رفتن به مطلب

عکس برتر ؟  

35 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. عکس برتر ؟

• 10
    • 15
    • 7
    • 3

ارسال های توصیه شده

یعنی ترور شخصیتی شدم رفت:sad0:

دوستای گلم همه ی حرفاتونو قبول دارم. اما وقتی یه نفر نمیتونه بیاااااااااااد چکار باید کنه؟من درست لحظه ای که اقدام واسه برگذاری این مسابقه کردم سیستمم رفت به افق...

اما به هر طریقی هست سعی میکردم حداقل هرچند روز یه بار بزور خونه همسایه و دوست و اینور و اونور یه سری بزنم تا مسئولیتام رو زمین نمونه.

درسته میدونم کوتاهی کردم اما حق من این نیست که ... ولش کن اصن:icon_razz:

بله یکی از عکسا اینترنتیه.خب چکار باید میکردم؟باهمین تک و توک اومدن بارها به دوستایی که اعلام آمادگی کردن پیغام دادم که عکساشونو بفرستن اما اینکارو نکردن.

منم دوست نداشتم تالارم لنگ من بمونه. کار بدی کردم باز بیایید ترورم کنید.

خوبه گاهی بجای قضاوتای زود بیاییم موقعیت دوستامونو هم در نظر بگیریم و بهشون کمک کنیم.حتما که نباید طرف مشکل بزرگی تو زندگیش داشته باشه که بخوایم دستشو بگیریم. با همین موردای کوچیکم میشه دوستی رو ثابت کرد.

ممنون نسیم جان از همراهیت.حداقل تو درکم کردی.

• Like 3
لینک به دیدگاه
hit[/MENTION]a;1332320]یعنی ترور شخصیتی شدم رفت:sad0:

دوستای گلم همه ی حرفاتونو قبول دارم. اما وقتی یه نفر نمیتونه بیاااااااااااد چکار باید کنه؟من درست لحظه ای که اقدام واسه برگذاری این مسابقه کردم سیستمم رفت به افق...

اما به هر طریقی هست سعی میکردم حداقل هرچند روز یه بار بزور خونه همسایه و دوست و اینور و اونور یه سری بزنم تا مسئولیتام رو زمین نمونه.

بله یکی از عکسا اینترنتیه.خب چکار باید میکردم؟باهمین تک و توک اومدن بارها به دوستایی که اعلام آمادگی کردن پیغام دادم که عکساشونو بفرستن اما اینکارو نکردن.

خوبه گاهی بجای قضاوتای زود بیاییم موقعیت دوستامونو هم در نظر بگیریم و بهشون کمک کنیم.حتما که نباید طرف مشکل بزرگی تو زندگیش داشته باشه که بخوایم دستشو بگیریم. با همین موردای کوچیکم میشه دوستی رو ثابت کرد.

آناهیتای عزیز والا من که ترورت نکردم:ws3:مگه پاکستانی هستیم ترور کنیم:ws3:گفته بودی مشکل داری در ورود به انجمن و بهت حق میدم و مدیر تالار باید بیشتر کمکت میکرد و اطلاع رسانی میداشت:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
آناهیتای عزیز والا من که ترورت نکردم:ws3:مگه پاکستانی هستیم ترور کنیم:ws3:گفته بودی مشکل داری در ورود به انجمن و بهت حق میدم و مدیر تالار باید بیشتر کمکت میکرد و اطلاع رسانی میداشت:w16:

اناهیتا همش تصقیره اینه:spiteful:........................

من برم:th_running1:

• Like 4
لینک به دیدگاه
hit[/MENTION]a;1332320]یعنی ترور شخصیتی شدم رفت:sad0:

نه بابا اینجوریا هم که میگی نیست...ناراحت نباش :a030:....ما همه با هم همراهیم:w16:

منم کاری نکردم:ws3:دوستیم دیگه:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه

با سلام خدمت همه دوستای گل و اناهیتای عزیز که در این مدت واقعا واسه تالار زحمت کشیدن و میکشن واسه همین هم بهشون مسئولیت دادیم

مشکل واسه همه ممکنه پیش بیاد

دقت کنین من همیشه تو تالار نیستم

مشکلات زندگی شخصی من اونقدر زیاد و تاسف باره که نمیتونم به دنیای مجازی هم برسم واسه همین هیچوقت مسابقه تو تالار نزاشتم چون میدونستم که نمیتونم کمیت و کیفیت این موضوع رو به خوبی اجرا کنم وقتی دیدم لااقل یه نفر هست که کمکم میکنه خیلی خوشحالم شدم

محیط زیست مال همه ماست

آناهیتا هم خیلی زحمت میکشه حالا یه بار اینطوری شده

منم از همه شما معذرت میخوام

ایشاالله آنا سیستمش درست میشه بهتر و بیشتر از این به فعالیتهاش ادامه میده

آناهیتا جزء کسانیه که واقعا از ته دلش داره واسه محیط زیست و تالار دل میسوزونه

پس خواهشا همراهیش کنین:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه

با تشکر از دوستای گلم که هم به اینجا اومدن و رای دادن و هم کم کاری های بنده رو به بزرگی خودشون بخشیدن.

من بالاخره بعد از یک هفته تلاش تونستم بیام.

منتظر اعلام نتایج باشید:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه

دوستای گلم سلام

از اینکه انقدر جسته و گریخته به انجمن میام منو ببخشید.

همونطور که دوستای گلم میدونن و قلا هم گفتم به علت برخی مشکلات فنی نمیتونم زود به زود به انجمن بیام.

از دوستای خوبم که تو مسابقه و نظر سنجی شرکت کردن هم بسیار ممنونم.

و اما اعلام نتایج:

نفر اول : دختر باران عزیز برای عکس زیبای شماره 2

نفر دوم : جناب mehdi mahmudi برای عکس زیبای شماره 1

نفر سوم : دوست خوبم ghasem zare برای عکس زیباس شماره 3

از نسیم عزیزم هم که عکس زیبای شماره 4 رو برای مسابقه فرستادند و هم مشارکتش تو نظر سنجی بسیار ممنون

امتیازات برندگان طبق قرار قبلی به این عزیزان اهدا میشود.

و همچنین 30 امتیاز برای نسیم عزیز بخاطر حضور فعال و مشارکتش.

باز هم از همه ی شما دوستان عزیز کمال تشکر را دارم.

• Like 5
لینک به دیدگاه
hit[/url]a;1336606]

و اما اعلام نتایج:

نفر اول : دختر باران عزیز برای عکس زیبای شماره 2

نفر دوم : جناب mehdi mahmudi برای عکس زیبای شماره 1

نفر سوم : دوست خوبم ghasem zare برای عکس زیباس شماره 3

از نسیم عزیزم هم که عکس زیبای شماره 4 رو برای مسابقه فرستادند و هم مشارکتش تو نظر سنجی بسیار ممنون

امتیازات برندگان طبق قرار قبلی به این عزیزان اهدا میشود.

و همچنین 30 امتیاز برای نسیم عزیز بخاطر حضور فعال و مشارکتش.

.

به به تبریک میگم به دوستام :hapydancsmil: باران جونم و مهدی و قاسم عزیز :icon_gol::icon_gol:

خیرش ببینید:whistle:

مگه نگفتم از من اسمی نبر...ریا میشه باباااا

این عکسه برا این بود که من بیام اینجا آپ کنم...و باشم:ws28:منو چه به عکاسی اخه:ws3:

30 امتیاز:w58:

قابل توجه بعضیاااااااااااااااااا(نفر سومی):ws44:

من یک دهم کاری که جاهای دیگه انجام دادم اینجا انجام ندادم...تورم رفته بالا هاااا:w02:

من کاری نکردم که ولی حالا که اسرار میکنی باشه:icon_redface:

دستت درد نکنه:hapydancsmil:خیر تالارتونو ببینید:icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه
مرسی آناهیتای عزیزم.خیلی لطف کردی خانمی:icon_gol:

نسیم جان تو هم برو خونتون دیگه ابجی:ws3:مرسی از حضور سبزت:icon_gol:

رقتم...بازم یاری خواستید خبرم کنیییییید:th_running1::biggrin:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...