moein.s 18984 ارسال شده در 28 آبان، 2012 .... :ws28: مزاح بود قربان ... ژاله از نرگس فرو بارید و گل را آب داد وز تگرگ روح پرور مالش عناب داد ظ ... ظاهر نه بن بست عابر فریبنده ی استجابت در کوچه های سرور و غم راستینی که مان بود در کوچه باغ گل ساکت نازهایت در کوچه باغ گل سرخ شرمم در کوچه های نوازش در کوچه های چه شبهای بسیار تا ساحل سیمگون سحرگاه رفتن در کوچه های مه آلود بس گفت و گو ها بی هیچ از لذت خواب گفتن در کوچه های نجیب غزلها که چشم تو می خواند اخوان ثالث ط 1
judyabott 8886 ارسال شده در 28 آبان، 2012 طاعت آن نیست که بر خاک نهی پیشانی صدق پیش ار که اخلاص به پیشانی نیست چ ... 1
moein.s 18984 ارسال شده در 28 آبان، 2012 چون من دراین دیار ‚ تنها ‚ تنهاست گرچه درونش همیشه پر ز هیاهوست مانده بر این پرده لیک صورت خاموش روزی اگر بشکند سکوت پر از حرف بام و دراین سرای میرود از هوش راه فروبسته گرچه مرغ به آوا قالب خاموش او صدایی گویاست سهراب عزیز ح.... 1
judyabott 8886 ارسال شده در 28 آبان، 2012 حالا به من رسیده و در من نشسته اند ... من باز گیج می شوم از موج واژه ها این بغضهای تازه که در من شکسته اند من گیج گیج گیج ، تورا شعر می پرم اما تمام پنــــجره ها ی تــو بستـــه اند ذ .... 1
moein.s 18984 ارسال شده در 28 آبان، 2012 حالا به من رسیده و در من نشسته اند ... من باز گیج می شوم از موج واژه ها این بغضهای تازه که در من شکسته اند من گیج گیج گیج ، تورا شعر می پرم اما تمام پنــــجره ها ی تــو بستـــه اند ذ .... آخه انصافتون رو شکر.... ذلت من آفریده لذت او را دشمن من ، جاگزیده در بدن من نفرت من ، بیش کرده نخوت او را بر سر آن است کز تنم بکند پوست(می خوای پوست مارو بکنی دیگه جودی ابود عزیز) نادر نادرپور ث.... 1
judyabott 8886 ارسال شده در 28 آبان، 2012 مرسی ممنون لطف داری شما ... ثوابت باشد ای دارای خرمن ............ اگر رحمی کنی بر خوشه جینی کی ؟؟ من ؟؟؟ اینم به خاطر شمااا ... الف .... 1
moein.s 18984 ارسال شده در 28 آبان، 2012 ای ره گشوده در دل دروازه های ماه با توسن گسسته عنان از هزار راه رفتن به اوج قله مریخ و زهره را تدبیر می کنی آخر به ما بگو کی قله بلند محبت را تسخیر می کنی ؟ فریدون مشیری ب.... 1
judyabott 8886 ارسال شده در 28 آبان، 2012 بنشين نرو چه غم كه شب از نيمه رفته است بگذار كه سپيده بخندد به روي ما بنشين و ببين دختر خورشيد صبحگاه حسرت خورد ز روشني آرزوي ما بشين مرو صفاي تمناي من ببين امشب چراغ عشق در اين خانه روشن است ... ق.... 1
moein.s 18984 ارسال شده در 28 آبان، 2012 قطره را بشویم دریا را نوسان آییم و این نسیم بوزیم و جاودان بوزیم و این خزنده خم شویم و بیناخم شویم و این گودال فرود آییم و بی پروا فرود آییم سهراب ف... 1
judyabott 8886 ارسال شده در 28 آبان، 2012 قيامت قامت و قامت ، قيامت قيامت مي کند اين قد و قامت موذن گر ببيند قامتت را به "قد قامت" بماند تا قيامت عرضی هست ؟؟؟ غ ... 1
moein.s 18984 ارسال شده در 28 آبان، 2012 غربت یک دوست را زمزمه می کرد از سر باران تاته پاییز تجربه های کبوترانه روان بود باران وقتی که ایستاد منظره اوراق بود وسعت مرطوب از نفس افتاد قوس قزح در دهان حوصله ما آب شد سهراب... ع......آره عرضیه 1
judyabott 8886 ارسال شده در 28 آبان، 2012 عشق و آزادگی و حسن و جوانی و هنر عجبا هیچ نیرزید که بی سیم و زرم هنرم کاش گره بند زر و سیمم بود که به بازار تو کاری نگشود از هنرم گ ..... 1
moein.s 18984 ارسال شده در 28 آبان، 2012 گوش کن به صدای دوردست من در مه سنگین اوراد سحرگاهی و مرا در ساکت آینه ها بنگر که چگونه باز با ته مانده های دستهایم عمق تاریک تمام خوابها را لمس می سازم فروغ فرخزاد ک.... 1
judyabott 8886 ارسال شده در 28 آبان، 2012 كيهان طلايه دارت و خــــــورشيد ســـايهات گيســـــــــوى حــــــور خيمــه ناز تو را طناب جانهاى قدسيــان همه در حسرتت به سوز دلهــــــاى حوريـــــــان همـه در فرقتت كباب ................... ض...:gnugghender: 1
moein.s 18984 ارسال شده در 28 آبان، 2012 ضربان قلب من تند می زنه... می خواد آروم بزنه...نه دیگه نمی تونه... از تو کوچه پس کوچه ی دل داد می زنه... داد و فریاد می زنه..نه دیگه نمی تونه..... ص.... 1
judyabott 8886 ارسال شده در 28 آبان، 2012 صبر در مهد خاک چون طفلان دست بر روی هم نهاده مرا چون گهر قانعم به قطرهی خویش نیست اندیشهی زیاده مرا ... ح ... 1
moein.s 18984 ارسال شده در 28 آبان، 2012 حال خوشی ، خیال خوشی دارد امشب من از سلاسل پنهان مدرسه سیر از اصول و میوه و شاخ درخت دین وز شک و از یقین وز رجس خلق و پاکی دامان مدرسه بگریختم چگونه بگویم ؟ حکایتی ست اخوان ثالث خ.... 1
judyabott 8886 ارسال شده در 28 آبان، 2012 خانه پر گندم و یک جو نفرستاده به گور برگ مرگت چو غم برگ زمستانی نیست ببری مال مسلمان و چو مالت ببرند بانگ فریاد برآری که مسلمانی نیست ذ ... 1
moein.s 18984 ارسال شده در 28 آبان، 2012 متوجه نشدم...ذال هست؟ ذوب می شد دود می شد محو می شد نیست می شد در دل آتش او نیست می شد دیوار تاریکی فرو می ریخت از هستی نور سیما یاری... د... 1
judyabott 8886 ارسال شده در 28 آبان، 2012 اره درسته ... در این كشاكش رنگین، كسی چه می داند كه سنگ عزلت من در كدام نقطه فصل است. هنوز جنگل ، ابعاد بی شمار خودش را نمی شناسد. هنوز برگ سوار حرف اول باد است. هنوز انسان چیزی به آب می گوید ... نمیتونم ی حرفم از خودم اختراع کنم ... ش ... 1
ارسال های توصیه شده