دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۲ 3 روز دیگه تولد دختر گلم فریماه جونه [h=1]آرتاش کاربر فعال [/h] تولــــدت مبــــارک تولـــــدت مـــبارک بیا شمعا رو فوت کن که صــــــد سال زنده باشی تولد تولد تولدت مبارک ،مبارک مبارک تولدت مبارک بیـــــا شمـــعا رو فوت کـــن که صـــد سال زنــــده باشی تولدت مبارک تولدت مبارک تولدت مبارک تولدت مبارک تولدت مبارک تولدت مبـارک تولدت مبارک تولدت مبارک تولدت مبارک تولدت مبارک تولدت مبارک تولدت مبارک تولد تولد تولدت مبارک مبارک مبارک تولدت مبارک بیا شمعا رو فوت کن که صــــد سال زنده باشی تولــــد ت مبــارک تولـــدت مبــــــارک تــولد تولــد تولـــد تولدت مبارک الـــهی صد ساله شی نه صد وبیست ساله شی نه ۱٢٠سال کمه همیشه زنـــــــــــــــــــــــ ــــــــده باشی 1392/08/06 تولد ت مبارک فریماه جونم برایت یک بغل مریم"که مستش میشوی هردم" برایت قدرت ارش"که دشمن را زنی اتش" برایت سفره ای ساده"حلال و پاک و اماده" برایت یک تن سالم برایت هرچه خوبی هست صمیمانه دعا کردم اینم کادو امیدوارم به همه آرزوهای قشنگت برسی این لبخند همیشگی تا ابد رو لبات بمونه 39 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۲ پیشاپیش سالروز تولدتونو تبریک میگم... لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۲ تولدتون مبارک باشه امیدوارم همیشه از تموم مسائل زندگیتون با پیروزی و سر بلندی بیرون بیاید... امیدوارم به همهٔ آرزوهای خوبتون تو زندگی برسید امیدوارم چنان باشید که خوبی رو همه جا گسترش بدین و همیشه خوبیها بیان سراغتون امیدوارم که شما هم واسه من همین فکرو داشته باشید لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۲ به به ببین 3روز دیگه کی بدنیا میاد:hapydancsmil:فریماه جونی خودم:hapydancsmil: تولدت مبارک خانوم گل:w31::w330: امیدوارم به تمام خواسته های قلبیت برسی:ha5t4lmd53df3cpu2lq:heartshape2::2eaoapgxehimkak1y7e:80x7izu87acutttcy9t:1cwpe6q6upfmgganbmp لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۲ تبریک میگم .:w71::ha5t4lmd53df3cpu2lq امیدوارم همیشه سالم وپیروز باشی عزیزم. :2eaoapgxehimkak1y7e:2eaoapgxehimkak1y7e:2eaoapgxehimkak1y7e لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۲ تولدت مبارک خانومی لحظه هات قشنگ لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۲ الهیییییییییییی ببین تولد کیه. شیطون پری خودمون:hapydancsmil::hapydancsmil: تولدت مبارک .امیدوارم به همه ی آرزوهای قشنگت برسی.:hapydancsmil::hapydancsmil: خیلییییییییییی دوست دارم. لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۲ فریماه خانم تولدت مبارک :happybday: لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۲ همشهری مبارکه ایشالا یوز ایل سالیقینان یاشیاسان لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۲ تولدت مباک امیدوارم همیشه کچل باشی لینک به دیدگاه
FARHUD 3117 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۲ سلام،تبریک میگم ایشالا 120سال عمر با عزت . . .:icon_gol: لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۲ کلا از آبانیا خوشم میاد تولدت مبارک عزیزم.. یه دنیا شادی و آرامش برات آرزو می کنم لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۲ فرداهای عمرتان طولانی وزیبا روزهای زندگیتان شاد وپرسرور یک یک مسیرطنزهایتان بی بن بست مرامتان وخندهایتان مستدام وپابرجا این هم تبریک مابه شیطون پری انجمن آرتاش لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۲ تولدت مبارک فریماه خانوم :happybday::happy: لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۲ منم تبریک میگم فریماه خانوم ایشالا همیشه به شادی در این ایام شادی:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۲ ای جانمممممم ببین تولد کیه مبارک باشه عزیزدلم تبریک میگم 1000 ساله شی گلم :icon_gol::icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۲ به به ببین تولد کیه!!!:gnugghender: اینجوری نبینینا! مثل خواهرم دوستش دارم:hapydancsmil: مبارک باشه! إن شاءالله به همه آرزو هات برسی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده