saeed99 2563 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2011 جز کوی تو جای من آواره ندارم جولانگه برق است ولی چاره ندارم یک جلوه کند ماه در آیینۀ صد موج جز نقش تو بر سینۀ صدپاره ندارم پ... پر از دل مپرس، ای پری، من چه دانم؟ ز مردم تو دل میبری، من چه دانم؟ چه گویی: بدان تا کجا شد دل تو؟ ز من چون تو داناتری، من چه دانم؟ اوحدی ل... 4
AFARIN 7196 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2011 لبش می بوسم و در می کشم می به آب زندگانی برده ام پی نه رازش می توانم گفت با کس نه کس را می توانم دید با وی س... 3
saeed99 2563 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2011 لبش می بوسم و در می کشم می به آب زندگانی برده ام پی نه رازش می توانم گفت با کس نه کس را می توانم دید با وی س... سیر نیم سیر نی از لب خندان تو ای که هزار آفرین بر لب و دندان تو هیچ کسی سیر شد ای پسر از جان خویش جان منی چون یکی است جان من و جان تو مولوی ش... 3
AFARIN 7196 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2011 شهری که شه و شحنه و شیخش همه مستند شاهد شکند شیشه که بیم عسسی نیست ر... 3
saeed99 2563 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2011 شهری که شه و شحنه و شیخش همه مستندشاهد شکند شیشه که بیم عسسی نیست ر... رفتم که حلقه زنم پنهان ز چشم رقیب آمد رقیب و سبک در ره گرفت مرا خاقانی ک... 3
AFARIN 7196 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2011 کوکب بخت مرا هیچ منجم نشناخت یا رب از مادر گیتی به چه طالع زادم گ... 3
saeed99 2563 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2011 کوکب بخت مرا هیچ منجم نشناختیا رب از مادر گیتی به چه طالع زادم گ... گر گشت جهان خراب و معمور مستست دل و خراب دلدار مولوی ل... 3
saeed99 2563 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2011 لطف خدا بیشتر از جرم ماستنکتۀ سربسته چه دانی خموش ح... حلال اندر حلال اندر حلال است می خنب خدا نبود محرم مولوی ج... 2
مرید 1252 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 حلال اندر حلال اندر حلال است می خنب خدا نبود محرم مولوی ج... جهان روشن به ماه و آفتاب است جهان ما به دیدار تو روشن ش... 1
کتایون 15176 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 شادی به روزگار گدایان کوی دوست بر خاک ره نشسته به امید روی دوست گفتم به گوشهای بنشینم ولی دلم ننشیند از کشیدن خاطر به سوی دوست... "ن" 1
مرید 1252 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 نوشدارویی و بعد از مرگ سهراب آمدی بی وفا این زودتر میخواستی حالا چرا ل... 1
کتایون 15176 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 لاله از سوز عطش بنهاده سر بر روی خاک ابر بی انصاف را بنگر که بر دریا گریست... "ع" 1
مرید 1252 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 عاشقانت همه نامی ونشانی دارند آنکه در عشق تو بی نام ونشانست منم ب... 1
کتایون 15176 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 بلبلی بیدل نوایی میزند بادپیمایی هوایی میزند کس نمیبینم ز بیرون سرای و اندرونم مرحبایی میزند ... "ح" 2
faranak123susmar 541 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 بلبلی بیدل نوایی میزند بادپیمایی هوایی میزند کس نمیبینم ز بیرون سرای و اندرونم مرحبایی میزند ... "ح" حالا که می گذره چند سال ، هنوزم یادتم م.... هنوزم عاشقم اما ، نمیشه درد من درمان چرا رفتی ولی هستی ، هنوزم توی چشمامی نمیزارم بری هرگز ، اسیر قلب تنهامی همه گفتن فراموشی ، ولی من یادتم بازم منم خاموشم و هرگز نمیدونه کسی رازم س 2
مرید 1252 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 میدهد رخنه دیوار ز گلزار خبر لطف اندام تو از چاک گریبان پیداست گ... 2
faranak123susmar 541 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 میدهد رخنه دیوار ز گلزار خبر لطف اندام تو از چاک گریبان پیداست گ... من (س) گذاشتما!
کتایون 15176 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 حالا که می گذره چند سال ، هنوزم یادتم م....هنوزم عاشقم اما ، نمیشه درد من درمان چرا رفتی ولی هستی ، هنوزم توی چشمامی نمیزارم بری هرگز ، اسیر قلب تنهامی همه گفتن فراموشی ، ولی من یادتم بازم منم خاموشم و هرگز نمیدونه کسی رازم س سرو بلند بین که چه رفتار میکند وان ماه محتشم که چه گفتار میکند... "ا" 2
faranak123susmar 541 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 میدهد رخنه دیوار ز گلزار خبر لطف اندام تو از چاک گریبان پیداست گ... گر با من نبودش میلی چرا ظرف مرا بشکست لیلی؟ (س) 1
ارسال های توصیه شده