Lean 56968 ارسال شده در 27 دی، 2013 تفلد مبارک رفیخ کچل برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
sahar 91 9480 ارسال شده در 27 دی، 2013 فریماه جان تولدت مبارک انشاا... همیشه شاد و سلامت و پرنشاط باشی
دختر باران 18625 مالک ارسال شده در 27 دی، 2013 وای وای میسی مامان خوشگلم مامانیییییییییییییییییییییی دستت درد نکنه هااااااااااااا اما میشه یه ماشین بهم کادو بدیفدا مدای مامانی حتماااااااا این ماشین هم تقدیم به فرفرم بازم تولدت مبارک عزیزم
.Apameh 25173 ارسال شده در 28 دی، 2013 تولد تو تولد من استمن تمام طول سال بیدار مانده امکه مبادا روز تولد تو تمام شودو من در خواب بمانمو نتوانم به تو بگویمتولدمان مبارک !؟ وااااااااااااااااااااااااای ببینین تولد کیه خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:hapydancsmil: تولدت مبارک آجو کوشولوووووووووووووووووووووووو:hapydancsmil: ایشالا 120 ساله بشی و من بهت تبریک بگم به همه آرزوهای قشنگت برســـــــــــــــــــــــی:hapydancsmil:
آرتاش 33340 ارسال شده در 28 دی، 2013 تفلد مبارک رفیخ کچل برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به رفیخ کشلیییی مغسی رفیخ ایشالله تاپیک عروسیتون جبران کنم فریماه جان تولدت مبارکانشاا... همیشه شاد و سلامت و پرنشاط باشی مرسی سحر جونم زنده باشی گلم حتماااااااا این ماشین هم تقدیم به فرفرم بازم تولدت مبارک عزیزم واییییییییییییییییییییییییییییییییییی مامای خوشگله به این میگن:hapydancsmil: مامی دستت طلا مبارک مبارک تولدت مبارک :icon_gol: کیکمو نگا:gnugghender:نصفشو خودم میخورمممنون جیرانننننننننن مغسی تولد تو تولد من استمن تمام طول سال بیدار مانده امکه مبادا روز تولد تو تمام شودو من در خواب بمانمو نتوانم به تو بگویمتولدمان مبارک !؟ وااااااااااااااااااااااااای ببینین تولد کیه خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:hapydancsmil: تولدت مبارک آجو کوشولوووووووووووووووووووووووو:hapydancsmil: ایشالا 120 ساله بشی و من بهت تبریک بگم به همه آرزوهای قشنگت برســـــــــــــــــــــــی:hapydancsmil: منتظر زهرای جونم بودم:hapydancsmil: میسی زهرایی ایشالله تو هم به آرزوهات برسی
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 30 دی، 2013 :heartshape2:تولدت مبارك فريماه عزيزم:heartshape2: ... برات يه دنيا شادي آرزو دارم گلم... :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:626gdau::w70::w14::cakesmileyf: ببخشيد يه كم دير شد
آرتاش 33340 ارسال شده در 30 دی، 2013 :heartshape2:تولدت مبارك فريماه عزيزم:heartshape2: ... برات يه دنيا شادي آرزو دارم گلم... :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:626gdau::w70::w14::cakesmileyf: ببخشيد يه كم دير شد ممنون ریحانه جونم زنده باشی نه بابا این چه حرفیه لطف کردی اومدی:hapydancsmil:
آریودخت 43941 ارسال شده در 2 بهمن، 2013 واااااااااااااااای خدا چه خوبه تاپیک بسته نشده خودت میدونی چرا دیر اومدم ، شرمدم تولدت مبارک عشقم ، بهترینای دنیا واسه آبجـــــــــی خودم
آرتاش 33340 ارسال شده در 3 بهمن، 2013 واااااااااااااااای خدا چه خوبه تاپیک بسته نشده خودت میدونی چرا دیر اومدم ، شرمدم تولدت مبارک عشقم ، بهترینای دنیا واسه آبجـــــــــی خودم بالاخره اومدیمیسی اجی خوشگلم قربونت
دل مانده 7714 ارسال شده در 3 بهمن، 2013 وااااااااااای چقد خووب شد که به تاپیکت رسیدم خوبه که هنوز بسته نشده آبجی نازم...دوست خوشگلم...تولدت مبارک.....هزار ساله بشی عسیسم.. ان شالله به همه آرزوهای قشنگت برسی گل نازم
آرتاش 33340 ارسال شده در 3 بهمن، 2013 وااااااااااای چقد خووب شد که به تاپیکت رسیدم خوبه که هنوز بسته نشده آبجی نازم...دوست خوشگلم...تولدت مبارک.....هزار ساله بشی عسیسم.. ان شالله به همه آرزوهای قشنگت برسی گل نازم ممنونم مریضه جانم زنده باشی اجی گلمیسی که اومدی:hapydancsmil: اینم سهم تو از کیک تولدم
ارسال های توصیه شده