Mahdi Askari 236 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ فراق و وصل چه باشد رضای دوست طلب ---- که حیف باشد از او غیر او تمنایی " د " لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ :w70: دوست آن است که گیرد دست دوست در پریشان حالی و درماندگی *ل* لینک به دیدگاه
Mahdi Askari 236 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ لطف خدا بیشتر از جرم ماست ---- نکته سر بسته چه دانی خموش حافظ " ق" لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ قطره ای کز جویباری می رود از پی انجام کاری می رود *و* لینک به دیدگاه
Mahdi Askari 236 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ واعظان کاین جلوه در محراب و منبر می کنند چون به خلوت می روند آن کار دیگر میکنند " ج " لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ جا برای من گنجشک زیاد است ولی به درختان خیابان تو عادت دارم *ک* لینک به دیدگاه
Mahdi Askari 236 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ کس چون تو طریق پاکبازی نگرفت با زخم نشان سرفرازی نگرفت زین پیش دلاورا کسی چون تو شگفت حیثیت مرگ را به بازی نگرفت "م" لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ ماهم این هفته برون رفت و به چشمم سالیست حال هجران تو چه دانی که چه مشکل حالیست *پ* لینک به دیدگاه
Mahdi Askari 236 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ پیر پیمانه کش من که روانش خوش باد گفت پرهیز کن از صحبت پیمان شکنان ^ ژ ^ لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ ژاله ای داغ دلی شمع شبستان وجود مشعل افروخته از خیمه ی سوزان خودیم *ی* لینک به دیدگاه
Mahdi Askari 236 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ یا بزن سیلی به رویم یا نوازش کن سرم --- در دو حالت چون رسم بردست تو می بوسمش " ن " لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ نبسته ام به کس دل نبسته کس به من دل چو تخته پاره بر موج رها رها رها من *س* لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ ساقي و مطرب و مي جمله مهياست ولي عيش بي يار مهيا نشود يار كجاست لطفا پ لینک به دیدگاه
toghgrol 267 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۲ ساقي و مطرب و مي جمله مهياست وليعيش بي يار مهيا نشود يار كجاست لطفا پ پرده چرخ میدری جلوه ملک میکنی/ تاج شهان همیبری ملک ایاز میکنی ز لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۲ زخم آنچنان بزن که به رستم شغاد زد زخمی که حیله بر جگر اعتماد زد *ل* لینک به دیدگاه
toghgrol 267 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۲ زخم آنچنان بزن که به رستم شغاد زد زخمی که حیله بر جگر اعتماد زد *ل* لطفی که بد خو سازدم ناید به کار جان من/ اسباب کین آماده کن خوی ملال اندیش را *گ* لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۲ گر از اين منزل ويران به سوي خانه روم دگر آنجا كه روم عاقل و فرزانه روم ع... لینک به دیدگاه
toghgrol 267 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۲ گر از اين منزل ويران به سوي خانه رومدگر آنجا كه روم عاقل و فرزانه روم ع... عزیز هر دو جهان باشی از محبت دوست/ که خواری تو فزون ساخت اعتبار مرا ق لینک به دیدگاه
mosalman 294 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ عزیز هر دو جهان باشی از محبت دوست/ که خواری تو فزون ساخت اعتبار مرا ق ***قدر ایینه بدانیم چو هست...نه در ان وقت که افتاد و شکست ***گ*** لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ ***قدر ایینه بدانیم چو هست...نه در ان وقت که افتاد و شکست***گ*** گفتم که خطا کردی و تدبیر نه این بود گفتا چه توان کرد که تقدیر چنین بود و لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده