moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ شد درون کلبه ی بیچاره ها آتشی بر پا ز آتشپاره ها ای بسا مستی که پای خم نشست بیمناک از آتش خمپاره ها مهدی سهیلی س... 3 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ سوز و سازت به اشک من ماند که کشد پرده از رخ رازت گاهی از لطف سرفرازم کن شکر سرو قد سرافرازت شهریار این نه شعر حافظ بود که به سرزد هوای شیرازت ف ... 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ فردا کور است نه چراغیست در آن پایان هر چه از دور نمایانست شاید آن نقطه نورانی چشم گرگان بیابانست می فرومانده به جام سر به سجاده نهادن تا کی ؟ او در اینجاست نهان می درخشد در می گر بهم آویزیم ما دو سرگشته تنها چون موج به پناهی که تو می جویی خواهیم رسید اندر آن لحظه جادویی اوج ! فروغ فرخزاد پ... 3 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ پارسایی و سلامت هوسم بود ولی شیوه ای می کند آن نرگس فتان که مپرس ع ............. 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ عزیزا ما گرفتار دو دردیم یکی عشق و دگر درد هر فردیم نصیب کس مباد این غم که ماراست جمالت یک نظر نادیده مردیم چ... 1 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ چون آن ضريح گمشده پيدا نمی کنم اندر کنار قبر نبی عقده وا کنم من عهد بسته ام که بميرم ز داغ تو عهدی دگر کنم که به عهدم وفا کنم ذ .... 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۱ ذوقی چنان ندارد بی دوست زندگانی دودم به سر برآمد زین آتش نهانی ب ... 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۱ باز شب ماند و من و این عطش خانگی ام باز هم یاد تو ماند و من و دیوانگی ام خ:(87): 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۱ خدایا دل ز مو بستان بزاری نمی آید ز مو بیمار داری نمی دونم لب لعلش بخونم چرا تشنه است با این آبداری ل.... 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۱ لب بر لبم بنه بنوازش دمی چونی تا بشنوی نوای غزلهای دلکشم ت ... 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۱ ته که دور از منی دل در برم نی هوایی غیر وصلت در سرم نی به جانت دلبرا کز هردو عالم تمنای دگر جز دلبرم نی... ز.... 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۱ ز دست ديده و دل هر دو فرياد كه هرچه ديده بينددل كند ياد بسازم خنجري نيشش ز فولاد زنم بر ديده تا دل گردد آزاد ن...... 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۱ نگاه کردم و در خود همه تو را دیدم نظر چنین نکند آن که او به خود بیناست س ... 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۱ سحرگاهان که بلبل برگل آیو بدامان اشک چشمم گل گل آیو روم در پای گل افغان کنم سر که هر سوته دلی در غلغل آیو 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۱ کو حرف پیشنهادی؟! وصل تو اجل را ز سرم دور همیداشت از دولت هجر تو کنون دور نماندست ی ... 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۱ کو حرف پیشنهادی؟! یکی درد و یکی درمان پسندد یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران پسندم آنچه را جانان پسندد... ق... 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۱ قند بیند ، خود شود زهر قتول راه بیند ، خود بود آن بانگ غول ذ .... 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ ذره خاکم و در کوی تو ام جای خوش است ترسم ای دوست که بادی ببرد ناگاهم ش ... 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ شد از نيل غم و ماتم دلم خون / بچهره خوشتر از نيلوفرستم و 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ وصال او ز عمر جاودان به خداوندا مرا آن ده که آن به چ ... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده