m@f 1923 ارسال شده در 25 دی، 2013 من کاری برام پیش اومده تو اولین فرصت میرم سراغش و اگه مشکلی داشتم خبرتون میکنم:putertired: 3
mahnaz 7584 ارسال شده در 27 دی، 2013 نمیشه یکیشو نصب کنیم؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 فعلا پروتوس رو نصب کنید پروتل بمونه برای یعدا 6
mehdi19 718 ارسال شده در 27 دی، 2013 فعلا پروتوس رو نصب کنید پروتل بمونه برای یعدا همینو نصبیده بودم شروع کنیم که من خیلی عجولم 6
mehdi19 718 ارسال شده در 30 دی، 2013 آقا با این سرعتی که پیش میریم ساخت ربات 20 سنسوره میمونه واسه سرای آخرت ها 6
Abbas.H 15131 مالک ارسال شده در 31 دی، 2013 آقا با این سرعتی که پیش میریم ساخت ربات 20 سنسوره میمونه واسه سرای آخرت ها آره الان چند روز تاخیر افتاد. ولی نگران نباش مهناز امروز فردا بیاد شروع میکنه بحث رو شما فعلا میتونید با نرم افزارا کار کنید تا مبانیشون رو یاد بگیرید. مثلا یه قطعه رو چطور پیدا کنیم و سیم کشی ها رو چطوری انجام بدیم و .... 6
mahnaz 7584 ارسال شده در 1 بهمن، 2013 همینو نصبیده بودمشروع کنیم که من خیلی عجولم آره الان چند روز تاخیر افتاد. ولی نگران نباش مهناز امروز فردا بیاد شروع میکنه بحث رو شما فعلا میتونید با نرم افزارا کار کنید تا مبانیشون رو یاد بگیرید. مثلا یه قطعه رو چطور پیدا کنیم و سیم کشی ها رو چطوری انجام بدیم و .... سلام این مدت کمی سرم شلوغ بود نرسیدم بیام اینجا دارم مطالب رو در مورد سنسور گیرنده و فرستنده مادون قرمز آماده میکنم هرچه سریع تر میذارم که ایشالله سریعتر شروع کنیم 6
mahnaz 7584 ارسال شده در 4 بهمن، 2013 دوباره سلام برای تاخیری که کردم عذر میخوام بریم سر طراحی مدار یه پیشنهاد برای دوستان دارم اگه میتونن یکی دوتا سنسور فرستنده و گیرنده مادون قرمز بخرن (هزینه ش خیلی کمه) که بتونیم عملی جلو بریم نحوه نصب سنسور مادون قرمز توی فایلضمیمه هست لطفا بخونید و نصبش کنید میخوایم با طراحی جلو بریم که هم بیشتر و هم بهتر یاد بگیریم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7
foad behnoodi 29 ارسال شده در 8 بهمن، 2013 سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز.من تازه عضو شدم و علاقمندم به شما در ساخت این ربات کمک کنم.رشتمم الکترونیکه خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم 5
mahnaz 7584 ارسال شده در 8 بهمن، 2013 سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز.من تازه عضو شدم و علاقمندم به شما در ساخت این ربات کمک کنم.رشتمم الکترونیکه خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم سلام خیلی خوش اومدین ماهم خوشحال میشیم شما هم تشریف بیارید و از کمک شما استفاده کنیم 2
foad behnoodi 29 ارسال شده در 8 بهمن، 2013 ممنون مهناز خانم.خب من فکر کنم میرم تو تیم طراحی.مقاله مربوط به راه اندازی سنسورهارو هم خوندم و استفاده کردم.اگه بفرمایید الان دقیقا تو کدوم مرحله اید و کار بعدیتون چیه ممنون میشم 5
mahnaz 7584 ارسال شده در 8 بهمن، 2013 ممنون مهناز خانم.خب من فکر کنم میرم تو تیم طراحی.مقاله مربوط به راه اندازی سنسورهارو هم خوندم و استفاده کردم.اگه بفرمایید الان دقیقا تو کدوم مرحله اید و کار بعدیتون چیه ممنون میشم تازه شروع کردیم من توی گروه طراحی مدار هستم قراره سنسورهارو برای ارسال اطلاعات به میکرو آماده کنیم بعد بدیم به گروه برنامه نویسی که برنامه شو بنویسن با درایور یا سنسور تاحالا کار کردین؟ اگه مایلید یکیشو به دلخواه خودتون انتخاب کنید اونیکشم من برمبدارم که سریعتر پیش بریم 7
foad behnoodi 29 ارسال شده در 8 بهمن، 2013 نه متاسفانه تا حالا با هیچکدومش کار نکردم ولی فکر کنم با سنسور راحتتر بتونم کار کنم. خب باید سنسورارو چیکار کنم؟ 8
mehdi19 718 ارسال شده در 13 بهمن، 2013 سرعت خیلی پایینه الان تاپیک بطور غیر رسمی برای بار چندم معلق شده با این وضعیت بابا یه فکری به حال ما کنین 5
Abbas.H 15131 مالک ارسال شده در 15 بهمن، 2013 ما که همینجا هستیم هر روز اگه از بچه های طراحی (یا برنامه نویسی) کسی هست که میتونه مباحث مهناز خانم رو ادامه بده خیلی عالی میشه ایشون یکم سرشون شلوغه، به همین خاطر دیر به دیر میرسن بیان 6
Abbas.H 15131 مالک ارسال شده در 15 بهمن، 2013 سلام میتونم تو انواع پروزه کمکتون کنم . سلام بسیار عالی دوست عزیز برای اینکه در جریان کار قرار بگیری میتونی پست های این تاپیک رو مطالعه کنی خوشحال میشیم از اطلاعاتت استفاده کنیم 6
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 21 بهمن، 2013 در تعجبم از کارای بشر:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اون وقت چرا 3
Abbas.H 15131 مالک ارسال شده در 21 بهمن، 2013 بچه ها ایشالا مهناز برگرده این بحث ادامه پیدا میکنه اگه کسی توانایی ادامه بحث رو داره ... یا قبلا روی طراحی این موضوع کار کرده بسیار عالی میشه اگه بحث رو ادامه بده 3
ارسال های توصیه شده