مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ شود بیدار از خواب وچو بیند روی در رویم بهانه چشم مالیدن کند تا ننگرد سویم ز... 3 لینک به دیدگاه
mohsen-gh 405 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ ز فراق چون ننالم، من دل شکسته چون نی؟ که به سوخت بندبندم ز حرارت جدایی ی... 3 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ یار مفروش به دنیا که بسی سود نکرد آنکه یوسف به زر ناسره بفروخته بود ع... 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ عمرم همي قصير کند اين شب طويل وز انده کثير شد اين عمر من قليل .... "ق" 2 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ قسم به جان تو خوردن طریق عزت نیست به خا ک پای تو کان هم عظیم سوگند است ل... 3 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ قسم به جان تو خوردن طریق عزت نیست به خا ک پای تو کان هم عظیم سوگند است ل... لحظه ها جدا شد تا آفتاب رفت باور نمي کنم که به اين سادگي گذشت در يک غروب سرد زمستان به خواب رفت از لحظه ها جدا شد تا آفتاب رفت ع.. 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ علی ای همای رحمت تو چه آیتی خدا را که به ماسوا فکندی همه سایۀ هما را ر.... 3 لینک به دیدگاه
mohsen-gh 405 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ روزها فکر من اینست و همه شب سخنم که چرا غافل از احوال دل خویشتنم ی... 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ يارب چه مهر خوبان حسن از جهان برافتد گيرد بلا کناري عشق از ميان برافتد ... "ف" 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ فکر بلبل همه آن است که گل شد یارش گل در اندیشه که چون عشوه کند در کارش ر ... 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ روزي صدبار گويم اي صانع پاک مشتي خاکم چه آيد از مشتي خاک... "م" 2 لینک به دیدگاه
الناز20 168 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ میازارموری که دانه کش است که جان داردو جان شیرین خوش است د 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ دل میرود ز دستم صاحب دلان خدارا دردآ که راز پنهان خاهد شد آشکارا غ 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ غلط است هر که گوید دل به دل راه دارد دل من ز غصه خون شد دل تو خبر ندارد م ... 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ مکانم لامکان باشد نشانم بی نشان باشد نه تن باشد نه جان باشد که من از جان جانانم ج.... 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ جوانی شمع ره کردم که جویم زندگانی را نجستم زندگانی را و گم کردم جوانی را ز ... 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ ز درد عشق تو با کس حکایتی که نکردم چرا جفای تو کم شد شکایتی که نکردم م... 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ ماجرای من و معشوق مرا پایان نیست هر چه آغاز ندارد نپذیرد انجام گ ... 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ گرچه وصالش نه به کوشش دهند هرقدر ای دل که توانی بکوش ش... 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ شمع هر جمع مشو ور نه بسوزی ما را یاد هر قوم مکن تا نروی از یادم س ... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده