*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۲ درودی دیگر به شما دوستان نظرسنجیمسابقه عکس سری بیست و یک رو با 4 شرکت کننده آغاز میکنیم قبل از اون بسیار سپاسگزارم از دوستانی که شرکت کردند موضوع مسابقه نور در معماری بود جوایز مسابقه : نفر اول:150 امتیاز + مدال عکاس برتر نفر دوم: 100 امتیاز نظرسنجی چند گانه خواهد بود پس طبق موضوع ،به زیباترین عکس ها میتونید رای بدید نظرسنجی تا هفتهدیگه خواهد بود و اما عکس های دوستان عکس شماره 1 ساختمانdivan اربیل کردستان عراق عکس شماره 2 گنبد سلطانیه عکس شماره 3 مسجد شیخ لطف الله عکس شماره 4 دروازه قرآن 40 لینک به دیدگاه
rahaneh-p 491 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۲ من رای دادم عکسای خیلی قشنگی بودن ممنون حیف وقتی رای و ثبت کردم دیدم نظر سنجی چند گانه هست نمی شه یه بار دیگه رای داد مینا خانوم؟؟ 11 لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۲ عکسای خیلی خوبی هستن. ممنون . 9 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۲ بعضی عکسا خیلی قشنگ هستند واقعا لذت بردم 6 لینک به دیدگاه
علیرضارضایی 790 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۲ منم رای دادم ولی کاش مسابقه تعیین میکرد نوع نور رو طبیعی یا مصنوعی 9 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۲ نظر دادم عکس های قشنگی بود فقط کاش عکس 2 و 3 به زاویه عکاسیشون بیشتر دقت میکردند ، موفق باشید و سربلند 8 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۲ من رای دادم عکسای خیلی قشنگی بودن ممنون حیف وقتی رای و ثبت کردم دیدم نظر سنجی چند گانه هست نمی شه یه بار دیگه رای داد مینا خانوم؟؟ ممنون از رایتون....میتونید بگید به کدوم عکس میخوای رای بدید تا من بهش اضافه کنم منم رای دادم ولی کاش مسابقه تعیین میکرد نوع نور رو طبیعی یا مصنوعی چون موضوع کلی هست برای نـــــور ، گفتیم هم نور طبیعی قبول هست هم نور مصنوعی 11 لینک به دیدگاه
parisa.na 1558 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۲ رأی دادم!خیلی قشنگ بودم.مرسی دوستان! 9 لینک به دیدگاه
rahaneh-p 491 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۲ منم رای دادم ولی کاش مسابقه تعیین میکرد نوع نور رو طبیعی یا مصنوعی :w16: 7 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ من بدون اجازه اومدم. کسی منو دعوت نکرد.. بااجازه استارتر.... من هم رای دادم. زیبا بودن. مرسی... هم متشکر از شرکت کنندگان.. و هم.. استارتر این تاپیک... 6 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ خیلی عالی بودن.:hapydancsmil: آفرین و دست مریزاد به دوستای گل و مجری گرامی من فقط یه پیشنهاد دارم.:mrsbeasley: کیفیت و مهارت عکاسی دوستانمون بالاست؛ بهتره موضوع مشخص تری تعیین بشه تا انتخاب بهترین ها عادلانه تر باشه. مثلاً تعیین عکاسی در مناظر شب یا روز؛ یا به قول دوست بالایی نور مصنوعی و طبیعی و... الآن انتخابشون واقعاً مشکل و حساسه. 8 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ سلام قبل از هر چیز از دوستان عزیز که شرکت کردن تشکر میکنم عکس های خوبی بودش به نظرم عادلانه تر این بود که همه تصاویر با عدد نشون میدادیم نه این که عکس شماره 3 با حرف ث نمایش داده بشه و این باعث خاص شدن اون شده اگر امکانش هست که در همین نظر سنجی اصلاح بشه اگر نه در نظر سنجی های آینده شاهد چنین چیزی نباشیم 6 لینک به دیدگاه
ShaMoh 3002 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ من هم رای دادم عکس 2 خعلی خوب بود عکس سه هم همین طور .... 4 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ رای دادم ممنون از دعوت....عکس شماره 2 فوق العادست 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده