saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ جز کوی تو جای من آواره ندارم جولانگه برق است ولی چاره ندارم یک جلوه کند ماه در آیینۀ صد موج جز نقش تو بر سینۀ صدپاره ندارم پ... پر از دل مپرس، ای پری، من چه دانم؟ ز مردم تو دل میبری، من چه دانم؟ چه گویی: بدان تا کجا شد دل تو؟ ز من چون تو داناتری، من چه دانم؟ اوحدی ل... 4 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ لبش می بوسم و در می کشم می به آب زندگانی برده ام پی نه رازش می توانم گفت با کس نه کس را می توانم دید با وی س... 3 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ لبش می بوسم و در می کشم می به آب زندگانی برده ام پی نه رازش می توانم گفت با کس نه کس را می توانم دید با وی س... سیر نیم سیر نی از لب خندان تو ای که هزار آفرین بر لب و دندان تو هیچ کسی سیر شد ای پسر از جان خویش جان منی چون یکی است جان من و جان تو مولوی ش... 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ شهری که شه و شحنه و شیخش همه مستند شاهد شکند شیشه که بیم عسسی نیست ر... 3 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ شهری که شه و شحنه و شیخش همه مستندشاهد شکند شیشه که بیم عسسی نیست ر... رفتم که حلقه زنم پنهان ز چشم رقیب آمد رقیب و سبک در ره گرفت مرا خاقانی ک... 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ کوکب بخت مرا هیچ منجم نشناخت یا رب از مادر گیتی به چه طالع زادم گ... 3 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ کوکب بخت مرا هیچ منجم نشناختیا رب از مادر گیتی به چه طالع زادم گ... گر گشت جهان خراب و معمور مستست دل و خراب دلدار مولوی ل... 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ لطف خدا بیشتر از جرم ماست نکتۀ سربسته چه دانی خموش ح... 3 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ لطف خدا بیشتر از جرم ماستنکتۀ سربسته چه دانی خموش ح... حلال اندر حلال اندر حلال است می خنب خدا نبود محرم مولوی ج... 2 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ حلال اندر حلال اندر حلال است می خنب خدا نبود محرم مولوی ج... جهان روشن به ماه و آفتاب است جهان ما به دیدار تو روشن ش... 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ شادی به روزگار گدایان کوی دوست بر خاک ره نشسته به امید روی دوست گفتم به گوشهای بنشینم ولی دلم ننشیند از کشیدن خاطر به سوی دوست... "ن" 1 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ نوشدارویی و بعد از مرگ سهراب آمدی بی وفا این زودتر میخواستی حالا چرا ل... 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ لاله از سوز عطش بنهاده سر بر روی خاک ابر بی انصاف را بنگر که بر دریا گریست... "ع" 1 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ عاشقانت همه نامی ونشانی دارند آنکه در عشق تو بی نام ونشانست منم ب... 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ بلبلی بیدل نوایی میزند بادپیمایی هوایی میزند کس نمیبینم ز بیرون سرای و اندرونم مرحبایی میزند ... "ح" 2 لینک به دیدگاه
faranak123susmar 541 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ بلبلی بیدل نوایی میزند بادپیمایی هوایی میزند کس نمیبینم ز بیرون سرای و اندرونم مرحبایی میزند ... "ح" حالا که می گذره چند سال ، هنوزم یادتم م.... هنوزم عاشقم اما ، نمیشه درد من درمان چرا رفتی ولی هستی ، هنوزم توی چشمامی نمیزارم بری هرگز ، اسیر قلب تنهامی همه گفتن فراموشی ، ولی من یادتم بازم منم خاموشم و هرگز نمیدونه کسی رازم س 2 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ میدهد رخنه دیوار ز گلزار خبر لطف اندام تو از چاک گریبان پیداست گ... 2 لینک به دیدگاه
faranak123susmar 541 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ میدهد رخنه دیوار ز گلزار خبر لطف اندام تو از چاک گریبان پیداست گ... من (س) گذاشتما! لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ حالا که می گذره چند سال ، هنوزم یادتم م....هنوزم عاشقم اما ، نمیشه درد من درمان چرا رفتی ولی هستی ، هنوزم توی چشمامی نمیزارم بری هرگز ، اسیر قلب تنهامی همه گفتن فراموشی ، ولی من یادتم بازم منم خاموشم و هرگز نمیدونه کسی رازم س سرو بلند بین که چه رفتار میکند وان ماه محتشم که چه گفتار میکند... "ا" 2 لینک به دیدگاه
faranak123susmar 541 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ میدهد رخنه دیوار ز گلزار خبر لطف اندام تو از چاک گریبان پیداست گ... گر با من نبودش میلی چرا ظرف مرا بشکست لیلی؟ (س) 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده