sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ فلک نفرین به تو که این دل من مث ابرای بهاره فلک نفرین به تو دلم همیشه سرگردان یاره ا... 5 لینک به دیدگاه
الناز20 168 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ ای هدهد صبا به سبا می فرستمت بنگر که از کجا به کجا می فرستمت د 5 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ در حیرتم از این مردم پست از این قوم زنده کش و مرده پرست ه 6 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ همان روز من ز فرهاد دل ببریدم که عنان دل شیدا به لب شیرین داد د.... 5 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ دردم از یار است و درمان نیز هم دل فدای او شدو جان نیز هم پ 5 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ پرواز من آنقدر بلند است که خورشید در ظلمت شب بوسه زند بال وپرم را ی... 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ یار بارافتاده را در کاروان بگذاشتند بیوفا یاران که بربستند بار خویش را ... "ر" 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ روزی که دلی را به نگاهی بنوازند از عمر حساب است همان روز و دگر هیچ ک ... 3 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ کارم از هندوی زلفش واژگون وقت همچون خاطر ناشاد تنگ بهایی پ ... 3 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ روزگار سفله عاجز بود در آزار من شاد شد چون دید در دستت گریبان مرا ذ... 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ ذره ها گویند با صوت جلی بی مددها را مدد کن یا علی ص ... 2 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ صید را شرط نباشد همه در دام کشیدن به کمند تو فتادم که نگهدار من آیی ق... 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ فراق را دلی از سنگ سختتر باید مرا دلیست که با شوق بر نمیآید ... "ق" 2 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ فراق را دلی از سنگ سختتر بایدمرا دلیست که با شوق بر نمیآید ... "ق" قرار دولت او خواه و از قرار مپرس که نیست از رخ او در دلم قرار قرار مولوی ف ... 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ فتنهام بر زلف و بالای تو ای بدر منیر قامتست آن یا قیامت عنبرست آن یا عبیر ... "ع" 2 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ فتنهام بر زلف و بالای تو ای بدر منیرقامتست آن یا قیامت عنبرست آن یا عبیر ... "ع" عاشقان دانند قدر عشق دوست تو چه دانی چون نهای دانای عشق عطار ز... 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ ز هر چه هست گزیرست و ناگزیر از دوست به قول هر که جهان مهر برمگیر از دوست... "ق" 1 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ قسم به زلف سیاهت چنان پریشانم که هرچه غیر تو از خاطرم فراموشست ت... 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ تا بود بار غمت بر دل بیهوش مرا سوز عشقت ننشاند ز جگر جوش مرا ... "ج" 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ جز کوی تو جای من آواره ندارم جولانگه برق است ولی چاره ندارم یک جلوه کند ماه در آیینۀ صد موج جز نقش تو بر سینۀ صدپاره ندارم پ... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده