*mini* 37778 ارسال شده در 20 دی، 2013 درودی دیگر به شما دوستان نظرسنجیمسابقه عکس سری بیست و یک رو با 4 شرکت کننده آغاز میکنیم قبل از اون بسیار سپاسگزارم از دوستانی که شرکت کردند موضوع مسابقه نور در معماری بود جوایز مسابقه : نفر اول:150 امتیاز + مدال عکاس برتر نفر دوم: 100 امتیاز نظرسنجی چند گانه خواهد بود پس طبق موضوع ،به زیباترین عکس ها میتونید رای بدید نظرسنجی تا هفتهدیگه خواهد بود و اما عکس های دوستان عکس شماره 1 ساختمانdivan اربیل کردستان عراق عکس شماره 2 گنبد سلطانیه عکس شماره 3 مسجد شیخ لطف الله عکس شماره 4 دروازه قرآن 40
rahaneh-p 491 ارسال شده در 20 دی، 2013 من رای دادم عکسای خیلی قشنگی بودن ممنون حیف وقتی رای و ثبت کردم دیدم نظر سنجی چند گانه هست نمی شه یه بار دیگه رای داد مینا خانوم؟؟ 11
علیرضارضایی 790 ارسال شده در 20 دی، 2013 منم رای دادم ولی کاش مسابقه تعیین میکرد نوع نور رو طبیعی یا مصنوعی 9
manjari 2934 ارسال شده در 20 دی، 2013 نظر دادم عکس های قشنگی بود فقط کاش عکس 2 و 3 به زاویه عکاسیشون بیشتر دقت میکردند ، موفق باشید و سربلند 8
*mini* 37778 مالک ارسال شده در 20 دی، 2013 من رای دادم عکسای خیلی قشنگی بودن ممنون حیف وقتی رای و ثبت کردم دیدم نظر سنجی چند گانه هست نمی شه یه بار دیگه رای داد مینا خانوم؟؟ ممنون از رایتون....میتونید بگید به کدوم عکس میخوای رای بدید تا من بهش اضافه کنم منم رای دادم ولی کاش مسابقه تعیین میکرد نوع نور رو طبیعی یا مصنوعی چون موضوع کلی هست برای نـــــور ، گفتیم هم نور طبیعی قبول هست هم نور مصنوعی 11
rahaneh-p 491 ارسال شده در 20 دی، 2013 منم رای دادم ولی کاش مسابقه تعیین میکرد نوع نور رو طبیعی یا مصنوعی :w16: 7
masi eng 47044 ارسال شده در 20 دی، 2013 من بدون اجازه اومدم. کسی منو دعوت نکرد.. بااجازه استارتر.... من هم رای دادم. زیبا بودن. مرسی... هم متشکر از شرکت کنندگان.. و هم.. استارتر این تاپیک... 6
bar☻☻n 5895 ارسال شده در 20 دی، 2013 خیلی عالی بودن.:hapydancsmil: آفرین و دست مریزاد به دوستای گل و مجری گرامی من فقط یه پیشنهاد دارم.:mrsbeasley: کیفیت و مهارت عکاسی دوستانمون بالاست؛ بهتره موضوع مشخص تری تعیین بشه تا انتخاب بهترین ها عادلانه تر باشه. مثلاً تعیین عکاسی در مناظر شب یا روز؛ یا به قول دوست بالایی نور مصنوعی و طبیعی و... الآن انتخابشون واقعاً مشکل و حساسه. 8
mvakili 2726 ارسال شده در 21 دی، 2013 سلام قبل از هر چیز از دوستان عزیز که شرکت کردن تشکر میکنم عکس های خوبی بودش به نظرم عادلانه تر این بود که همه تصاویر با عدد نشون میدادیم نه این که عکس شماره 3 با حرف ث نمایش داده بشه و این باعث خاص شدن اون شده اگر امکانش هست که در همین نظر سنجی اصلاح بشه اگر نه در نظر سنجی های آینده شاهد چنین چیزی نباشیم 6
ارسال های توصیه شده