moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ کار از حنا و شانه زدنها گذشته هست زلفی که سوخت دگر گرهش وا نمیشود ق ... 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ قدت قدم زبار محنت خم کرد چشمت چشمم چو چشمهها پر نم کرد ... "پ" 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ پای در دامن کشیدن فتنه از خود راندن است گر زمین را سیل گیرد کوهسار آسوده است ل... 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ لعل او بازار جان خواهد شکست خندهی او مهر کان خواهد شکست ... "آ" 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا بی وفا حالا که من افتاده ام از پا چرا و.... 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ وجود عشق عاشق را وجود اندر عدم سازد حقيقت نيست آن عشقی که بر هستی رقم سازد ... "ق" 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ قایقی خواهم ساخت... خواهم انداخت به آب... دور خواهم شد از این خاک غریب... ب.. 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ بر ياد او کن جام نوش چشم از همه عالم بپوش گندم نمای جو فروش آخر مباش ای بوالعجب ... "ج" 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ جدا شد یار شیرینت کنون تنها نشین ای شمع که حکم اسمان این است اگر سازی وگر سوزی... 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ جدا شد یار شیرینت کنون تنها نشین ای شمعکه حکم اسمان این است اگر سازی وگر سوزی... حرف پیشنهادی کووووووووووووووو؟ همون ی می نویسم پس... يا دل بر من باز فرست ای بت مه رو يا راه مرا باز نما تو به بر دل ... "ز" 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ حرف پیشنهادی کووووووووووووووو؟همون ی می نویسم پس... يا دل بر من باز فرست ای بت مه رو يا راه مرا باز نما تو به بر دل ... "ز" زاهد غرور داشت سلامت نبرد راه رند از ره نياز به دارالسلام رفت س... 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ سوال کرد دل من که دوست با تو چه کرد چرات بينم با اشک سرخ و با رخ زرد... 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ درد بی عشق زجانم برده طاقت ورنه من داشتم آرام تا آرام جانی داشتم 3 لینک به دیدگاه
farid.wtpm 436 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ ايهاالناس حرف پيشنهاديشم بزارين! مسجد و ميكده و خانه و بت خانه يكيست اى غلط كرده ره كوچه ى ما خانه يكيست چشم اهبل ز خطا گرچه دو بيند يك را روشن است اينكه دل و دلبر و جانانه يكيست ل... 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ ايهاالناس حرف پيشنهاديشم بزارين! مسجد و ميكده و خانه و بت خانه يكيست اى غلط كرده ره كوچه ى ما خانه يكيست چشم اهبل ز خطا گرچه دو بيند يك را روشن است اينكه دل و دلبر و جانانه يكيست ل... ای واییییییییییییییییی...حواس ندارم که... لبيک زنان عشق ماييم لبيک زنان عشق ماييم... "ی" 1 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ یار آمده بود بر سر مهر بی مهری روز گار نگذاشت ج... 2 لینک به دیدگاه
farid.wtpm 436 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ جيم جمالتو عشقه ميم مرامتو عشقه!!! ع... 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ جيم جمالتو عشقهميم مرامتو عشقه!!! ع... :ws28: عاشق سوخته دل زنده به جان دگر است زين جهانش چه خبر کو به جهان دگر است ... "ش" 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ شمعیم و خوانده ایم خط سرنوشت خویش ما را برای سوز و گداز آفریده اند س... لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ سيرست چشم شبنم من، ورنه شاخ گل آغوش باز کرده صلا ميدهد مرا ... "چ" لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده