*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ روزها فکر من این است و همه شب سخنم که چرا غافل از احوال دل خویشتنم ک... 4 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ که عشق من اي خواجه بر خوي اوست نه بر قد و بالـــــــاي نيــــــــــکوي اوست س.. 4 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ ساغرِ می بر کفم نه تا ز بر برکشم این دلقِ ارزق فام را ق.... 5 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ قصر فردوس بپاداش عمل می بخشند ما که رندیم و گدا دیر مغان ما را بس ظ .. 4 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ ظلم ماری است هر که پروردش اژدهایی شد و فرو بردش ژ............ 3 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ ژاله و ژوله را حباب کنم مرغ را گیرم کباب کنم ع... 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ عشق است كه هر دم به دگر رنگ برآيد ناز است به جايي و به يك جاي نياز است ن... 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ نکوکار با چهره زشت و تار فراوان به از نیکوی زشت کار ط 4 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ طلعت دوست ، عیان می خواهم هر چه جز اوست نهان می خواهم س.. 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ ساحل افتاده گفت گرچه بسي زيستم هيچ نه معلوم شد آه كه من كيستم موج ز خود رفته اي تيز خراميد و گفت هستم اگر ميروم گر نروم نيستم هـ... 2 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ هر دم از این باغ بری می رسد تازه تر از تازه تری میرسد چ... 7 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ چشمت به غمزه ما را خون خورد و مي پسندي جانا روا نباشد خونريز را حمايت ك... 7 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ کس فرستاد به سر اندر عیار مرا که: مکن یاد به شعر اندر بسیار مرا گ... 6 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ گر من آلوده دامنم چه عجب همه عالم گواه عصمت اوست م... 6 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ مي که به خم حقست راز دلش مطلقست ليک بر او هم دقست عاشق بيدار را..... د... 6 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ دیروز تمام خاطرات با تو بودن را دور ریختم و امروز هر چه کردم خود را نیافتم ن.... 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نه میی از قدحت یارم خواست نه گلی از چمنت یارم جست ب... 5 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ . بنال ای دل رعد چون کوس شاه بخند ای لب برق چون صبحگاه نظامی ژ... 5 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۱ . برای جلوگیری از توقف جستار ؛ دوباره خودم یکی از صدها شعری که با واژه ژ شروع میشه رو می نویسم ژاله از نرگس فرو بارید و گل را آب داد وز تگرگ روح پرور مالش عناب داد امیر خسرو دهلوی پ... 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۱ . برای جلوگیری از توقف جستار ؛ دوباره خودم یکی از صدها شعری که با واژه ژ شروع میشه رو می نویسم ژاله از نرگس فرو بارید و گل را آب داد وز تگرگ روح پرور مالش عناب داد امیر خسرو دهلوی پ... دیگه اینقدر سخت نگیدا!!!!!!!!!! پایان سخن شنو که ما را چه رسید از خاک برآمدیم و برباد شدیم ز... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده