطم در دل ما بوده ای ف... 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ فرهاد را چو بر رخ شیرین نظر فتاد دودش به سر درآمد و از پای درفتاد ... "پ" 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ پروانه ز من شمع ز من گل ز من آموخت افروختن و سوختن و جامه دریدن آ... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده