LAND LESS 99 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ چشم تو ز روزگار خونریز تر است تیر مژه ی تو از سنان تیز تر است رازی که بگفته ای بگوشم وا گوی زانروی که گوش من گرانخیز تر است د... 2 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ دلبر برفت و دلشدگان را خبر نکرد یاد حریف شهر و رفیق سفر نکرد ی 2 لینک به دیدگاه
LAND LESS 99 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ یک بوسه ز تو خواستم و شش دادی شاگرد که بودی که چنین استادی خوبی و کرم را چه نکو بنیادی ای دنیا را ز تو هزار آزادی ظ... 2 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ ظلم ماریست که هر که پروردش اژدهایی شد و فرو بردش ب 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ به یاد یار و دیار آن چنان بگریم زار که از جهان ره و رسم سفر بر اندازم 2 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ حرف انتخابی وجود نداره منم به دلخواه خودم مینویسم يارم چو قدح به دست گيرد بازار بتان شكست گيرد م 1 لینک به دیدگاه
LAND LESS 99 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۸۹ مجنون و پریشان توام دستم گیر سرگشته و حیران توام دستم گیر هر بی سر و پای دستگیری دارد من بی سر و بی پای توام دستم گیر ن... 2 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ ناكسي گر از كسي بالا نشيند عيب نيست روي دريا خز نشيند قعر دريا گوهر است گ 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ گفتی که حافظ این همه رنگ و خیال چیست نقش غلط مبین که همان لوح ساده ایم ک.... لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ کنون که در چمن امد گل از عدم به وجود بنفشه در قدم او نهاد سر به سجود بنوش جام صبوحی بناله دف و چنگ ببوس غبغب ساقی به نغمه نی و عود میم 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش باید برون کشید از این ورطه رخت خویش ر 1 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ ره است اينجا مردم رهگذارند مبادا بر سرت پايي گذارند ج لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ جغد بر کنگره ها میخواند لاشخورها سنگین از هوا تک تک ایند فرود لاشه ای مانده به دشت کنده منقار زجا چشمانش زیر پیشانی او مانده دو گود کبود! سین 2 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ سرم را سرسري متراش تو اي استاد سلماني كه ما هم در ديار خود سري داريم و ساماني ش 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ شمع شبها بجز خيال تو نيست باغ جان ها به جز جمال تو نیست رو که خورشيد عشق را همه روز طالعي به ز اتصال تو نيست ... "ت" 1 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ تــا کــی بــه ســنــگ حـادثـه باید سر نشاط دسـت قـضـا هــمــیـشـه بـه ویـرانـگری بـود شـهـر صـفـا ز زلـزلــه غــم فــرو نــشـســت گــیـتـی تـهـی زرخـشـش هـــــنر وری بـود گ 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ گفتم كه چه خالست بدين شيريني گفتا تو تسليم و ساده ومسكيني نون 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ نازم خدنگ غمزهي آن دلپذير را کز وي گزير نيست دل ناگزير را ... "د" 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ درياب كه از روح خدا خواهي رفت در پرده اسرار فنا خواهي رفت ش 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ شبي در عالم مستي تكه بر جاي خدا كردم خداي را من آن شب منتهي تماشا كردم چو صبح هوش آمدم بديدم غلط كردم جسارت بر خدا كرد ج 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده