moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ تا در پي دهانش بگذاشتم قدم را گفتم به هر وجودي کيفيت عدم را ... "ف" فکر بلبل همه آن است که گل شد یارش گل در اندیشه که چون عشوه کند در کارش ترک سوی ما نمی نگردآه از این کبریا و جاه و جلال/حافظ ت... تا چشم دل به طلعت آن ماه منظر است طالع مگو که چشمه خورشید خاورست ز ... 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ روزي که خدا کام دل تنگ دلان داد کام دل تنگ من از آن تنگدهان داد .... "ن" 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ نه بلای جان عاشق شب هجرتست تنها که وصال هم بلای شب انتظار دارد گ ... 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ گر از شهر شما رفتم ولی حرف دلم این است که با رفتن از این وادی دلم بسیار غمگین است چ 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ چه خوش صید دلم کردی بنازم چشم مستت را که کس مرغان وحشی را از این خوشتر نمی گیرد ش ... 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ شمع سوزانت منم اینگونه خاموشم نکن از کنارت میروم اما فراموشم نکن ک 5 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ کار از حنا و شانه زدنها گذشته است زلفی که سوخت دگر گرهش وا نمیشود ی ... 4 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ یوسف گمگشته باز اید به کنعان غم مخور کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور و 4 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ وفا به قیمت جان هم نمی شود پیدا فغان که هیچ متاعی به این گرانی نیست گ... 4 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم چه بگويم که غم از دل برود چون تو بيايي ث 4 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ ثنا خوان توام تا زنده ام اما یقین دارم که حق چون تو استادی نخواهد شد ادا حافظ خ ... 5 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ خدا کند که بدانی چقدر محتاج است نگاه خسته ی من به دعای چشمانت ت.. 4 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ تا عهد دوست خواست فراموش دل شدن غم می رسد به وقت و وفا می دهد به دل ج ... 4 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ جام جهان ز خون دل عاشقان پر است حرمت نگاهدار اگرش نوش میکنی ش... 5 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ شبی را با من ای ماه سحرخیزان سحر کردی سحر چون آفتاب از آشیان من سفر کردی د ... 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ دل نداند که فداي سر جانان چه کند گر فداي سر جانان نکند جان چه کند .... "ل" 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ لازمه عاشقیست رفتن و دیدن ز دور ور نه ز نزدیک هم رخصت دیدار هست ف 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ فردا که نیامدست از او یاد نکن و........ ی 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ فردا که نیامدست از او یاد نکن و........ی عزیزم باید شعر بگی 2 لینک به دیدگاه
الناز20 168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ یوسف گمگشته باز اید به کنعان غم مخور کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور ش 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده