zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ آبان، ۱۳۹۲ تــــــــــــــــــــولدت مــــــــــــبارک عزیـــــــزم لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ آبان، ۱۳۹۲ بهههههههههههههههه ببین تولد کیه!!!!!!:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: گلم امیدوارم شادی سهم لحظه هات و موفقیت نسیب زندگیت باشه:flowerysmile: :happy::happy: لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ آبان، ۱۳۹۲ ببین تولد همشهری و عخش خودمممممممممه عزیزم ایشاله یوز ایل یاشیاسان اینم از کادوهای من.. کیکت هم خودم پختم..مدیونی فک کنی حاضریه لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ آبان، ۱۳۹۲ تفلدت مبارككككككككككككككككك :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ آبان، ۱۳۹۲ عزیزم تولدت مبارک ایشالا همیشه شاد.خندون و سلامت باشی:hapydancsmil: :w330::w330::happy::happy::w330::w330: :w70::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w70: :4uboxsmiley::4uboxsmiley::4uboxsmiley::4uboxsmiley::4uboxsmiley: لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ آبان، ۱۳۹۲ تولدت مبارک انشاالله 120ساله بشی و همیشه شاد وخندان باشی لینک به دیدگاه
somayeh mech 2005 اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ آبان، ۱۳۹۲ تولودون موباره اولسون گوزلیم. سالیغینان یاشیاسان.ارزلاوین هامیسینا یتیشسن.:boos::dancegirl2: لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ آبان، ۱۳۹۲ تــولدت مبـارک فریـــماه عزیـــــــــــــزم ! ایشالا تو زندگی به بهترینها برسی خانوم خانوما ! لینک به دیدگاه
sasan2007 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ آبان، ۱۳۹۲ تولدت مبارک امیدوارم در تمام عمرشاد و پیروز باشی لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ آبان، ۱۳۹۲ دختر باران گفته است: 3 روز دیگه تولد دختر گلم فریماه جونه آرتاش کاربر فعال تولــــدت مبــــارک تولـــــدت مـــبارک بیا شمعا رو فوت کن که صــــــد سال زنده باشی تولد تولد تولدت مبارک ،مبارک مبارک تولدت مبارک بیـــــا شمـــعا رو فوت کـــن که صـــد سال زنــــده باشی تولدت مبارک تولدت مبارک تولدت مبارک تولدت مبارک تولدت مبارک تولدت مبـارک تولدت مبارک تولدت مبارک تولدت مبارک تولدت مبارک تولدت مبارک تولدت مبارک تولد تولد تولدت مبارک مبارک مبارک تولدت مبارک بیا شمعا رو فوت کن که صــــد سال زنده باشی تولــــد ت مبــارک تولـــدت مبــــــارک تــولد تولــد تولـــد تولدت مبارک الـــهی صد ساله شی نه صد وبیست ساله شی نه ۱٢٠سال کمه همیشه زنـــــــــــــــــــــــ ــــــــده باشی 1392/08/06 تولد ت مبارک فریماه جونم برایت یک بغل مریم"که مستش میشوی هردم" برایت قدرت ارش"که دشمن را زنی اتش" برایت سفره ای ساده"حلال و پاک و اماده" برایت یک تن سالم برایت هرچه خوبی هست صمیمانه دعا کردم اینم کادو امیدوارم به همه آرزوهای قشنگت برسی این لبخند همیشگی تا ابد رو لبات بمونه وای وای میسی مامان خوشگلم مامانیییییییییییییییییییییی دستت درد نکنه هااااااااااااا اما میشه یه ماشین بهم کادو بدیفدا مدای مامانی لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ آبان، ۱۳۹۲ maaref گفته است: پیشاپیش سالروز تولدتونو تبریک میگم... ممنون یه دنیا گل برا شما Ashkan_ad۷۲ گفته است: تولدتون مبارک باشهامیدوارم همیشه از تموم مسائل زندگیتون با پیروزی و سر بلندی بیرون بیاید... امیدوارم به همهٔ آرزوهای خوبتون تو زندگی برسید امیدوارم چنان باشید که خوبی رو همه جا گسترش بدین و همیشه خوبیها بیان سراغتون امیدوارم که شما هم واسه من همین فکرو داشته باشید چقدر آرزوهای خوبی خیلی خیلی ممنون شما همشهری مامان سحرم هستید واسه همین 2تا سهم کیک داریدمنم آرزو میکنم آرزوهاتون برآورده بشه ژارسین گفته است: ممنون میسی Mina Yousefi گفته است: به به ببین 3روز دیگه کی بدنیا میاد:hapydancsmil:فریماه جونی خودم:hapydancsmil: تولدت مبارک خانوم گل:w31::w330: امیدوارم به تمام خواسته های قلبیت برسی:ha5t4lmd53df3cpu2lq:heartshape2::2eaoapgxehimkak1y7e:80x7izu87acutttcy9t:1cwpe6q6upfmgganbmp ممنون مینا جونی خودم لطف داری خانوم گل VoLATiLE گفته است: تبریک میگم .:w71::ha5t4lmd53df3cpu2lqامیدوارم همیشه سالم وپیروز باشی عزیزم. :2eaoapgxehimkak1y7e:2eaoapgxehimkak1y7e:2eaoapgxehimkak1y7e زنده باشی میسی - Nahal - گفته است: تولدت مبارک خانومی لحظه هات قشنگ خیلی ممنون بهترینا رو براتون آرزو دارم Farnoosh Khademi گفته است: الهیییییییییییی ببین تولد کیه. شیطون پری خودمون:hapydancsmil::hapydancsmil: تولدت مبارک .امیدوارم به همه ی آرزوهای قشنگت برسی.:hapydancsmil::hapydancsmil: خیلییییییییییی دوست دارم. فرنوشی ژونمممممممممم فدا مدا میسییییییییییییییی:hapydancsmil:منم خیلی دوست دارم Mahdi Mahmudi گفته است: فریماه خانم تولدت مبارک :happybday: ممنون زنده باشین Abbas.H گفته است: همشهری مبارکه ایشالا یوز ایل سالیقینان یاشیاسان ساغولون همشهری گل یاشیاسیزی سیزی میسی:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ آبان، ۱۳۹۲ afshin۱۸ گفته است: تولدت مباک امیدوارم همیشه کچل باشی ممنون آقا افشین مغسیالبته شما کشل اصل هستید FARHUD گفته است: سلام،تبریک میگم ایشالا 120سال عمر با عزت . . .:icon_gol: سلام خیلی ممنون لطف دارید pari.v گفته است: کلا از آبانیا خوشم میاد تولدت مبارک عزیزم.. یه دنیا شادی و آرامش برات آرزو می کنم اصلا تو خود گل گلیییییییییییی بزن به افتخار آبانیااااااااااااااااا زفسنجانی گفته است: فرداهای عمرتان طولانی وزیبا روزهای زندگیتان شاد وپرسرور یک یک مسیرطنزهایتان بی بن بست مرامتان وخندهایتان مستدام وپابرجا این هم تبریک مابه شیطون پری انجمن آرتاش ممنون داداش مهدی گلللللل کشلش یادتون رفت بگید Mohammad Aref گفته است: Mohammad Aref گفته است: تولدت مبارک فریماه خانوم :happybday::happy: مغسی آقای محمد منتظر این شکلکا بودم mehdi۱۹ گفته است: تشکرررررررررر مغسی sam arch گفته است: زاد روزتون خجسته... ممنون لطف کردید AMIN DEHGHAN گفته است: منم تبریک میگم فریماه خانوم ایشالا همیشه به شادی در این ایام شادی:hapydancsmil: مغسی آقا امین گل و مودب ممنوننننننننن ایلین۱۳۶۶ گفته است: ای جانمممممم ببین تولد کیه مبارک باشه عزیزدلم تبریک میگم 1000 ساله شی گلم :icon_gol::icon_gol::icon_gol: فدا مدای فرناز جانممم زنده باشی گلم مغسی Ali.Fatemi۴ گفته است: به به ببین تولد کیه!!!:gnugghender:اینجوری نبینینا! مثل خواهرم دوستش دارم:hapydancsmil: مبارک باشه! إن شاءالله به همه آرزو هات برسی به به دوماد آینده آغا ما منتظر شیرینی هستیما زنده باشین داداش با معرفت مغسی تشکر لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ آبان، ۱۳۹۲ zahra۲۲ گفته است: تــــــــــــــــــــولدت مــــــــــــبارک عزیـــــــزم ممنون زهرا جان لطف کردی Raziyeh Jalili گفته است: تولدت مبارک:rose: مغسی زنده باشین - Haniye - گفته است: مبارکـــــه! 220 ساله شی عزیزم تشکر آجی بزرگه 240خدا خیر بده faezeh mzk گفته است: بهههههههههههههههه ببین تولد کیه!!!!!!:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: گلم امیدوارم شادی سهم لحظه هات و موفقیت نسیب زندگیت باشه:flowerysmile: :happy::happy: وای ممنون فائزه ی مهربونم مغسیییییییییییییییی همین آرزو رای قل مهربونت گندم۷۱ گفته است: ببین تولد همشهری و عخش خودمممممممممهعزیزم ایشاله یوز ایل یاشیاسان اینم از کادوهای من.. کیکت هم خودم پختم..مدیونی فک کنی حاضریه او لالاااااااااااااااااااااااا ببین گندمی جونم چیکار کردهههههههه بابا دستت طلا فدات خوشگلم مغسی عجب کادوهای خوشگلی یاشاسین گندممممممممممم *mini* گفته است: تولدت میارک عزیزم..شاد باشی همیشه مغسی مینی جونم فدا مدا :hapydancsmil: rahaneh-p گفته است: تولدت مبارک فریماه خانوم زنده باشین تشکرررررررررر HaMiD.CFD گفته است: مبارک باشه ممنون کشل مغسییییییییی ستاره۱۹۳ گفته است: تفلدت مبارككككككككككككككككك:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: خیلی ممنون ستاره جانم مغسی nasim۱۸۴ گفته است: عزیزم تولدت مبارک ایشالا همیشه شاد.خندون و سلامت باشی:hapydancsmil: :w330::w330::happy::happy::w330::w330: :w70::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w70: :4uboxsmiley::4uboxsmiley::4uboxsmiley::4uboxsmiley::4uboxsmiley: تشکر نسیم جانم زنده باشی عزیزم لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ آبان، ۱۳۹۲ مجید بهره مند گفته است: تولدت مبارک انشاالله 120ساله بشی و همیشه شاد وخندان باشی تشکر آقا مجید مغسییییییی somayeh mech گفته است: تولودون موباره اولسون گوزلیم. سالیغینان یاشیاسان.ارزلاوین هامیسینا یتیشسن.:boos::dancegirl2: ساغول سمیه جانیم یاشا گوزلیم چوخ چوخ سویندیم الین آریماسین:aghosh: blue berry گفته است: تــولدت مبـارک فریـــماه عزیـــــــــــــزم !ایشالا تو زندگی به بهترینها برسی خانوم خانوما ! مغسی سارای عزیزم و گلمممممممممممممممم یاشا نازیم:4uboxsmiley: sasan۲۰۰۷ گفته است: تولدت مبارکامیدوارم در تمام عمرشاد و پیروز باشی زنده باشین آقا ساسان ممنون *pedram* گفته است: تبریک میگم.:rose: مغسی آقا پدرام تشکر[ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده