Yamna 1 17420 ارسال شده در 21 بهمن، 2013 یعنی یه نفر جایگزین پیدا کنیم؟ برا سرپرستی بخش طراحی مدار؟ 2
Abbas.H 15131 مالک ارسال شده در 21 بهمن، 2013 یعنی یه نفر جایگزین پیدا کنیم؟برا سرپرستی بخش طراحی مدار؟ بله. اگه کسی هست 2
Yamna 1 17420 ارسال شده در 10 اسفند، 2013 فکر کنم گروه به کل از هم پاچید هیچ کس هیچ فعالیتی نمیکنه... واقعا ؟چرا خوب من خیلی امیدوار شده بودم؟شاید بچه ها درگیر درساها باشن خوب؟ 2
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 10 اسفند، 2013 بله. اگه کسی هست فکر کنم گروه به کل از هم پاچید هیچ کس هیچ فعالیتی نمیکنه... نمیدونم منکه دیگه خیلی شل شدم ... سلام دوستان دو هفته دیگه اگر صبر کنید انشاالله دوباره شروع می کنیم 3
Yamna 1 17420 ارسال شده در 15 فروردین، 2014 دوهفته تموم نشد! میشه تا آخر بهمن صبر کنید بچه ها امتحانشونو تموم کنن منم یکم از آموزشم مونده آخه 2
mehdi19 718 ارسال شده در 4 تیر، 2017 میشه تا آخر بهمن صبر کنید بچه ها امتحانشونو تموم کنن منم یکم از آموزشم مونده آخه 3 سالم صبر کردیم شروع نشد؟ 1
Yamna 1 17420 ارسال شده در 5 تیر، 2017 3 سالم صبر کردیم شروع نشد؟ خدایا شکرت ..واقعا میخواهید کار کنید؟ 1
mehdi19 718 ارسال شده در 5 تیر، 2017 خدایا شکرت ..واقعا میخواهید کار کنید؟ من که از اولش میخواستم بقیه نمیخواستن مثه اینکه یه نگاهی به اینجا بندازین 2
Yamna 1 17420 ارسال شده در 6 تیر، 2017 من که از اولش میخواستم بقیه نمیخواستن مثه اینکهیه نگاهی به اینجا بندازین میدونم من یه تاپیک دیگه زدم قرار شد مدیر حمایت کنه من یه ربات مسیریاب ساختم مدیر دید ولی میخوام یه حرفه ای شو بسازم اگه واقعا کسی باشه 1
mehdi19 718 ارسال شده در 6 تیر، 2017 میدونم من یه تاپیک دیگه زدم قرار شد مدیر حمایت کنه من یه ربات مسیریاب ساختم مدیر دید ولی میخوام یه حرفه ای شو بسازم اگه واقعا کسی باشه بلدین؟ مسیریابی که ساختین چجوریا بود؟ من پایم، 2تا کتاب avr و خودش و یه سری لوازم الکترونیک گرفتم ولی خب کتابش خیلی حرفه ایه و همچین عملی ام نیس اگه بشه گروهی جلو بریم خیلی خوب میشه 1
Yamna 1 17420 ارسال شده در 7 تیر، 2017 بلدین؟مسیریابی که ساختین چجوریا بود؟ من پایم، 2تا کتاب avr و خودش و یه سری لوازم الکترونیک گرفتم ولی خب کتابش خیلی حرفه ایه و همچین عملی ام نیس اگه بشه گروهی جلو بریم خیلی خوب میشه خداروشکر راستش من تابستون استاد گرفتم بهم یاد داد و یه ربات مسیریاب 24 سنسوره ساختم خیلی خوبه ولی مسیریاب دائم در حال پیشرفته واقعا دوست دارم یکی دیگه یاد بگیرم آقای فاطمی مین یاب فک کنم بلد هستن اگه بتونیم هر دو رو جلو ببریم عالی میشه...قطعات زیادی لازمه برای مسیریاب چون دائم خراب میشه من هم هستم برای ایجاد گروه رباتیک نواندیشان ..چن نفرم هستن فقط باید برنامه ریزی بکنیم 1
mehdi19 718 ارسال شده در 7 تیر، 2017 خداروشکر راستش من تابستون استاد گرفتم بهم یاد داد و یه ربات مسیریاب 24 سنسوره ساختم خیلی خوبه ولی مسیریاب دائم در حال پیشرفته واقعا دوست دارم یکی دیگه یاد بگیرم آقای فاطمی مین یاب فک کنم بلد هستن اگه بتونیم هر دو رو جلو ببریم عالی میشه...قطعات زیادی لازمه برای مسیریاب چون دائم خراب میشه من هم هستم برای ایجاد گروه رباتیک نواندیشان ..چن نفرم هستن فقط باید برنامه ریزی بکنیم پس خوب واردین،اگه حوصلشو دارین میخواین همین مسیریابی که بلدینو یاد بدین تا بقیه ام بسازن تا هم دس به آچار شده باشیم هم در حین ساختش یه چیزایی ام یاد بگیریم اگه موافقین لیست لوازمی که واسه ساختش لازمه و اگه کتاب خوبی ام سراغ دارین معرفی کنین که بگیریم(بهتره زودتر شروع کنیم تا بقیه ام تشویق شن بیان) 1
Yamna 1 17420 ارسال شده در 7 تیر، 2017 پس خوب واردین،اگه حوصلشو دارین میخواین همین مسیریابی که بلدینو یاد بدین تا بقیه ام بسازن تا هم دس به آچار شده باشیم هم در حین ساختش یه چیزایی ام یاد بگیریم اگه موافقین لیست لوازمی که واسه ساختش لازمه و اگه کتاب خوبی ام سراغ دارین معرفی کنین که بگیریم(بهتره زودتر شروع کنیم تا بقیه ام تشویق شن بیان) چشم از شنبه شروع میکنیم من سرفصل آماده کنم 1
mehdi19 718 ارسال شده در 7 تیر، 2017 چشم از شنبه شروع میکنیم من سرفصل آماده کنم لطف میکنین پس منتظریم مرسی 1
ارسال های توصیه شده